lukaszr Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ostatni żarcik: "Dochodzą słuchy, że Policja na Śląsku łapiąc kierowców zamiast mandatów daje bilet na mecz piłkarski Polska-Słowacja - obecność obowiązkowa." :naughty:
PARAF Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Sam się ogarnij bo to moskal szuka pokrywy - admin a postów nie czyta... Ogarnij się, bo to Ty pytałeś o linka tego człowieczka, co to ma mu ŻYŁA na kuuu ... tzn. fallusie pęknąć O nie! To Ty sie ogarnij. Nie jeden raz była juz akcja na forum, że ktoś wkleił link z allegro, aby zaptać, czy ma kupić dany przedmiot. Niestety po tym jak otrzymał potwriedzenie, juz ktos go uprzedził i zwinął mu sprzed nosa np. część której on potrzebował. Moskal potrzebuje pokrywy na silnik, a ja celowo poprosiłem o link, aby się chłopak troche posieszył Łukasz, Łukasz...
Nosfer Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Łukasz, Łukasz... Ty w ogóle nie czaisz o co chodzi..
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Moskal potrzebuje pokrywy na silnik, a ja celowo poprosiłem o link, aby się chłopak troche posieszył ta fotka była z zukcji , ale chyba nie podejdzie do mnie , wszedzie gdzie dzwonie twierdzą ,ze to do roczników 04 wzwyż. innych przykręcanych nie moge znaleźć , są tylko na zatrzaski
Aydaho Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Łukasz, Łukasz... Ty w ogóle nie czaisz o co chodzi.. każdy się może pierdolnąć - Co niee
lukaszr Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 O nie! To Ty sie ogarnij. Nie jeden raz była juz akcja na forum, że ktoś wkleił link z allegro, aby zaptać, czy ma kupić dany przedmiot. Niestety po tym jak otrzymał potwriedzenie, juz ktos go uprzedził i zwinął mu sprzed nosa np. część której on potrzebował. Moskal potrzebuje pokrywy na silnik, a ja celowo poprosiłem o link, aby się chłopak troche posieszył Łukasz, Łukasz... Ty no, ale tłumaczyć tego nie musisz ... ja sobie żarty robię, a Ty na poważnie to bierzesz ... ogarnij się Łukasz, Łukasz... Ty w ogóle nie czaisz o co chodzi.. A Ty gówniarzu co ? Problem jakiś masz ... zaraz w mordę dać mogę dać ...
PARAF Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Łukasz, Łukasz... Ty w ogóle nie czaisz o co chodzi.. Nosf. masz u mnie flaszke.[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 11:19_________________________________________________ ja sobie żarty robię, Łukasz, Łukasz... Ty w ogóle nie czaisz o co chodzi.. A Ty gówniarzu co ? Problem jakiś masz ... zaraz w mordę dać mogę dać ... Ta jasne po prostu odwacasz kota ogonem, żeby wyjść z tego z twarzą :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Zmieniając temat.. Ładną pogodę mamy za oknem :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ta jasne po prostu odwacasz kota ogonem, żeby wyjść z tego z twarzą :gwizdanie: Nie rozśmieszaj mnie.
PARAF Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Zmieniając temat.. Ładną pogodę mamy za oknem :gwizdanie: Nie pier-dol. Z psem muszę wyjść... [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 11:28_________________________________________________ Ta jasne po prostu odwacasz kota ogonem, żeby wyjść z tego z twarzą :gwizdanie: Nie rozśmieszaj mnie. O kutfa! Komp mi zaczął wariować!!! Łukasz, nie bież tego do siebie, przeczież żartowałem - odblokuj mi komputer, please... :polew:
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ta jasne po prostu odwacasz kota ogonem, żeby wyjść z tego z twarzą :gwizdanie: Nie rozśmieszaj mnie. Chłopak pewnie spędził jakiś czas na kupa.eu a tam admini nie żartują, wiec prosze Cie o Wielki Czukundurze oszczędź niegodziwca bo nie wie co czyni [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 11:31_________________________________________________ odblokuj mi komputer, please... :polew: i sie doigrałeś :>
lukaszr Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Chłopak pewnie spędził jakiś czas na kupa.eu a tam admini nie żartują, wiec prosze Cie o Wielki Czukundurze oszczędź niegodziwca bo nie wie co czyni Też chcesz w mordę chcesz ?
PARAF Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Tak to jest jak się zadziera z Adminem... ;(
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Też chcesz w mordę chcesz ? To zależy jak długo będe musiał trzymać
lukaszr Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 To zależ jak długo będe musiał trzymać Cham
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Cham i na dodatek zwyrodnialec
lukaszr Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 i na dodatek zwyrodnialec Łagodnie powiedziane
PARAF Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 It's pussy time! Wystarczy tego chamstwa i pogardy. Dajcie jakieś fotki... ju noł...
Carlos Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Elo, ktoś się wybiera? http://www.mtmoto.com/
Rekomendowane odpowiedzi