Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...albo jej :naughty:

bom_03_02.jpg[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 20:51_________________________________________________alboooooooo.... mother of god :slina:

bom_03_01.jpg

jadę do domu 3mta się chłopaky :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A coś dla mnie to nie łaska bo zara zadyme zrobie :gwizdanie:

Opublikowano

proszzzzzzzzzz :wink4:

bom_01_07.jpg

Opublikowano

bom_01_07.jpg

Tej to bym nawet majtek nie zdejmował :kox: ale ma ch**a w oczach :slina: Thx Gregor :notworthy:

Opublikowano

wybacz stary :cool1:

w ramach rekompensaty możesz jej dać wirtualnego klapsa :kox:

bom_09_01.jpg

W tej pozycji to ja bym jej zainstalował co innego..klaps byłby tylko dodatkiem :naughty::kox: :kox:

Zajebistaa sztuka :good: :good:

bom_01_07.jpg

Już kiedyś wklejałem :decayed:

Cudna buzia :):naughty::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ooooooch :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

ooooooch :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Poziek się napatrzy i przepuści szturm na Krystynę :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

Poziek się napatrzy i przepuści szturm na Krystynę :decayed::polew: :polew:

gdzie ja mam te foty z kawalerskiego ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 23:28_________________________________________________a swoją drogą Q. jest zawsze szczęśliwa jak przepuszczam na nią soczysty szturm :kox: :kox:

Opublikowano

gdzie ja mam te foty z kawalerskiego ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty

Poziek..pamiętaj, że Twoja przyszłośc jest w moich ręcach :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::polew: :polew:

Ja też mam w sumie jedną fotkę ..ciekawa..pełna ekspresji :naughty::decayed::D

a swoją drogą Q. jest zawsze szczęśliwa jak przepuszczam na nią soczysty szturm :kox: :kox:

Nalot dywanowy :polew::decayed:

Opublikowano

Tej to bym nawet majtek nie zdejmował :kox: ale ma ch**a w oczach :slina: Thx Gregor :notworthy:

Jeszcze jakiś czas 'kurwiki' się na to mówiło, ale się opcja polityczna zmieniała i o kurwikach już nikt nie pamięta ;-)

JaroD

Opublikowano

siema bydlaki :hi:

Opublikowano
:bry: :>
Opublikowano

Byłem wczoraj u mechaniora w Mławie , jak zobaczył założoną w Parówie instalacje podtlenku elpidżi to aż sie przeżegnał :shocked:

pierwsze co powiedział jak podłączył kompa : przecież tu jest wszystko rozpier.dolone :kox:

2,5h grzbał przy aucie i wziął 90pln :decayed: mieszanka była za bogata , po korekcie powinno być lepiej ze spalaniem

Opublikowano

Dzień Dobry :kox:

Poziek..pamiętaj, że Twoja przyszłośc jest w moich ręcach :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::polew: :polew:

Jesteście pewni, że Wasza przyszłość jest w Waszych rękach :naughty::kox::witch1:

Opublikowano

Jesteście pewni, że Wasza przyszłość jest w Waszych rękach :naughty::kox::witch1:

nie :decayed: