Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ty kiedy zaczniesz na rowerze jezdzić :)

Jak skończę moją drugą robotę czyli budowę domu. Trzeba odkurzyć mojego Epica i zaatakować Kampinos :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to mam nadzijee ze w przyszłym sezonie sie spotkamy gdzieś na trasie jakiegos mazowieckiego maratonu :)

Opublikowano

no to mam nadzijee ze w przyszłym sezonie sie spotkamy gdzieś na trasie jakiegos mazowieckiego maratonu :)

nie no wspaniale dziewczyny, jeszcze chwila tego pierdzielenia i mi podpaski wylecą z gaci :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zazdraszczasz :):kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

już wolałbym dyskutować z moskalem i nosferem o make-upie i lakierach do paznokci :decayed::naughty: :naughty: :naughty::kox: :kox:

Opublikowano

już wolałbym dyskutować z moskalem i nosferem o make-upie i lakierach do paznokci :decayed::naughty: :naughty: :naughty::kox: :kox:

chyba raczej tylko z Nosferem :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Sezon polowań na Boberki się skończył :decayed::hi:

Opublikowano

Sezon polowań na Boberki się skończył :decayed::hi:

Ale teraz Boberki atakują kraków. Coś w radiu dziś słyszałem..

Opublikowano

Z boberkiem możesz pogadać o goleniu nóg :decayed:

Opublikowano

Boberkowi się łańcuch w rowerze skończył :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

ja mam info że to coś innego :gwizdanie:

boberek.jpg

Opublikowano

Mniejsze opory powietrza :decayed:

Opublikowano

o nie nie nie :)

nie róbcie ze mnie pederasty :)

do tego sie nie dam namówić :) no chyba ze miejsca :) na kóych zostaja jakies wspomienia :) z maratonów

ale tylko po to zeby sie szybciej goiło :)

Opublikowano

Muszę się na nowo przyzwyczaić, że boberek jest z nami :gwizdanie: :cool1::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

COV_4084.jpg

w polsce tez takie są :) [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 11:11_________________________________________________

Muszę się na nowo przyzwyczaić, że boberek jest z nami :gwizdanie: :cool1::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule :):kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 11:11_________________________________________________COV_4963.jpg

to tez musiąło boleć ;)

Opublikowano

spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule :):kox: :kox: :kox:

widzicie :blink::shocked:

mówiłem od samego początku dzisiaj, że cos z nim jest nie tak...już po tym avatarze coś mi nie pasowało :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Wkurwiały mnie zawsze te hieny z aparatami ustawiające się w niebezpiecznych miejscach żeby tylko ustrzelić fotę jak ktoś się wy***ał.

Opublikowano

spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule :):kox: :kox: :kox:

widzicie :blink::shocked:

mówiłem od samego początku dzisiaj, że cos z nim jest nie tak...już po tym avatarze coś mi nie pasowało :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Poziu kochany chcesz znowu wypróbować czy noszenie koszulki przez 24 godziny pomaga zdjąc klątwe :) ??

wiec nie fikaj :) hokus pokus :)

Opublikowano

Poziu kochany chcesz znowu wypróbować czy noszenie koszulki przez 24 godziny pomaga zdjąc klątwe :) ??

:polew: :polew:

Opublikowano
spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule smiley kox kox kox

To ja niewiem czy dziś przyjade do Arkadii bo gejostwem bedzie zalatywać jak bedziecie sie przytulać..

Opublikowano
spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule smiley kox kox kox

To ja niewiem czy dziś przyjade do Arkadii bo gejostwem bedzie zalatywać jak bedziecie sie przytulać..

też mi nowość, nie byłeś na zlocie :gwizdanie: