malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 a ty kiedy zaczniesz na rowerze jezdzić Jak skończę moją drugą robotę czyli budowę domu. Trzeba odkurzyć mojego Epica i zaatakować Kampinos
boberek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 no to mam nadzijee ze w przyszłym sezonie sie spotkamy gdzieś na trasie jakiegos mazowieckiego maratonu
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 no to mam nadzijee ze w przyszłym sezonie sie spotkamy gdzieś na trasie jakiegos mazowieckiego maratonu nie no wspaniale dziewczyny, jeszcze chwila tego pierdzielenia i mi podpaski wylecą z gaci :polew: :polew: :polew: :polew:
boberek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 zazdraszczasz :kox: :kox:
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 zazdraszczasz :kox: :kox: już wolałbym dyskutować z moskalem i nosferem o make-upie i lakierach do paznokci :naughty: :kox:
moskal Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 zazdraszczasz :kox: :kox: już wolałbym dyskutować z moskalem i nosferem o make-upie i lakierach do paznokci :naughty: :kox: chyba raczej tylko z Nosferem :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Sezon polowań na Boberki się skończył
MoorPH Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Sezon polowań na Boberki się skończył Ale teraz Boberki atakują kraków. Coś w radiu dziś słyszałem..
malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 już wolałbym dyskutować z moskalem i nosferem o make-upie i lakierach do paznokci :naughty: :kox: Z boberkiem możesz pogadać o goleniu nóg
krzyniek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Boberkowi się łańcuch w rowerze skończył :kox: :kox: :kox: :kox: ja mam info że to coś innego :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Z boberkiem możesz pogadać o goleniu nóg Mniejsze opory powietrza
boberek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 już wolałbym dyskutować z moskalem i nosferem o make-upie i lakierach do paznokci :naughty: :kox: Z boberkiem możesz pogadać o goleniu nóg o nie nie nie nie róbcie ze mnie pederasty do tego sie nie dam namówić no chyba ze miejsca na kóych zostaja jakies wspomienia z maratonów ale tylko po to zeby sie szybciej goiło
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Muszę się na nowo przyzwyczaić, że boberek jest z nami :gwizdanie: :naughty: :naughty:
boberek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 w polsce tez takie są [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 11:11_________________________________________________ Muszę się na nowo przyzwyczaić, że boberek jest z nami :gwizdanie: :naughty: :naughty: spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule :kox: [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 11:11_________________________________________________ to tez musiąło boleć
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule :kox: widzicie mówiłem od samego początku dzisiaj, że cos z nim jest nie tak...już po tym avatarze coś mi nie pasowało :naughty: :naughty: :gwizdanie:
malik Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Wkurwiały mnie zawsze te hieny z aparatami ustawiające się w niebezpiecznych miejscach żeby tylko ustrzelić fotę jak ktoś się wy***ał.
boberek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule :kox: widzicie mówiłem od samego początku dzisiaj, że cos z nim jest nie tak...już po tym avatarze coś mi nie pasowało :naughty: :naughty: :gwizdanie: Poziu kochany chcesz znowu wypróbować czy noszenie koszulki przez 24 godziny pomaga zdjąc klątwe ?? wiec nie fikaj hokus pokus
Reggi Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Poziu kochany chcesz znowu wypróbować czy noszenie koszulki przez 24 godziny pomaga zdjąc klątwe ?? :polew:
MoorPH Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule smiley kox kox kox To ja niewiem czy dziś przyjade do Arkadii bo gejostwem bedzie zalatywać jak bedziecie sie przytulać..
Korzeń Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 spokojnie na nastepnym spocie Cie przytule smiley kox kox kox To ja niewiem czy dziś przyjade do Arkadii bo gejostwem bedzie zalatywać jak bedziecie sie przytulać.. też mi nowość, nie byłeś na zlocie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi