Aydaho Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 no cóż ...zima tuz tuż, stalooFka siedzi - trzeba pomyśleć jakie kołpaczki w tym roku zakupić jak myślicie o tym megawypasie
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 no cóż ...zima tuz tuż, stalooFka siedzi - trzeba pomyśleć jakie kołpaczki w tym roku zakupić jak myślicie o tym megawypasie MEGA :good: :good: :good: :good: :kox:
Aydaho Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Karwa Poziowy wiedziałem że mogę liczyć na Ciebie - BIORE !!
AndyN Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 no cóż ...zima tuz tuż, stalooFka siedzi - trzeba pomyśleć jakie kołpaczki w tym roku zakupić jak myślicie o tym megawypasie Tylko pamiętaj o trytytkach ....
Aydaho Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Tylko pamiętaj o trytytkach .... :decayed co Ty - trytytki są dla wieśniaków BTW : dla posiadaczy B6-ek ...wczoraj byłem w komisie obejrzeć passata i gadam z gościem ile teraz placa za A4 B6 - eee Paanie teraz to już stary model za b6 to góra 30-32 kpln można dostać :polew: podczas gdy sam wystawiał granatową goliznę 2002 rok za 43,500 naprawioną przez leśnego kowala gdzieś w Biłgoraju
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 po co kołpaki? jak już musza być stalówki to walnąc je na czarno i bez kołpaków. Mi się osobiście żadne nie widzą... chyba ze do matiza Poziek ale rozumiem, ze dresik na pełnym wypasie? coś takiego: a opcja dla Pań podoba mi się szczególnie :naughty:
m@riucha Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 no cóż ...zima tuz tuż, stalooFka siedzi - trzeba pomyśleć jakie kołpaczki w tym roku zakupić jak myślicie o tym megawypasie Dawaj link do aukcji, bo też poszukuję jakiś fajnych plastików :>
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Karwa Poziowy wiedziałem że mogę liczyć na Ciebie - BIORE !! Bierz chłopie !! No chyba, że chcesz moje czarne z czerwonym LIPem :kox: Mam w garażu...sentymentalnie je sobie zostawiłem ale jak tobie to bym oddał
Nosfer Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Na inaugurację Arkadii kupiłem sobie nowe Najko Dresy
moskal Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Na inaugurację Arkadii kupiłem sobie nowe Najko Dresy poka
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Na inaugurację Arkadii kupiłem sobie nowe Najko Dresy Dobra to ja tez najkowe zakładam, i do tego ortalion najkowy
Aydaho Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Karwa Poziowy wiedziałem że mogę liczyć na Ciebie - BIORE !! Bierz chłopie !! No chyba, że chcesz moje czarne z czerwonym LIPem :kox: Mam w garażu...sentymentalnie je sobie zostawiłem ale jak tobie to bym oddał to dafaj na próbe wezme ... Andy mi da czarne trytytki - niewiem czemu ale ma ich całą mase w bagażniku [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:29_________________________________________________ Na inaugurację Arkadii kupiłem sobie nowe Najko Dresy Dobra to ja tez najkowe zakładam, i do tego ortalion najkowy to ja tez w dresie przyjade i pójdziemy na góre za***rdolić po zestawie w McD dres zobowiązuje
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Karwa Poziowy wiedziałem że mogę liczyć na Ciebie - BIORE !! Bierz chłopie !! No chyba, że chcesz moje czarne z czerwonym LIPem :kox: Mam w garażu...sentymentalnie je sobie zostawiłem ale jak tobie to bym oddał to dafaj na próbe wezme ... Andy mi da czarne trytytki - niewiem czemu ale ma ich całą mase w bagażniku dobra zabiere na spota...zabiere tez czarne trytyty...tylko przemyśl to...te kołpaki pamiętają czasy sprintów po modlińskiej, ćwiary na spalarni i cargo, upalania na torze...są wściekłe i oczekują takiego traktowania :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:31_________________________________________________ to ja tez w dresie przyjade i pójdziemy na góre za***rdolić po zestawie w McD ffffpidzdę zjem i ja
AndyN Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Andy mi da czarne trytytki - niewiem czemu ale ma ich całą mase w bagażniku Nie czarne a białe i nie da bo już mu się kończą
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to i ja mam w dresie wpaść? robimy zbiorową akcje napadu na Mc i terroru arkadii? :polew: Będziemy jak waszka G i jego ekipa. Pier**ole, sciągam kominiare a trytki białe tez mam. Za drobna opłatą moge uzyczyć kilka na nowe kołpaki. Ale trytki do zwrotu na wiosne bedą... [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 14:42_________________________________________________aaaa i jeblem przy tym: to się nazywa idealna praca
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 A ja mam czarne :kox: Trytytka to podstawa w każdym moim samochodzie W evce też juz jest w kilku miejscach :naughty:
musti Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Siemanko Poziek szybka wymieniona ?
AndyN Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 A ja mam czarne :kox: Trytytka to podstawa w każdym moim samochodzie W evce też juz jest w kilku miejscach :naughty: To przyczepiania bukietów ślubnych jak znalazł
poziek Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Siemanko Poziek szybka wymieniona ? nie
Rekomendowane odpowiedzi