lukaszr Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 EDIT: ..i ŁukaszowiRyry Taaaaa teraz to się nie boisz co ? Pomyśl przy następnym bzykaniu czy aby nie będzie z tego siostrzyczki albo braciszka :naughty:
Zbigniew_Majkowski Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Nosfer dzięki, wypatrujcie mnie w szarym metalizowanym "odkurzaczu" , jak to mówi moja żona. pozdrawiam i do zobaczenia
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 mam wychwyconych kilkanaście nicków, oczywiście nie uwzględniając takich typów jak Mróweczka, Nike czy Silny (ja) :decayed: no to się zgłoszę po te listę
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Ale z tym Chamem to ameryki nie odkrył To prawda...tylko, że teraz to będzie jeszcze gorzej bo nie muszę się starać być mniejszym chamem :kox: Nie hamuj swojej prawdziwej natury :naughty: To tak jakbyś powiedział, że Moskal jest kulturalny , a Boberek nie ma nic wspólnego z pedałami :polew: :polew: [br]Dopisany: Październik 25, 2009, 08:01:37 _________________________________________________ EDIT: ..i ŁukaszowiRyry Taaaaa teraz to się nie boisz co ? Pomyśl przy następnym bzykaniu czy aby nie będzie z tego siostrzyczki albo braciszka :naughty: + I Twoje czary mnie omijają :naughty: :kox: :kox:
lukaszr Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 I Twoje czary mnie omijają :naughty: :kox: :kox: Zdaje się, że to samo mówiłeś rok temu :naughty: Poza tym gumy bywają zawodne
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Zostaje kalendarzyk... klubowy
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Zostaje kalendarzyk... Jakbyście chcieli to mogę przygotować waszym dupencjom, żoneczkom takie indywidualne kalendarzyki :kox: :kox: :kox: po uprzedniej wizycie/konsultacji :kox: :kox:
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 po uprzedniej wizycie/konsultacji :kox: :kox:
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 po uprzedniej wizycie/konsultacji :kox: :kox: wszystko zostanie w rodzinie
Korzeń Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 po uprzedniej wizycie/konsultacji :kox: :kox: wszystko zostanie w rodzinie nie ściemniaj. Raguś miał być Twoim szwagrem i co ?
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 po uprzedniej wizycie/konsultacji :kox: :kox: wszystko zostanie w rodzinie no dobra zrobimy wymianę ja zajmę się Q
Korzeń Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 po uprzedniej wizycie/konsultacji :kox: :kox: wszystko zostanie w rodzinie no dobra zrobimy wymianę ja zajmę się Q normalnei był by już kropek i niezły wp***dol będzie tylko wp***dol :polew:
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 nie ściemniaj. Raguś miał być Twoim szwagrem i co ? plany się zmieniły [br]Dopisany: 25 Październik 2009, 20:36_________________________________________________ normalnei był by już kropek i niezły wp***dol będzie tylko wp***dol :polew: oj daj spokój nie dał bym Poźkowi kropka on ma paszport polszmatu
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 no dobra zrobimy wymianę ja zajmę się Q wiem wiem, coś mi Q opowiadała jak podbijałeś w Sobieszewie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :tongue4: :tongue4: podeślij linka NK od tej swojej to pogadamy :naughty: :naughty:
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 no dobra zrobimy wymianę ja zajmę się Q wiem wiem, coś mi Q opowiadała jak podbijałeś w Sobieszewie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :tongue4: :tongue4: podeślij linka NK od tej swojej to pogadamy :naughty: :naughty: ja pomyślimy
hornet Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 SIEMA Potrzebuję żeby ktoś mi sprwadził tego paździocha http://moto.allegro.pl/item790347744_ford_mondeo_2_0tddi_ghia_skora_climatronic_okazja.html POziek nie ma moderatora ? Co się pojebutało ???
ono Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Hornet ,do h*ja walca ogarnij sie w końcu z tymi brykami, co tydzień szukasz innego ,
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Poziek..za***isty avatar :polew: :polew: no dobra zrobimy wymianę ja zajmę się Q wiem wiem, coś mi Q opowiadała jak podbijałeś w Sobieszewie :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :tongue4: :tongue4: podeślij linka NK od tej swojej to pogadamy :naughty: :naughty: Krzyniu to stary koniobijca.. :polew: :polew:
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Horni kup skode :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi