Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Ja bardzo lubię jeździc po Warszawie, ale niestety kierowcy na naumerach WPR są najgorsi."

Taka prawda, szczególnie tacy z okolic Nadarzyna :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wogóle z "R" w tablicy. ci z WR też masakra :)

Opublikowano

wogóle z "R" w tablicy. ci z WR też masakra :)

Ej :bicz3: :bicz:

Ja mam dwa R :ranting1:

Opublikowano

"Ja bardzo lubię jeździc po Warszawie, ale niestety kierowcy na naumerach WPR są najgorsi."

Taka prawda, szczególnie tacy z okoli Nadarzyna :naughty: :naughty: :naughty:

Są najszybsi :kox:

Kiedyś babka przypakowała mi w bok (zjechała z lewego na prawy w momencie jak Ją mijałem), po czym depnęła, no i przez skrzyżowania musiałem ją gonić. Tłumacząc się Policji mówiła "Zobaczyłam czarne Audi na numerach WPR i stwierdziłam, że chcą mnei zepchnąć z drogi !! Więc uciekałam !!"

:good: :good: :naughty::decayed:

Ale to nie o to chodzi.. Brygada RR to co innego..

Opublikowano

Przewidzieli, że urodzi się taka pała serowa jak Moskal, którą trzeba będzie tłamsic :decayed::good:

jak ja pukałem laski w kakaowy ślip to ciebie jeszcze chłopcze, kogut po gnojowniku za pindola tarmosił :kox:

Opublikowano

Moskal czemu zmieniles wiek ?? ?? przeszedles jakas kuracje w weekend :polew:

Opublikowano

jak ja pukałem laski w kakaowy ślip to ciebie jeszcze chłopcze, kogut po gnojowniku za pindola tarmosił :kox:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: Piekne słowa... ;( aż się wzruszyłem ;(

Wieszczu! Jeszczu!! :decayed:

Opublikowano

Moskal czemu zmieniles wiek ?? ?? przeszedles jakas kuracje w weekend :polew:

byłem na botoxie

Opublikowano

Przewidzieli, że urodzi się taka pała serowa jak Moskal, którą trzeba będzie tłamsic :decayed::good:

:punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Opublikowano

Mając osiem lat to co najwyżej Ty mogłeś byc pukany w kakawy ślip na tyłach plebanii przez starszego ojca imieniem Przybysław :naughty::decayed:

Oaza nie wyszła Ci na dobre..rysa na psychice została..a o głośnym pierdzeniu możesz jedynie pomarzyc :kox::naughty::polew:

Opublikowano

Mając osiem lat to co najwyżej Ty mogłeś byc pukany w kakawy ślip na tyłach plebanii przez starszego ojca imieniem Przybysław :naughty::decayed:

Oaza nie wyszła Ci na dobre..rysa na psychice została..a o głośnym pierdzeniu możesz jedynie pomarzyc :kox::naughty::polew:

moja reakcja na wpis raggusia:

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to za pół roku będziesz niebieskim!

To niedlugo nie bedziemy musieli placic mandatów :naughty:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 11:30_________________________________________________

Śnieg stopniał to i Boberka już nie ma :decayed:

:polew:

Opublikowano

od urodzenia jestem antychrześcijański więc nie grozi mi "oaza" itp. ale widze że obcykany jesteś :wink4:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 11:36_________________________________________________co oznacza na fisie zółte kółko i po trzy kreski z lewej jak i prawej strony ???? a4 b6

Opublikowano

co oznacza na fisie zółte kółko i po trzy kreski z lewej jak i prawej strony ???? a4 b6

Klubowiczu :szukaj: :szukaj: milion razy pisane. A jak nie znajdziesz to do instrukcji. (można zjechać moda to dlaczego nie użytkownika w końcu kiedyś też się nim było i nic to nie dawało :polew: :polew: :polew:)

Opublikowano

hebelki :naughty:

Opublikowano

Wrr?? :naughty::polew:

Opublikowano

Klubowiczu :szukaj: :szukaj: milion razy pisane. A jak nie znajdziesz to do instrukcji. (można zjechać moda to dlaczego nie użytkownika w końcu kiedyś też się nim było i nic to nie dawało :polew: :polew: :polew:)

coś mam zablokowane i nie widze działu "elektryki"

hebelki :naughty:

a konkretnie ??? klocki ??? ich koniec ???

Opublikowano

coś mam zablokowane i nie widze działu "elektryki"

Może boją się modzi że popsujesz i nie masz dostępu :polew:

Opublikowano

pewnie tak :wink4:

Opublikowano

pewnie tak :wink4:

:polew: