Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XBOX WEEK bedzie :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1257460651_by_ninel_500.jpg
Opublikowano

bez obrazy dla Rogala ... :naughty:

Opublikowano

XBOX WEEK bedzie :naughty:

oj bedzie bedzie :good::kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

bedzie ogarnial pewnie fmic :naughty:

Opublikowano

bedzie ogarnial pewnie fmic :naughty:

:no: , zimno , ale na pewno zadzwonie do ciebie w któryś dzień i podmienimy przepływke , zrobimy logi , do tego mam dostać Tipa na początku tygodnia , a w piątek jade na hamowanko :kox: :> :> :> :> :>

Opublikowano

kurfa... jakims dziwnym trafem zaplacilem rate kredytu hipo - mniejsza o 18PLN. bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sk***ysyny...

Opublikowano

kurfa... jakims dziwnym trafem zaplacilem rate kredytu hipo - mniejsza o 18PLN. bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny...

ty jesteś stratny, oni nie :naughty:
Opublikowano

jedziesz do babic? jak mi sie uda wyjac turbine i wymienic WG to tez bym sie wybral.

Opublikowano

kurfa... jakims dziwnym trafem zaplacilem rate kredytu hipo - mniejsza o 18PLN. bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny...

mi sami ściągają 15-go z konta

50 pln za esa ?? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

jedziesz do babic? jak mi sie uda wyjac turbine i wymienic WG to tez bym sie wybral.

jak , podmienimy przepływke i uda mi sie zamontować tipa to w piątek pojade do Babic , a ty jak pracujesz ??? . daj na PW :wink4:

Opublikowano

:shocked:

W jakim Ty masz banku ten kredyt?

Opublikowano

....bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny...

Chyba mają telefon "wRodzinie" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

....bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny...

Chyba mają telefon "wRodzinie" :polew: :polew: :polew:

w telefonii cyfrowej ojca Tadeusza R. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

własnie odebrałem komplet swiec i zaworki DV :naughty: :naughty: Ciesze sie jak dziecko, które dostanie nową zabawke :>

A moze mi ktos pokazac jakoś gdzie te zaworki wogóle się znajdują? :P

Opublikowano

Nie smiejscie sie z Rydzyka bo patrzac obiektywnie na to co robi to jest mistrzem ekonomii. Pomijajac aspekty etyczne i inne zarzuty w jego kierunku to naprawde jest dobry w robieniu kasy.[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 14:53_________________________________________________

własnie odebrałem komplet swiec i zaworki DV :naughty: :naughty: Ciesze sie jak dziecko, które dostanie nową zabawke :>

Pod maska :wink4::naughty:

Opublikowano

Nie smiejscie sie z Rydzyka bo patrzac obiektywnie na to co robi to jest mistrzem ekonomii. Pomijajac aspekty etyczne i inne zarzuty w jego kierunku to naprawde jest dobry w robieniu kasy

dla mnie ten facet jest najlepszym biznesmenem w Polsce :good:

Opublikowano

chudineze - myślisz o jakimś przedświątecznym spociku...

MerryXmasDrunkSanta.jpg

Opublikowano

Nie smiejscie sie z Rydzyka bo patrzac obiektywnie na to co robi to jest mistrzem ekonomii. Pomijajac aspekty etyczne i inne zarzuty w jego kierunku to naprawde jest dobry w robieniu kasy

dla mnie ten facet jest najlepszym biznesmenem w Polsce :good:

ta i nie płaci podatków :decayed:

Opublikowano

poooczekaj do "gwiazdki"............ to Ci powiemy :tongue4::decayed: [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 15:16_________________________________________________

kórwa , załatwiłem sobie cały przyszły wolny tydzień :kox:

tia ...ja prawie też ... jednak MMA to bardziej kontaktowy sport niż możnaby przypuszczać :decayed:

Opublikowano

tia ...ja prawie też ... jednak MMA to bardziej kontaktowy sport niż możnaby przypuszczać :decayed:

gips ????