moskal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 XBOX WEEK bedzie oj bedzie bedzie :kox: :kox:
moskal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 bedzie ogarnial pewnie fmic , zimno , ale na pewno zadzwonie do ciebie w któryś dzień i podmienimy przepływke , zrobimy logi , do tego mam dostać Tipa na początku tygodnia , a w piątek jade na hamowanko :> :> :> :> :>
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kurfa... jakims dziwnym trafem zaplacilem rate kredytu hipo - mniejsza o 18PLN. bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sk***ysyny...
mcm Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kurfa... jakims dziwnym trafem zaplacilem rate kredytu hipo - mniejsza o 18PLN. bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny... ty jesteś stratny, oni nie
Buba Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 jedziesz do babic? jak mi sie uda wyjac turbine i wymienic WG to tez bym sie wybral.
moskal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kurfa... jakims dziwnym trafem zaplacilem rate kredytu hipo - mniejsza o 18PLN. bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny... mi sami ściągają 15-go z konta 50 pln za esa ?? :shocked: :shocked: jedziesz do babic? jak mi sie uda wyjac turbine i wymienic WG to tez bym sie wybral. jak , podmienimy przepływke i uda mi sie zamontować tipa to w piątek pojade do Babic , a ty jak pracujesz ??? . daj na PW
MoorPH Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kurfa... jakims dziwnym trafem zaplacilem rate kredytu hipo - mniejsza o 18PLN. bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny... W jakim Ty masz banku ten kredyt?
chudineze Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ....bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny... Chyba mają telefon "wRodzinie" :polew:
moskal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ....bank za przyslanie smsa z przypomnieniem policzyl sobie 50PLN, sku***ny... Chyba mają telefon "wRodzinie" :polew: w telefonii cyfrowej ojca Tadeusza R. :naughty: :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 własnie odebrałem komplet swiec i zaworki DV :naughty: Ciesze sie jak dziecko, które dostanie nową zabawke :> A moze mi ktos pokazac jakoś gdzie te zaworki wogóle się znajdują?
Buba Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie smiejscie sie z Rydzyka bo patrzac obiektywnie na to co robi to jest mistrzem ekonomii. Pomijajac aspekty etyczne i inne zarzuty w jego kierunku to naprawde jest dobry w robieniu kasy.[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 14:53_________________________________________________ własnie odebrałem komplet swiec i zaworki DV :naughty: Ciesze sie jak dziecko, które dostanie nową zabawke :> A moze mi ktos pokazac jakoś gdzie te zaworki wogóle się znajdują? Pod maska
moskal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie smiejscie sie z Rydzyka bo patrzac obiektywnie na to co robi to jest mistrzem ekonomii. Pomijajac aspekty etyczne i inne zarzuty w jego kierunku to naprawde jest dobry w robieniu kasy dla mnie ten facet jest najlepszym biznesmenem w Polsce
PARAF Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 chudineze - myślisz o jakimś przedświątecznym spociku...
Kolkov Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie smiejscie sie z Rydzyka bo patrzac obiektywnie na to co robi to jest mistrzem ekonomii. Pomijajac aspekty etyczne i inne zarzuty w jego kierunku to naprawde jest dobry w robieniu kasy dla mnie ten facet jest najlepszym biznesmenem w Polsce ta i nie płaci podatków
Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 własnie odebrałem komplet swiec i zaworki DV :naughty: Ciesze sie jak dziecko, które dostanie nową zabawke :> A moze mi ktos pokazac jakoś gdzie te zaworki wogóle się znajdują? poooczekaj do "gwiazdki"............ to Ci powiemy [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 15:16_________________________________________________ kórwa , załatwiłem sobie cały przyszły wolny tydzień tia ...ja prawie też ... jednak MMA to bardziej kontaktowy sport niż możnaby przypuszczać
moskal Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 tia ...ja prawie też ... jednak MMA to bardziej kontaktowy sport niż możnaby przypuszczać gips ????
Rekomendowane odpowiedzi