Kolkov Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) UWAGA!!!W każdy pochmurny i deszczowy wtorek zapraszam na spot do Arkadii, poziom -2, sektor H. W słoneczne i ciepłe wtorki zapraszam pod Stadion Narodowy, Plac nr 1. Aktualne info także na naszym fejsbukowym profilu: Facebook - Ekipa warszawska A4-klub.pl ZAPRASZAM!!! Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Kolkov Aktualizaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja bym proponowal jakis supermarket wieczorem, parking pietrowy, albo podziemny (zima). Najlepiej cos niedlaeko centrum wola park, blue city, reduta... W koncu spotkam moze kogos z takim samym silniczkiem jak moj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krycho Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 A ilu nas jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Własnie sie nad tym zastanawialem Zarejstrowanych na wawa i warszawa jest 7 uzytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 blue city, reduta... jeszcze jak powiecie, ze od 16:00 w górę to spoty moga być od poniedziałku do piątku w tych rejonach a tak powaznie, to warto pomyśleć nad jakimś mini spotkaniem dla warszawskich i nie tylko użytkowników A4 Fajnie by było jakby wszyscy zarejestrowani z Wawy i okolic pojawili sie. Przyniosę na bank aparat, zeby to uwiecznić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Spocik bardzo chętnie:) i to szybko bo można się poślizgać 4x4 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krycho Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Na parkingu to sie nie poslizgasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Hmm co do slizgania to w wawie to mam jedna miejscowke na stegnach :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 ja polecam ślizgawke na tyłach byłej giełdy spożywczej na Okęciu. Są nawet opony na torze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 ja polecam ślizgawke na tyłach byłej giełdy spożywczej na Okęciu. Są nawet opony na torze:) O tym to jeszcze nie slyszalem ale jak nie ma kraweznikow i nikt nas nie bedzie scigał to czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krycho Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Chyba wiem o czym mowisz:) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Trzeba jeszcze jakis preferowany termin ustalic ale to raczej wchodzi w grę tylko od poniedziałku do czwartku włacznie mysle bo w weekend jak nie szkoła to np. ja jestem w zamościu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krycho Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Ojoj, u mnie na odwrot, ja wolalbym weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Panowie jak już się zdecydujecie to dajcie znać to Was zaprowadze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Jeśli chodzi o weekendy to co drugi moze mi pasować ale preferowane sa jednak dni robocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no to jest juz nas 8 chetnych do spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 generalnie też wolę dni robocze, czekam na jakieś konkretne ustalenia Panowie...bo Pań jeszcze chyba u nas nie ma :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek321 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 moż w weeken majowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyrs Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 bede sledzil ten watek, gdyz do warszawki tez jezdze czasami do promotora na konsultacje, to moze akurat trafie w Wasz zlocik , a chetnie bym Was poznal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Czekam na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi