Kolkov Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja też zara ruszam :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 tyle co dzisiaj kórew , chójów , pedaów j**anych poszło w moim samochodzie to mógłbym pluton wojska na całą słuzbe podzielic. samochód nie chodzil mi na jeden gar , stwierdziłem ze to cewka bo gdy ja odpinałem przy włączonym silniku to on nie reagował , gdy odpinalem inne to jeszcze bardziej sie przymulal ., ewidentnie było widac ze nie ma prądu na garku przy kabinie pojechałem na 3 garach z Grodziska do Toma do sklepu na Powstańców Śląskich kupiłem cewke , wymieniłem pod sklepem , zadnej poprawy , myśle , na bank świeca. kupiłem świece , ni c**j nie pomogło. wkórwiony na maxa dzwonie do Poziomki co może być grane , nie wie , kaze jechać na Przasnyską , nastepne 8 km na 3 garach , auto wogóle sie nie zbiera , chóje lecą na lewo i prawo , nawigacja prowadzi mnie w lewo a ja wiem ze Przasnyska jest po prawej. kórwica żołądka. zajezdzam , Pan kaze chwilke poczekać , podpina Vaga , sprawdza , przynosi element który w AEB jest przykręcony na obudowie do filtra dwiema śrubeczkami nr 8 , podmienia , wszystko gra cena 300 pln - 3 minuty roboty czyli mój wyjazd do stolicy kosztował : cewka - 148 sieca - 32 gadżet który nabroił 300 RAZEM 480 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 :polew: :polew: a wystarczylo podjechac do mnie i bym podlaczyl VAGa. Powiedzial przynajmniej co bylo przyczyna?? oczywiscie lacze sie w zalu i smutku [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 18:27_________________________________________________Z serii "nie robcie tego po pijaku" http://www.youtube.com/watch?v=rnoJRvKVQ1I&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 :polew: :polew: a wystarczylo podjechac do mnie i bym podlaczyl VAGa. Powiedzial przynajmniej co bylo przyczyna?? tak, tylko że ja probuje sie z tobą od 2 tygodni ustawic to mnie zbywasz byle pretekstem : fryzjer , manicure , itp żartuje , byłem pewny ze to cewka , bo juz wcześniej broiła i pierwsze co mi przyszlo na myśl jak gar nie chodzil , to to ,ze nie ma prundu , nawet Tom był w sklepie zdziwiony ze to nie cewka i świeca BTW , pier.dole, juz zamówiłem kabel , VAG-COM ściągnięty na lapka , sam se bede radził [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 19:01_________________________________________________A tak wogóle to zapird.alaj na spota. Dawidek wóde zaczyna walić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ale co bylo przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja melduje sie za tydzien wreszcie Mialem jechac dzis... ale jest premiera COD6 a ja zakupiłem przy okazji spocisza - COD MW2 - po prostu :kox: :kox: :kox: :kox: do "n" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja melduje sie za tydzien wreszcie Mialem jechac dzis... ale jest premiera COD6 a ja zakupiłem przy okazji spocisza - COD MW2 - po prostu :kox: :kox: :kox: :kox: do "n" Daj spokoj, urwalo mi suciochy, gram od 19:00 i zaraz lece znowu... czuje, ze dzis przejde story mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 siema pedały , ale sie wczoraj najebałem ale co bylo przyczyna? ten element który jest przykrecony do obudowy filtra , do niego wchodzą dwie wtyczki. z tego co gadał koleś wywnioskowałem że paliwo nie było podawane na ostastni gar , jakbym troszke pomyślal to mogłem podmienić cewki i jeśli znowu ostatni gar by nie chodził to mógłbym wykluczyć usterke cewki/świecy i szukać dalej, no cóż , człowiek na błędach się uczy. zapasowa cewka sie przyda , świeca też. szkoda tylko silnika bo przejechał około 80km na 3 garach czuje, ze dzis przejde story mode Fly , grasz czy śpisz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 cześć Moskal sierściuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ale sie wczoraj najebałem Ja też: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sołtys85 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 siema pedały , ale sie wczoraj najebałem ale co bylo przyczyna? ten element który jest przykrecony do obudowy filtra , do niego wchodzą dwie wtyczki. z tego co gadał koleś wywnioskowałem że paliwo nie było podawane na ostastni gar , jakbym troszke pomyślal to mogłem podmienić cewki i jeśli znowu ostatni gar by nie chodził to mógłbym wykluczyć usterke cewki/świecy i szukać dalej, no cóż , człowiek na błędach się uczy. zapasowa cewka sie przyda , świeca też. szkoda tylko silnika bo przejechał około 80km na 3 garach Troche zdarli za ten modół na przasnyskiej.300PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://allegro.pl/item774825918_modul_zaplonowy_przekaznik_mocy_vw_audi_seat.html A diagnoza pewnie trwała z minutę nieźle biorą za przykręcenie 2 śrubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A diagnoza pewnie trwała z minutę nieźle biorą za przykręcenie 2 śrubek Kroją chamów ile wlizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 na powyższe nie było siły Troche zdarli za ten modół na przasnyskiej.300PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://allegro.pl/item774825918_modul_zaplonowy_przekaznik_mocy_vw_audi_seat.html A diagnoza pewnie trwała z minutę nieźle biorą za przykręcenie 2 śrubek nawet tego nie odkręcał/przykręcał , ja to zrobiłem Kroją chamów ile wlizie chamów to by kroili jak ty byś zajechał pedale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja melduje sie za tydzien wreszcie Mialem jechac dzis... ale jest premiera COD6 a ja zakupiłem przy okazji spocisza - COD MW2 - po prostu :kox: :kox: :kox: :kox: do "n" Daj spokoj, urwalo mi suciochy, gram od 19:00 i zaraz lece znowu... czuje, ze dzis przejde story mode skąd ja to znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 chamów to by kroili jak ty byś zajechał pedale Widocznie ty byłeś lepszym okazem do ostrego rżnięcia :polew: Pedrylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Widocznie ty byłeś lepszym okazem do ostrego rżnięcia :polew: Pedrylu ja sie nawet nie zastanawiałem ile to może kosztować , byłem w kropce , jutro musze jechać do Bydgoszczy i nie dopuszczałem do siebie mysli żeby wracać na 3 garach do Grodziska z Przasnyskiej i czekac do piątku aż mi Tom załatwi to gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Luz stary ..aleś się zciśnienował Znajdź jeden szczegół, który świadczy o tym ,że laska ma cylicycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Luz stary ..aleś się zciśnienował nie ciśnieniuje nic z tych rzeczy szczegól znajduje sie 12 centymetrów w lewo od małego palca jej prawej ręki. jak ją jechali w fotoszopie to ten szczegól mogli usunąć chyba ze nie jest po tjuningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 szrama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi