Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie szanowne grono Pany gdzie dostane takie spojlerki na wycieraczki, żeby je dociskało przy większych predkościach? bo juz mnie wkurza ze powyżej 150 nie zbierają... \Mam to samo.. zmieńcie sobie dziewczynki kodowanie na US i problem zniknie - Wasze padliny nie dokręcą się już nawet do 100 :decayed:
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie szanowne grono Pany gdzie dostane takie spojlerki na wycieraczki, żeby je dociskało przy większych predkościach? bo juz mnie wkurza ze powyżej 150 nie zbierają... \Mam to samo.. zmieńcie sobie dziewczynki kodowanie na US i problem zniknie - Wasze padliny nie dokręcą się już nawet do 100 :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 qrva a od kiedy wygląd facetów jest dla Was istotny ?? :polew: ja jebie co za maniery :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Kolkov był przed chwilą , , karwa jaki on jest brzydki :polew: :polew: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: qrva a od kiedy wygląd facetów jest dla Was istotny ?? :polew: ja jebie co za maniery dokładnie... mnie mówiły, że im brzydszy a dłuższy i grubszy tym lepiej :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 to twoja tyle pójdzie ??? Zazdrość przez Ciebie przemawia.. V-max mialem i to na LPG ;p 205km/h leciałem i autostadą i obwodnicą wyszkowa.. [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 13:37_________________________________________________ zmieńcie sobie dziewczynki kodowanie na US i problem zniknie - Wasze padliny nie dokręcą się już nawet do 100 :decayed: A Ty nie bądź taki tampon.. :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 205km/h leciałem i autostadą i obwodnicą wyszkowa.. tiaa - a obok siedział królik i Cię dopingował ? :polew: ze specjalną dedykacją - Numer 3 dla Ciebie i Wyszkowskiej przygody :decayed: http://www.youtube.com/watch?v=HN9tVfT7_O8
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 V-max mialem i to na LPG ;p 205km/h leciałem i autostadą i obwodnicą wyszkowa.. tyle to ja mam na 4 biegu dwie kreski przed odcięciem
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaczyna się mierzenie zawartości kaleson
Flyer Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 V-max mialem i to na LPG ;p 205km/h leciałem i autostadą i obwodnicą wyszkowa.. tyle to ja mam na 4 biegu dwie kreski przed odcięciem Tyle to ja mam przy 3400 obr
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 V-max mialem i to na LPG ;p 205km/h leciałem i autostadą i obwodnicą wyszkowa.. tyle to ja mam na 4 biegu dwie kreski przed odcięciem Tyle to ja mam przy 3400 obr Ty nigdy do 5-ki nie dojdziesz Mikey - pojemność baku kończy się na 4 biegu - żal
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Mojej dobrej kumpeli urwało sie koło podczas jazdy , przytarła Tira z przeciwka , odbiła sie i zaliczyła dwa drzewa , przy okazji dachowanie
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Dziewczynie nic się nie stało ? B4 szrot
soolek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam serdecznie szanowne grono Pany gdzie dostane takie spojlerki na wycieraczki, żeby je dociskało przy większych predkościach? bo juz mnie wkurza ze powyżej 150 nie zbierają... To są wycieraczki ze spojlerkami. w Norauto lub na allegro, np. Champion SX 53.
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Dziewczynie nic się nie stało ? coś tam sie z kręgosłupem stało ale powinna wyjść z tego
Aydaho Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Mojej dobrej kumpeli urwało sie koło podczas jazdy , przytarła Tira z przeciwka , odbiła sie i zaliczyła dwa drzewa , przy okazji dachowanie dobrze że miała relingi .... kurcze ale szyba z tyłu i bok cała mam nadzieję że koleżanka cała i zdrowa !
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mam nadzieję że koleżanka cała i zdrowa ! cała tylko leży na dechach Pany , w związku z tym ,że byłem wezwany na komisje lekarską do Bydgoszczy , pozwoliłem sobie wystosować pismo do tow ubezp. o zwrot kosztów podróży. czy stawka 0,88 pln/km nie jest zbyt wygórowana ??? daje to sumę 492,80 pln bo do brzydgoszczy jest 280 w jedną strone. [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 14:04_________________________________________________o karwa Kolkov wrócił , teraz mi wpierdoli
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jedyna dobra cześć filmu "Fame" :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Kolkov był przed chwilą , , karwa jaki on jest brzydki Ja przynajmniej nie marudzę że mam za krótkie gumiaki :polew: Co to za lewe interesy z Gregorem robisz ? zjebane radio za zjebane lampy, zdrowy dil
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Kolkov był przed chwilą , , karwa jaki on jest brzydki Ja przynajmniej nie marudzę że mam za krótkie gumiaki :polew: Nie ma to jak praca biurowa :kox: :kox: Co to za lewe interesy z Gregorem robisz ? zjebane radio za zjebane lampy, zdrowy dil Ty to zawsze robisz dobre interesy Jakie lampy ?
Kolkov Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Ty to zawsze robisz dobre interesy Jakie lampy ? ja wieeem lampy bosz moje stare
Rekomendowane odpowiedzi