Italiano Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Na zlot zimowy jak w sam raz Sprawdzałem pogodę długoterminową: Grudzień - ciepły i wilgotny Styczeń - ciepły i wilgotny Luty - zimny i może trochę śniegu. Pier.dole to. Zamieniam na quada, albo niech nasz szamanek ściągnie śnieg z nieba i wtedy robię kulig dla A4-klub
Aydaho Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Sprawdzałem pogodę długoterminową: Grudzień - ciepły i wilgotny Styczeń - ciepły i wilgotny Luty - zimny i może trochę śniegu. Adriano - ta prognoza to chyba dla Italy ? :decayed: u nas, owszem, wypiz*owo już od miesiąca ale fakt że bez śniegu
MoorPH Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Sprawdzałem pogodę długoterminową: Grudzień - ciepły i wilgotny Styczeń - ciepły i wilgotny Luty - zimny i może trochę śniegu. Gdzie Ty to sprawdzałeś?
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Proste, ze bedzie snieg. Na zlosc Adahowi, ze nie kupil quattro Mam nowa pompe wspomagania, wiec znowu bedzie co zajezdzic w zime
Aydaho Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Proste, ze bedzie snieg. Na zlosc Adahowi, ze nie kupil quattro :polew: eee tam nie chce Quattro na 3 dni w roku z czego na jazdy po placu przypada 1-2 godziny rocznie powiedzmy sobie szczerze - mieszkam w górach - OK, gdzieś w Finalandii - OK ... ale Łorsoł .... czysty szpan + większe spalanie :decayed:
Korzeń Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ... ale Łorsoł .... czysty szpan + większe spalanie :decayed: i nie można zapiszczeć przy lachonach...
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 eee tam nie chce Quattro na 3 dni w roku z czego na jazdy po placu przypada 1-2 godziny rocznie powiedzmy sobie szczerze - mieszkam w górach - OK, gdzieś w Finalandii - OK ... ale Łorsoł .... czysty szpan + większe spalanie :decayed: Eeee... mocno to naciagane Q to nie tylko snieg Walka z trakcja na mokrym jaka maja ludzie z 1.9 po chipsie zszargalaby mi nerwy
lukaszr Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Eeee... mocno to naciagane Q to nie tylko snieg Walka z trakcja na mokrym jaka maja ludzie z 1.9 po chipsie zszargalaby mi nerwy Mocno naciągane marudzenie ludzi, którzy kiedyś jeździli ośką i nie narzekali, a teraz jakoś ośka jest beeee.
moskal Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Eeee... mocno to naciagane Q to nie tylko snieg Walka z trakcja na mokrym jaka maja ludzie z 1.9 po chipsie zszargalaby mi nerwy Mocno naciągane marudzenie ludzi, którzy kiedyś jeździli ośką i nie narzekali, a teraz jakoś ośka jest beeee. punkt widzenia zależy od.....
Al_Capone Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 No ja mam ośkę i mocnego chipsa (144KM 316Nm) i na zimówkach na mokrym masakra. Mieli nawet na trójce
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Mocno naciągane marudzenie ludzi, którzy kiedyś jeździli ośką i nie narzekali, a teraz jakoś ośka jest beeee. Każdy kiedyś tylko walił konia i nie narzekał, a teraz wiemy, że ciepłe wnętrze kobiece jest znacznie lepsze. Siemka mordeczki
MoorPH Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 No ja mam mocnego chipsa i na zimowkach na mokrym masakra. Mieli nawet na trójce Masz po prostu za ciężką nogę..
Korzeń Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Eeee... mocno to naciagane Q to nie tylko snieg Walka z trakcja na mokrym jaka maja ludzie z 1.9 po chipsie zszargalaby mi nerwy Mocno naciągane marudzenie ludzi, którzy kiedyś jeździli ośką i nie narzekali, a teraz jakoś ośka jest beeee. punkt widzenia zależy od..... no nie? boisz się dokończyć? krzywdy Ci nie zrobi :gwizdanie:
MRoger Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Wystarczyłoby żeby ośka była z tyłu i wszyscy byliby zadowoleni Mnie tam brakuje tylnego napędu .. na pewno drugi raz ośki nie kupię albo tył albo quatro. I to nie kwestia szpanu tylko przyjemności z jazdy .. ślizgający się przód to kupa na maxa
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Mocno naciągane marudzenie ludzi, którzy kiedyś jeździli ośką i nie narzekali, a teraz jakoś ośka jest beeee. Łukasz, mam wyciagnac z archiwum Twoje posty jak to oska Cie wk***ia? nie pitol, bo jezdzilem oska TDI wczensiej i mimo 90PS byly problemy na mokrym. bylem w tym roku na nartach ojca passatem (115PS, TDI), to poprostu byl dramat... spod pensjonatu byla meka z wyjazdem...
Rekomendowane odpowiedzi