MoorPH Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 > ŁUK > Jasio pyta tatusia: kupisz mi łuk? > - Oszalałeś, jeszcze kogoś skrzywdzisz! > - Ale tato, będę uważał! proszę cię... > - No dobra ale będziesz miał tylko jedną strzałę > - Dobrze tato. > > Następnego dnia: > - Tato mam dwie wiadomosci dla ciebie...jedną złą a drugą jeszcze > gorszą... > - Coś narozrabiał Jasiu, mów tą złą wiadomość! > - Strzałą z łuku przebiłem sąsiadowi c**ja... > - W zasadzie to nie lubiłem go, ale jaka jest ta gorsza wiadomość? > - ... a mamusi oba policzki na wylot... :polew: BRY pany[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 11:42_________________________________________________ już nie przyznasz się jak Cie objechałem I dobra była Twoja mina jak mnie nagle zobaczyłeś obok siebie To my się cieliśmy ? Ja ci pokazywałem jedynie płomienie z mojego wydechu ale jak chcesz się złapać to nie mówię nie Lubie ustawiać takich cfaniaczków jak ty w szeregu Chciałbym to zobaczyć.. [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 11:43_________________________________________________ http://www.christmassweatercollection.com jesli nie macie pomyslu na prezent swiateczny Hahahaha Ten jest kozacki Chyba sobie taki kupie..
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://www.christmassweatercollection.com jesli nie macie pomyslu na prezent swiateczny a już myślałem, że można takie gdzies kupić. Zrobiłbym sobie prezent pod choinke
Aydaho Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 już nie przyznasz się jak Cie objechałem I dobra była Twoja mina jak mnie nagle zobaczyłeś obok siebie To my się cieliśmy ? Ja ci pokazywałem jedynie płomienie z mojego wydechu ale jak chcesz się złapać to nie mówię nie Lubie ustawiać takich cfaniaczków jak ty w szeregu Nadępnął Ci na ego ? :naughty: Gryź młokosa !! Wżeraj mu się tętnice, szarp i odrywaj mięcho od kości no cóż - Poziek ma już swoje lata, nie ta kondycja co Kali .... ale zwykle tak to jest że im lat więcej tym większa liczba kucy pod maską więc myślę, że wiem którego konia obstawiać
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Możemy się łapać. Proponuje: bieg przez płotki z zawiąznymi oczami, jazda na rowerze po balkonie albo meczyk tenisa w windzie. do tych konkurencją z tobą nie staję, bo ty jestem w nich mistrzem i wiem, że codziennie je trenujesz :kox: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 11:49_________________________________________________ Pasowałby AndyemuN
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ragga, to nie Twoja chatka na wchodzie na tym sweterku?
Kowal Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ten typ musiał się strasznie dołować w czasie tej sesji zdjęciowej
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 :polew: :polew: Kur.wa mać.. Ale typ :polew:
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 :polew: :polew: Kur.wa mać.. Ale typ :polew: myślisz, że wyszedłbyś lepiej ?? :gwizdanie: :kox: :tongue4:
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 do tych konkurencją z tobą nie staję, bo ty jestem w nich mistrzem i wiem, że codziennie je trenujesz Sie wie Ale proponuje parzenie herbaty na czas. Myśle, że to odpowiednia konkurencja dla człowieka w Twoim wieku A koleś ze sweterkami jest mega kox. Może na zimowego zlota kazdy zakupi sobie takie sweterki
moskal Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 model jest niemożliwy :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Myśle, że to odpowiednia konkurencja dla człowieka w Twoim wieku złe drużyny robisz nie chodzi o wiek a GPSa na palcu :naughty:
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 :polew: :polew: Kur.wa mać.. Ale typ :polew: myślisz, że wyszedłbyś lepiej ?? :gwizdanie: :kox: :tongue4: Na pewno lepiej niż Ty
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Myśle, że to odpowiednia konkurencja dla człowieka w Twoim wieku złe drużyny robisz nie chodzi o wiek a GPSa na palcu :naughty: na parzenie herbaty chyba dostaniesz pozwolenie. Ja już zaczynam ćwiczyć Tu co prawda kawa ale tez może być:
Aydaho Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 nie chodzi o wiek a GPSa na palcu :naughty oj tam oj tam - a ja tu wyczuwam, mimo wszystko, kompleksik "siwego włosa"
moskal Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 kompleksik "siwego włosa" ktos cos wspominał o siwych włosach ?? :gwizdanie:
soolek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 POWAŻNA SPRAWA PANOWIE W sobotę jadę oglądać samochód do kupna - Mława, sto pare km od nas. Czy jakis spec z VAGiem chciałby się może ze mną przejechać? Chodzi o B6 TDI AVF/AWX - logowanie i spojrzenie chłodnym okiem pożadane. Proszę o PW.
Rekomendowane odpowiedzi