lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 fakt, żeby zjeść porządnego hamburgera trzeba się telepać z pipidówka do stolicy...w takiej sytuacji to faktycznie wyprawa przybiera charakteru przygody niczem wizyta w mieście 3 świata To jest moja odpowiedź: Przyznam szczerze, że chciałem doszukać się tutaj powiązania i sensownej odpowiedzi, ale poza słowem hamburger to nic nie znalazłem A przy okazji: http://oferty-pracy.wieszjak.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 grunt żeby ci fajki nie wygięło w te samą stronę co moja loooz
Nosfer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A przy okazji: http://oferty-pracy.wieszjak.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427 Ja pitole.. Łuukasz ! Znowu sobie wstyd robisz przy ludziach.. :polew: http://otopraca.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427?utm_source=refferal%2B&utm_medium=advert&utm_campaign=wykop2
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A przy okazji: http://oferty-pracy.wieszjak.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427 Ja pitole.. Łuukasz ! Znowu sobie wstyd robisz przy ludziach.. :polew: wielki Pan Administrator , a nie ogarnia najlepszego wątku forum
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wielki Pan Administrator Widać, że go dawno nie widziałeś :naughty: teraz to on jest malutki...70kg
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wielki Pan Administrator Widać, że go dawno nie widziałeś :naughty: teraz to on jest malutki...70kg i tu muszę zgodzić się z POziomką
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Widać, że go dawno nie widziałeś :naughty: teraz to on jest malutki...70kg z wyglądu może tak ale z gadki to tylko och i ach
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wielki Pan Administrator , a nie ogarnia najlepszego wątku forum Cmoknij mnie w pompę z wyglądu może tak ale z gadki to tylko och i ach Dawno nic nie robiłem w kierunku Chyba czas zacząć teraz to on jest malutki...70kg A Ty co grubasie ? Zazdrościsz ?
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dawno nic nie robiłem w kierunku Zapomniałeś już co się stało ze struclem
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A Ty co grubasie ? Zazdrościsz ? Te , chłopcze , od niego to sie odczep , chcecie mi zniszczyć partnera , najpierw degradacja , później dwa kropki , pytam co jeszcze ??? no a teraz jeszcze mu ubliżasz od grubasów. zaraz pisze do Huga i też bedziesz fioletowy Cmoknij mnie w pompę na pieszczoty to sobie trzeba zasłuzyc.
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Te , chłopcze , od niego to sie odczep , chcecie mi zniszczyć partnera , najpierw degradacja , później dwa kropki , pytam co jeszcze ??? no a teraz jeszcze mu ubliżasz od grubasów. zaraz pisze do Huga i też bedziesz fioletowy Podoba Ci się on w ogóle ? Gruby, ciężki, nieogolony, burakowaty, nie myje się po kilka tygodni i jeszcze mu z ciągnie z japy - lasek czasem nie płoszy ? :naughty: na pieszczoty to sobie trzeba zasłuzyc. Teraz tak mówisz
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Podoba Ci się on w ogóle ? Dla Moskala liczy się wnętrze :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Podoba Ci się on w ogóle ? mi ni chója sie nie podoba ,ale laski szczają
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 mi ni chója sie nie podoba ,ale laski szczają i potem zaszczane pukacie we dwóch...
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 i potem zaszczane pukacie we dwóch... NIE PRÓBOWAŁEŚ ?? Lepiej wchodzi
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 mi ni chója sie nie podoba ,ale laski szczają i potem zaszczane pukacie we dwóch... Kali, dobrze, że nie stawiają klocków na klatę :kox:
Korzeń Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Gruby, ciężki, nieogolony, burakowaty, nie myje się po kilka tygodni myslalem ze te okreslenia zajete sa przez innego fioleta :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 myslalem ze te okreslenia zajete sa przez innego fioleta :gwizdanie: Na tamtego te już są za słabe i nie opisują obecnego stanu faktycznego
Rekomendowane odpowiedzi