lukaszr Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Janki, to trochi daleko jak dla mnie. Ale Ikea Targówek to mam zamiar zaatakować... Ciekawe czy jakiś śnieg jeszcze tam jest pod Leroyem. Wiesz coś ?
soolek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pod Leroyem może być różnie, ale obok pod RTV EURO napewno jest - tam nie odśnieżają. Bardziej się obawiam cholernego lodu wyślizganego mocno. Zresztą z boku Ikei zazwyczaj się trzymał dobrze. Coś się pewnie znajdzie. Ja tam zaraz ruszam...
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jaaał, bedzie mial ktos jutro vaga? :polew: Pytam powaznie, musze sprawdzic, czy nie mam bledow O ktorej jutro jedziemy na slizganie? 20?
Korzeń Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jakiś filmik o traktorach ;-) http://vimeo.com/8520271
wit.s Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja pikolę - jutro do pracy. nienawidze tego. A tak BTW, za niedługo, to sami ostrzeżeni na tych warsiawskich będą
soolek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bezpośrednia (no prawie) relacja z frontu (Ikea Targówek i okolice): - na drogach śniegu brak - na parkingach w większości odśnieżone - czasami resztki śniegu, zmarznięte - twarde fałdy (dla ośki masakra) - pod Leroyem lód, miejscami zdarty przez Subarynki - obok Ikei j.w. + twarde fałdy zamarzniętego śniegu - jedynie pod Euro RTV przyzwoite warunki - samochódy na jednej ręce można policzyć. Podsumowując: jak jutro dobrze nie popada to będzie lipa, nie ślizganie Mówił Wasz reporter terenowy edmondo
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 W Jankach zajebiaszczo rozstawiliśmy wózki i mieliśmy slalom potem był czas na mokry asfalt
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 W jankach warunki wyśmienite, mnóstwo miejsca, sporo sniegu, mało aut, zero policji. Tyle śmigaliśmy, że ręce mi odpadają ale mega pozytywny wieczór. Można olać to M1 na Targówku, Janki wymiatają I jakieś tam filmiki: miałbyc dłuższy ale kumplowi zimno było w ręce, za to podoba mi się dzwięk A tu Poziowaty testuje rozstawienie wózków i slalomik
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 To co? Dzis Janki jednak? Troche daleko
ono Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Karwa do Janek, to ja muszę kanapki na drogę robić, przejebane.
Buba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wczoraj dostalem pierwsze punkty w zyciu. chcieli mi dac 1000zl i 12pkt a "wynegocjowalem" 300 i 6pkt. czuje sie rozdziewiczony
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Karwa do Janek, to ja muszę kanapki na drogę robić, przejebane. masz maka
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 wczoraj dostalem pierwsze punkty w zyciu. chcieli mi dac 1000zl i 12pkt a "wynegocjowalem" 300 i 6pkt. czuje sie rozdziewiczony ja znowu mam 23
Rekomendowane odpowiedzi