TOM77 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pod Ikeą kox , placyk piękny , ale oczywiście pały musiały przyjechać przyjechaly i pojechaly zaraz po was,warunki kox Siema Widzę, że mnie dużo omineło Niestety nie mogłem się dziś wyrwać z domu
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Będziesz miał jakieś wzory ( zdjęcia ) bo nie wiedziałem :doh1: że jest kilka rodzai ... czy se jaja robisz ze starego :laghing2: W sobotę na 90 % będę w Lublinie w szpitalu może bym podjechał i zerknął jak masz wzory No Mother ma już zamówione skórki.. Teraz jeszcze czeka na parę paczek i może robić testa na jednej fajerze..co i jak pokaże na fotach Jest taka bardziej pikowana i mniej..zrobię Ci foto A po cosz Ty jedziesz do szpitala ? Ja w sobotę będę na 80 % poza domem ..muszę jechać do Rodzyna Podlaskiego Niestety kumpel w szpitalu -przed świętami 22 grudnia miał pod Lublinem wypadek wpadł 40 tonowym zestawem w poślizg ( scyzoryk ) i poszedł do rowu i w pole ... jak go karetka zabierała to miał 25,5 stopnia temperaturę ciała prawie zgon . Przejebane nie rusza nogami i brak czucia w rękach ( kręgosłup nie wytrzymał )...Byliśmy z kumplami pod koniec roku u Niego po pierwszej operacji a teraz wybieramy się bo w środę będzie miał drugą . Facet w moim wieku jedyny żywiciel rodziny i nie wiadomo czy dojdzie do zdrowia ale los mu dał prezent
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ...a mowia, ze tirowcy najbezpieczniejsi na drodze
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja przy grypie zoladkowej mialem nieco ponizej 35 :gwizdanie:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Fajnie było was zobaczyć na moim parkingu Super sobie pośmigaliśmy I za***iście że zfajczyłem sobie tylny zderzak :gwizdanie: będzie pretekst do wymiany na ten od 9 z dyfuzorem
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ...a mowia, ze tirowcy najbezpieczniejsi na drodze ale wiesz dlaczego wpadł w poślizg .....osbówka mu wjechała przed niego gwałtownie i biedny chłopina pierdoln*ł w hamulce żeby go nie zabić .... reszte czytałeś wcześniej
kokos Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Fajnie było was zobaczyć na moim parkingu przepraszam ale jeszcze raz ci powtorze,calkiem juz cie poje...alo ,twoj parking a za wjazd kase wzialem ja :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jak możliwe jest 25,5 stonia? Zanim ktoś go znalazł i wezwał pomoc to leżał na śmiegu ( wypadł z szoferki boczną szybą) około 40 minut na 16 stopniowym mrozie
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 twoj parking a za wjazd kase wzialem ja :gwizdanie: mówiłeś, że żonka ci kasę zabrała na mikser do kuchni i zbierasz teraz na wyjazd do Bukowiny, to ci oddałem opłaty przyjaciel ze mnie :kox:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Fajnie było was zobaczyć na moim parkingu Super sobie pośmigaliśmy I za***iście że zfajczyłem sobie tylny zderzak :gwizdanie: będzie pretekst do wymiany na ten od 9 z dyfuzorem Poziek czy jako ZBOWID-owiec dostanę jakąś zniżkę kombatancką na wjazd na Twój parking Michał ale jesteś kot :kox: no i te efekty specjalne na naszą cześć
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Poziu, to skoro zderzak do wymiany to zabaw sie w Kena Blocka... postawimy Ci kaliego w wozku, a Ty bedziesz go dupka szturchal
kokos Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 twoj parking a za wjazd kase wzialem ja :gwizdanie: mówiłeś, że żonka ci kasę zabrała na mikser do kuchni i zbierasz teraz na wyjazd do Bukowiny, to ci oddałem opłaty przyjaciel ze mnie :kox: no,najlepszy,strach ci nie pozwolil monety przytulic Fajnie było was zobaczyć na moim parkingu Super sobie pośmigaliśmy I za***iście że zfajczyłem sobie tylny zderzak :gwizdanie: będzie pretekst do wymiany na ten od 9 z dyfuzorem Poziek czy jako ZBOWID-owiec dostanę jakąś zniżkę kombatancką na wjazd na Twój parking Michał ale jesteś kot :kox: no i te efekty z Twojej fify :naughty: o znizke to nie pod ten adres uderzasz,Poziek kasuje tylko za slizgawke w miesiacach letnich
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Kokos ...dostałeś PW [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:11_________________________________________________ tak też się domyślałem- SZOK!!! Powiem ci jedno kurest*o bo zanim stracił przytomność (tak mówił słyszał około 5 przejeżdżających samochodów ) i żaden się nie zatrzymał ....dzięki bogu że ktoś się trafił i pomógł i za to chwała ...nie można mu nawet podziękować bo zgłoszenie na policję było anonimowe
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Michał ale jesteś kot :kox: no i te efekty specjalne na naszą cześć pomyślałem sobie: twardzi byli (nie tak jak taka piz*eczka z tarc**jmina co tu dzisiaj już piszczała jak doda przy pierwszym analu) przyjechali szmat drogi to niech mają jakieś fajerwerki :kox: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:18_________________________________________________ Poziu, to skoro zderzak do wymiany to zabaw sie w Kena Blocka... postawimy Ci kaliego w wozku, a Ty bedziesz go dupka szturchal Jak UkaszRY wyrazi zgodę to możemy szarpać [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 00:19_________________________________________________ no,najlepszy powtórzysz te słowa jak będziesz latał za cytrynówką na Zlocie a ja będę miał ją u siebie w VIP roomie
kokos Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Michał ale jesteś kot :kox: no i te efekty specjalne na naszą cześć pomyślałem sobie: twardzi byli (nie tak jak taka piz*eczka z tarc**jmina co tu dzisiaj już piszczała jak doda przy pierwszym analu) przyjechali taki szmat drogi to niech mają jakieś fajerwerki :kox: :oklaski: :quattro:no bylo na co popatrzec,marchewy za***iste :oklaski:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tak mnie temat wciągnął że mi stara poszła spać .... a na ręcznym to ja dziś niemrawo już śmigałem z Wami :polew: idę zanurzyć ogóra na śpiocha :gwizdanie:
soolek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tak mnie temat wciągnął że mi stara poszła spać .... a na ręcznym to ja dziś niemrawo już śmigałem z Wami :polew: A zapierał się, że NIE NIE NIE...
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a ja marchew nie widzialem @PIXI, sk***ysynstwo straszne... taki kraj.
Rekomendowane odpowiedzi