AndyN Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to co Janki dzisiaj ? Każdy chętny będzie mógł poupalać Aydaho Patrola czy innego Pathfinder'a
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to co Janki dzisiaj ? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to co Janki dzisiaj ? Każdy chętny będzie mógł poupalać Aydaho Patrola czy innego Pathfinder'a co Ty - ja mam FW - jade na posiadaczy Q popatrzeć ...chyba, że okaże się że najgłosniejsze krowy najmniej mleka dają :polew: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:12_________________________________________________ :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: .... pytam tylko ale jechać nie mam zamiaru :decayed: http://www.youtube.com/watch?v=kf2coVna7os
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 .... pytam tylko ale jechać nie mam zamiaru :decayed: miętki kapeć
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to co Janki dzisiaj ? :naughty: W sumie to można pospocić się troche w arkadii, potem pojechać do Janek troche wcześniej, tam sobie zjeść na spokojnie bo nie ma takich tłoków jak w Arkadii a tez jestjedzenie tak że pare żarłodajni obok siebie (burger king, kfc, dominium pizza itd.) A po jedzonku od razu iść na parking.
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kali świetny pomysł To może od razu w Jankach? Pojdziemy opierolić BK a potem placyk
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 to co Janki dzisiaj ? pewnie tak :polew: :polew:
boberek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kali świetny pomysł To może od razu w Jankach? Pojdziemy opierolić BK a potem placyk też nie głupi pomysł
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 a ja mam kurfa zapchany nos, gardlo mnie klepie dalej, sprzeglo mam zbyt nowe zeby upalac... nosz kurfa...
Kolkov Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 a ja mam kurfa zapchany nos, gardlo mnie klepie dalej.... ja mam tak od 3ch dni a jeszcze pier... osłony gdzieś pogubiłem plusem jest jednak to że moja padlina ma nowe kółeczka na lato :kox: :kox: Góral_tz wieeeeeeeeelkie dzięki za transport :notworthy:
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 plusem jest jednak to że moja padlina ma nowe kółeczka na lato :kox: :kox: poka poka :kox: :kox: :kox: :kox:
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 a ja mam kurfa zapchany nos, gardlo mnie klepie dalej, sprzeglo mam zbyt nowe zeby upalac... nosz kurfa... bo Ci się zima skończy i znowu Q placu nie zazna
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 To może od razu w Jankach? tak to mysle, że za dużo kombinacji. Ludzie się pogubią bo część przeczyta i pojedzie do Janek a część nie i bedzie sie zastanawiac co tak pusto w Arkadii, po za tym nie kazdemu się chce tam jechać. Spotkajmy sie normalnie i powiedzmy ok 20.30-21 ruszymy do Janek kto bedzie miał chęć.
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 bo Ci się zima skończy i znowu Q placu nie zazna moje Q co zime zaznaje niejednego placu, rondka, sniegu... w tym roku juz sporo dostalo sniegu pod brzuch
Kolkov Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 poka poka :kox: :kox: :kox: :kox: :gwizdanie: chooory jestem karwa i siedze w domu :wallbash: nie mam jak przymierzyć
Aydaho Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 .............., po za tym nie kazdemu się chce tam jechać. o własnie jak będe miał Q to może się przejadę na marchewkowe pole [br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:57_________________________________________________ bo Ci się zima skończy i znowu Q placu nie zazna moje Q co zime zaznaje niejednego placu, rondka, sniegu... w tym roku juz sporo dostalo sniegu pod brzuch dobra dobra - przeca żartuje
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 poka poka :kox: :kox: :kox: :kox: :gwizdanie: chooory jestem karwa i siedze w domu :wallbash: nie mam jak przymierzyć ale jakies konkretny model czy chińszczyzna ??? no i rozmiar przede wszystkim :kox:
Oskaro Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Yo bitches, To dzis spot w jankach ? Jak koncze robote o 21:00 wiec postaram sie dojechac bo juz sie stesknilem za Waszymi zakazanymi gebami :> Swoja droga znacie juz moj ulubiony tegoroczny kawałek ?
Norbi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 No gites fajosko,że spocik w Jankach. Trzeba pokazać, Pozierowi, gdzie jego miejsce
Rekomendowane odpowiedzi