Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 co najwyżej aaaa - własnie, słyszałem że na drift w kagańcu przyjeżdzasz AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU CHAŁ, CHAŁ pisze się HOW HOW
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 co najwyżej aaaa - własnie, słyszałem że na drift w kagańcu przyjeżdzasz AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU CHAŁ, CHAŁ pisze się HOW HOW napisałem po polskiemu bo widziałem na FB, że ci kiepsko idzie in englisz :naughty:
Korzeń Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 albo teoretyków Ajjj chciałem Ci coś odpisać..ale się poszczynałem poszczałeś? dawaj. zleje to i tak jak całą resztę :tongue4: :tongue4:
Aydaho Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 co najwyżej aaaa - własnie, słyszałem że na drift w kagańcu przyjeżdzasz AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU CHAŁ, CHAŁ pisze się HOW HOW napisałem po polskiemu bo widziałem na FB, że ci kiepsko idzie in englisz :naughty: to prawda ... wkońcu to Ty jesteś boski
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 co najwyżej aaaa - własnie, słyszałem że na drift w kagańcu przyjeżdzasz AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU CHAŁ, CHAŁ pisze się HOW HOW napisałem po polskiemu bo widziałem na FB, że ci kiepsko idzie in englisz :naughty: to prawda ... wkońcu to Ty jesteś boski NIE!! TY :tongue4:
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 poszczałeś? dawaj. zleje to i tak jak całą resztę :tongue4: :tongue4: Nie nie szczałem od rana Mam postanowienia noworoczne, że dla Wszystkich będę miły i w ogóle i w ogóle w pipkę
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mam postanowienia noworoczne, że dla Wszystkich będę miły i w ogóle Nuuuuudaaa...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mam postanowienia noworoczne, że dla Wszystkich będę miły i w ogóle Nuuuuudaaa... CIIIIPKA
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mam postanowienia noworoczne, że dla Wszystkich będę miły i w ogóle Nuuuuudaaa... ..zapomniałem dodać, że są wyjątki .. Ciebie będę gnębił jak rozdrapanego skwara na d0pie CIIIIPKA :decayed Jesteście już z Kalim oficjalnie parą czy jeszcze się ukrywacie :polew:
Korzeń Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mam postanowienia noworoczne, że dla Wszystkich będę miły i w ogóle Nuuuuudaaa... ..zapomniałem dodać, że są wyjątki .. Ciebie będę gnębił jak rozdrapanego skwara na d0pie CIIIIPKA :decayed Jesteście już z Kalim oficjalnie parą czy jeszcze się ukrywacie :polew: Wydrukuje to sobie ;-)
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mam postanowienia noworoczne, że dla Wszystkich będę miły i w ogóle Nuuuuudaaa... ..zapomniałem dodać, że są wyjątki .. Ciebie będę gnębił jak rozdrapanego skwara na d0pie CIIIIPKA :decayed Jesteście już z Kalim oficjalnie parą czy jeszcze się ukrywacie :polew:
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jesteście już z Kalim oficjalnie parą czy jeszcze się ukrywacie :polew: Wiesz kto jest moim namber łan
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jesteście już z Kalim oficjalnie parą czy jeszcze się ukrywacie na razie sie tylko miziamy pisiorami :polew: Mam wreszcie filmiki z zeszłego czwartku
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 gadałem z kolesiem z GoodHope , pokazałem mu twoje zdjecie i powiedział ze brzydki jestes jak psi kut.as ale możesz jechac ze mna na softa
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wiesz kto jest moim namber łan Dżordż Majkel ? :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 pokazałem mu twoje zdjecie i powiedział ze brzydki jestes jak psi kut.as Jesteście bliźniakami?
Nosfer Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 gadałem z kolesiem z GoodHope , pokazałem mu twoje zdjecie i powiedział ze brzydki jestes jak psi kut.as ale możesz jechac ze mna na softa :polew: :polew: Wiesz kto jest moim namber łan Dżordż Majkel ? :polew: :polew: :polew: Ja pier***e.. Ale się uśmiałem
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 gadałem z kolesiem z GoodHope , pokazałem mu twoje zdjecie i powiedział ze brzydki jestes jak psi kut.as ale możesz jechac ze mna na softa moglem wziac mlotek i przerobic twojego testpipa...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wiesz kto jest moim namber łan Dżordż Majkel ? :polew: Moskal aż taki piękny nie jest :polew:
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 pokazałem mu twoje zdjecie i powiedział ze brzydki jestes jak psi kut.as Jesteście bliźniakami? tak ale po innej matce
Rekomendowane odpowiedzi