moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzisiaj chłopy w pracy opowiadali mi jak wczoraj wracali autem z budowy i zatrzymali sie po wóde na tym cpn-ie na skrzyżowaniu Poleczki i Puławskiej , obok jest KFC , wysłali takiego kolesia mało rozgarniętego żeby kupił towar. no i zgadnijcie gdzie wszedł po wódke ??? Do wyboru jest CPN lub KFC
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzisiaj chłopy w pracy opowiadali mi jak wczoraj wracali autem z budowy i zatrzymali sie po wóde na tym cpn-ie na skrzyżowaniu Poleczki i Puławskiej , obok jest KFC , wysłali takiego kolesia mało rozgarniętego żeby kupił towar. no i zgadnijcie gdzie wszedł po wódke ??? Do wyboru jest CPN lub KFC a to nie był Poziek :polew:
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzisiaj chłopy w pracy opowiadali mi jak wczoraj wracali autem z budowy i zatrzymali sie po wóde na tym cpn-ie na skrzyżowaniu Poleczki i Puławskiej , obok jest KFC , wysłali takiego kolesia mało rozgarniętego żeby kupił towar. no i zgadnijcie gdzie wszedł po wódke ??? Do wyboru jest CPN lub KFC :doh1: A piasek przerzuca trzonkiem od łopaty ?
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dzisiaj chłopy w pracy opowiadali mi jak wczoraj wracali autem z budowy i zatrzymali sie po wóde na tym cpn-ie na skrzyżowaniu Poleczki i Puławskiej , obok jest KFC , wysłali takiego kolesia mało rozgarniętego żeby kupił towar. no i zgadnijcie gdzie wszedł po wódke ??? Do wyboru jest CPN lub KFC a to nie był Poziek :polew: ja bym poszedł do myjnię kupić % [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 08:43_________________________________________________ Już macie przejebane Jak ty to mówisz to normalnie przechodzą mnie dreszcze a zwieracze analne odruchowo zaciskają się wokół kupy :polew:
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Talking Dirty [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 08:45_________________________________________________ Jak ty to mówisz to normalnie przechodzą mnie dreszcze a zwieracze analne odruchowo zaciskają się wokół kupy :polew: Znaczy latasz z Fazą Swistaka ? Kredka maluje majty ?
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Znaczy latasz z Fazą Swistaka ? Kredka maluje majty ? Normalnie zakladam brązowym do tyłu Ale jak wiem, że mam się z tobą widzieć to zakładam brązowym do przodu bo wiem, że lubisz to :naughty:
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Tylko przy takiej zamianie będziesz brązowy z przodu i żółty z tyłu. I się wyda, że ktoś Ci nasrał na jajka i obsikał plecy..
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak ty to mówisz to normalnie przechodzą mnie dreszcze a zwieracze analne odruchowo zaciskają się wokół kupy :polew: innymi słowy następuje formowanie stolca ... co idąc dalej językiem metafory oznacza "sram na to"
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Tylko przy takiej zamianie będziesz brązowy z przodu i żółty z tyłu. Po spotkaniu z tobą ? http://republika.pl/blog_bk_4580353/7062067/sz/zielonyy_lizak.jpg wątpię :naughty: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 09:11_________________________________________________ Jak ty to mówisz to normalnie przechodzą mnie dreszcze a zwieracze analne odruchowo zaciskają się wokół kupy :polew: innymi słowy następuje formowanie stolca ... co idąc dalej językiem metafory oznacza "sram na to" myślę, że cipcioch wychwycił sens
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie udawaj, że masz coś wspólnego z "metaforą" :polew: Z Kamforą to może.. Po spotkaniu z tobą ? To możesz przy dobrych wiatrach wyglądać tak:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a ty tak: Już w maju :gwizdanie: :kox:
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Za to boję się, że Ty skończysz tak : [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 09:29_________________________________________________ a ty tak: Już w maju :gwizdanie: :kox: A tak w ogóle to nie jest twoja fota? Szczyl trochę podobny.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 W swojej rozpaczy będziesz szukał nowych znajomości Chwaliłeś się ostatnio nowym kolegą z utpii ? Czy to on ?
MoorPH Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Już jest -15 W legionowie w nocy bylo ponad -20
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Moorph ... a kogo to na boga interesuje :decayed: .. my tu o d*pach damskich i męskich ( ostatnio nawet częsciej o męskich ) a Ty jak Maja Popielarska
MoorPH Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a tak wogole to czesc i siema wystającym z d*py kredkom i temu nowemu zielonemu czemuś.. (chcialem napisać Przemuś ) :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 09:44_________________________________________________ ( ostatnio nawet częsciej o męskich ) No i własnie o to sie obawiam.. Ze to giejnia sie zrobiła jeszcze wieksza niż była..
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a tak wogole to czesc i siema wystającym z d*py kredkom i temu nowemu zielonemu czemuś.. (chcialem napisać Przemuś ) :gwizdanie: oo - teraz duzo lepiej w dobrym tonie jest też obsypać kogoś stolcem z rana żeby ognisko dyskusji nie wygasło ..........bo juz tylko Poziu, Nosferski i ja dbamy o statystyki tego wątku
Nosfer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 W swojej rozpaczy będziesz szukał nowych znajomości Chwaliłeś się ostatnio nowym kolegą z utpii ? Czy to on ? Tak Znany Sutener, handlarz ludźmi, seryjny morderca i gwałciciel Dowiedział się, że w A4-klubie jest pewien niekiepski Michaś, na którego ma mocną chrapkę w czekoladkę [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 09:46_________________________________________________ a tak wogole to czesc Cześć... I sp***rzaj..
Aydaho Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 W swojej rozpaczy będziesz szukał nowych znajomości Chwaliłeś się ostatnio nowym kolegą z utpii ? Czy to on ? Tak Znany Sutener, handlarz ludźmi, seryjny morderca i gwałciciel Dowiedział się, że w A4-klubie jest pewien niekiepski Michaś, na którego ma mocną chrapkę w czekoladkę gwałciciel z Yanek [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 09:47_________________________________________________ Cześć... I sp***rzaj.. :polew: :polew:
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cześć... I sp***rzaj.. zgłosić cie do moderatora ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi