Nosfer Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jak to dobrze nie pójść do pracy *ZAZDROŚĆ* Ale co z tego.. Jutro już idę
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Musialem Cię wywołać bo straszną nudą tu wiało.. dzisiaj nie mam czasu się z wami wyzywać...po 25 zacznę z grubej rury
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Musialem Cię wywołać bo straszną nudą tu wiało.. dzisiaj nie mam czasu się z wami wyzywać...po 25 zacznę z grubej rury No to czekamy jeszcze tydzień.. Pozwole Ci sie mniej odzywać.. Znaj łaske Pana :>
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 No to czekamy jeszcze tydzień.. Pozwole Ci sie mniej odzywać.. Znaj łaske Pana :> o dzięki ci świeży
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 O jaki fajny i napewno ciepły.. Chyba sobie takie kupie.. Poziu masz moze rozmiar 45-46? Kupiłbym od Ciebie
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kupiłbym od Ciebie Zagadaj do Raggamana, Wicia, Adaho oni mają pełen asortyment W końcu to twoi kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zagadaj do Raggamana, Wicia, Adaho oni mają pełen asortyment W końcu to twoi kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: Niedługo dobry wybór w szerokim asortymencie będzie też w Pruszkowie ... chyba od maja czy jakoś tak
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Niedługo dobry wybór w szerokim asortymencie będzie też w Pruszkowie ... chyba od maja czy jakoś tak :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: Nie nie nie.. Znów mnie z Kalim pomyliłeś.. Ja tylko zajmuje się polerką diamentów.. Ale widzę że Łukaszr ma u nich etat przedstawiciela handlowego. Przedstawił nam całą ofertę.. moze się na coś skuszę.. Łukaszr czy przewidziane są jakieś rabaty dla klubowiczów?
TOM77 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Niedługo dobry wybór w szerokim asortymencie będzie też w Pruszkowie ... chyba od maja czy jakoś tak :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Takie lapcie to mi zona z piwem przynosi :polew:
lukaszr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Łukaszr czy przewidziane są jakieś rabaty dla klubowiczów? Z tym pytaniem to już musisz pisać do tego, co będzie posiadał taki arsenał :kox:
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie nie nie.. Znów mnie z Kalim pomyliłeś... zupełnie nie rozumiem skąd masz takie informacje... Kali to nadal młody kawaler także :gwizdanie: Ja ciebie z nikim nie pomyliłem ale jedyny w swoim rodzaju nie jesteś także luz :kox: po nauki pomałżeńskie sugeruję udaj się do Wicia On ci wszystko wyjaśni No a teraz leź wyrzucić śmieci bo jak twoja wpadnie do domu i zobaczy, że nie zrobione to znowu będzie tydzień jednorękiego bandyty :jerk: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:36_________________________________________________ Takie lapcie to mi zona z piwem przynosi :polew: napisz MoorPHowi jak to się robi :naughty: :naughty:
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Łukaszr czy przewidziane są jakieś rabaty dla klubowiczów? Z tym pytaniem to już musisz pisać do tego, co będzie posiadał taki arsenał :kox: Aaa.. Juz rozumiem Łukaszr jest szefem tej organizacji przestępczej i on tylko zleca sprzedaż tego artykułu... [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________ No a teraz leź wyrzucić śmieci bo jak twoja wpadnie do domu i zobaczy, że nie zrobione to znowu będzie tydzień jednorękiego bandyty Oj Poziu Poziu. Ciebie też to czeka. A tak wogole to ja mam od tego ludzi.. Ja nie muszę iść w twoje ślady.. Pomimo tego że usilnie mnie namawiałeś do . Juz nie powiem ze ciałeś mi demonstrować jak to się robi (Upss.. mialo to zostac między nami )
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 A tak wogole to ja mam od tego ludzi.. BIEDNA ŻONA :naughty: Ja nie muszę iść w twoje ślady.. nawet byś nie wiedział dokąd stąpać :polew: Pomimo tego że usilnie mnie namawiałeś do . Juz nie powiem ze ciałeś mi demonstrować jak to się robi (Upss.. mialo to zostac między nami ) no to jeżeli nie wiesz jak to się robi, to :hahaha: :nabijasie:
TOM77 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Oddajesz całą wypłatę, kupujesz raz w miesiącu kwiaty, zabierasz swoją lubę raz w tygodniu do restauracji i ona za wszystko płaci, bo Ty już nic nie masz :polew: :polew: efekt murowany :tongue4:
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Oddajesz całą wypłatę, kupujesz raz w miesiącu kwiaty, zabierasz swoją lubę raz w tygodniu do restauracji i ona za wszystko płaci, bo Ty już nic nie masz :polew: :polew: efekt murowany :tongue4: :kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: A NA KWIATY SKĄD BIERZESZ ??
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Oddajesz całą wypłatę, kupujesz raz w miesiącu kwiaty, zabierasz swoją lubę raz w tygodniu do restauracji i ona za wszystko płaci, bo Ty już nic nie masz :polew: :polew: efekt murowany :tongue4: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:53_________________________________________________ A NA KWIATY SKĄD BIERZESZ ?? Lewizna.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Lewizna.. :gwizdanie: widzę, że i ty masz podobny model działania :naughty: biedaczku
TOM77 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Oddajesz całą wypłatę, kupujesz raz w miesiącu kwiaty, zabierasz swoją lubę raz w tygodniu do restauracji i ona za wszystko płaci, bo Ty już nic nie masz :polew: :polew: efekt murowany :tongue4: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:53_________________________________________________ A NA KWIATY SKĄD BIERZESZ ?? Lewizna.. :gwizdanie: Jak się da coś przed nią ukryć, to zostaje na waciki... :polew:
Aydaho Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kupiłbym od Ciebie Zagadaj do Raggamana, Wicia, Adaho oni mają pełen asortyment W końcu to twoi kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: :polew: te, cFaniak - żebyśmy dziewczyn z księgowości nie zapytali jak w pracy kubeczki zmywasz i paznokietki piłujesz pocichutku
Rekomendowane odpowiedzi