Kolkov Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 daj numer tel na PW jak bede dochodził to zadzwonie jakbyś miał R na poczatku blach to też byś tak mówił
moskal Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Grigorij a gdzie ty kufa pracujesz? pewnie na koncu swiata :gwizdanie: mam troche roboty dzisiaj ale jakos teraz mozemy sie spiknac Puławska 435A obok Skody i Shella za GOsportem na przeciwko Citroena to rzut beretem ode mnie [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 10:13_________________________________________________ przypudruje nosek i lece :gwizdanie: masz białe ???? to weź mi połówke :gwizdanie:
Buba Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 moskal daj cynk czy dojechales i czy sie nic nie wysralo po drodze[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 13:49_________________________________________________ przypudruje nosek i lece :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 moskal daj cynk czy dojechales i czy sie nic nie wysralo po drodze[br]Dopisany: 27 Luty i co wyjszlo :?:
Korzeń Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 wczoraj mijałem to na trasie ...raczej on mnie http://rejestracja.blog.pl/archiwum/index.php?nid=9769281
Buba Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 moskal daj cynk czy dojechales i czy sie nic nie wysralo po drodze[br]Dopisany: 27 Luty i co wyjszlo :?: na 99% przeplywka, popialem kompa i tylko blad mieszanki wyskoczyl
Kolkov Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 moskal daj cynk czy dojechales i czy sie nic nie wysralo po drodze[br]Dopisany: 27 Luty i co wyjszlo :?: na 99% przeplywka, popialem kompa i tylko blad mieszanki wyskoczyl uuuu to Dejwid nie pocieszony...
Buba Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 moskal daj cynk czy dojechales i czy sie nic nie wysralo po drodze[br]Dopisany: 27 Luty i co wyjszlo :?: na 99% przeplywka, popialem kompa i tylko blad mieszanki wyskoczyl uuuu to Dejwid nie pocieszony... niom...
moskal Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 uuuu to Dejwid nie pocieszony... strasznie , czuje sie tak jakbym jeździł dizlem zero jebnięcia
Korzeń Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 zero jebnięcia uważaj bo zaraz sie znajdzie chętny do jebnięcia :polew:
lexpar Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 No cóż Panowie. Mam dla Was propozycję. Jak chcecie pieprzyć o bzdetach, to umówcie się na spocie i tam wtedy poszalejecie. Nie jesteście sami i wasze słownictwo niestety mi nie pasuje. Wierzę, wszyscy wiedzą kogo mam na myśli.
moskal Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 wasze słownictwo niestety mi nie pasuje. Wierzę, wszyscy wiedzą kogo mam na myśli. wiem , chodzi o mnie , przepraszam juz nie bede
Reggi Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 No cóż Panowie. Mam dla Was propozycję. Jak chcecie pieprzyć o bzdetach, to umówcie się na spocie i tam wtedy poszalejecie. Nie jesteście sami i wasze słownictwo niestety mi nie pasuje. Wierzę, wszyscy wiedzą kogo mam na myśli. wasze słownictwo niestety mi nie pasuje. Wierzę, wszyscy wiedzą kogo mam na myśli. wiem , chodzi o mnie , przepraszam juz nie bede Chodzi o mnie Już się nie odzywam
MoorPH Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 No cóż Panowie. Mam dla Was propozycję. Jak chcecie pieprzyć o bzdetach, to umówcie się na spocie i tam wtedy poszalejecie. Nie jesteście sami i wasze słownictwo niestety mi nie pasuje. Wierzę, wszyscy wiedzą kogo mam na myśli. Kolego, coś taki nerowy? Jak Cię coś razi to nie czytaj - od sprawdzania - kontrolowania treści są moderatorzy.. [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 09:11_________________________________________________
moskal Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Chodzi o mnie no pewnie ze chodzi o Ciebie , a ja debil myslałem że o mnie Jak Cię coś razi to nie czytaj - od sprawdzania - kontrolowania treści są moderatorzy.. własnie , dobry sposób , ja polowy nie czytam :gwizdanie: pomózta jak ktoś ma pojęcie http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_benzynowe/b5_aeb_pomocy_barak_mocy_powyzej_2000rpm-t119957.0.html;msg1428614#msg1428614
Rekomendowane odpowiedzi