T-żółw Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 dzisiaj widziałem inną prognozę na wtorek +20C i slońce :mrgreen: ciekawe czy pojawi sie ktoś nowy :?: ...jak poziek i lukas wyjadą to nam się skład uszczupli ..trzeba poczekać aż tomboy wróći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No panowie ja juz tylko dotknać 28maj juz mnie nie ma to zostanie teoretycznie was 3 w porywach 4 ale ja to predko wroce no ale poki co jestesmy to trzeba cos dobrze zorganizowac na wtoreczek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Chłopaki a może tak spocik na imprezce w piątek zrobić coby z krową pogadać:-) ?:>bez furaków, elegancko itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zanjac Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Aż miło popatrzeć jak się organizujecie :razz: i imprezki do okoła i spotkanka.....a u nas coś cały czas cicho,cichuteńko..... LUBLIN:sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heluś Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 .....a u nas coś cały czas cicho,cichuteńko..... LUBLIN:sad: Juz nie powiem nic na temat pomorza bo tu jakos nikt nie jest chetny na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 To chłopaki wpadajcie do wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ale powiem wam chlopaki ze jak bylo juz 4 spotkania czy tam 5 to zawsze Ci sami sa ostanio pojawil sie nowy kolega z wawy jest ponad 30 osob a pojawia sie tylko 6 no ale coz nic na sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 NIe liczy sie ilość ale jakość Łukasz , przynajmniej ludzi mamy super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ale powiem wam chlopaki ze jak bylo juz 4 spotkania czy tam 5 to zawsze Ci sami sa ostanio pojawil sie nowy kolega z wawy jest ponad 30 osob a pojawia sie tylko 6 no ale coz nic na sile wpadnijcie w srode na Torwar.... bedzie nas wiecej ....... :twisted: P.S ale chyba w przyszlym tygodniu podjade we wtorek na Torwar co by Was poznac w realu bedzie nas 7 :!: jutro nie dam rady ... A4 ma wymiane rozrzadu ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 wpadnijcie w srode na Torwar.... bedzie nas wiecej spanky byla taka opcja tylko ze kilka osob nie moglo dlatego jakos tak sie przyjal wtorek i jak narazie nie chce nikomu sie zmieniać kurcze ja juz tez bylem na AKP jeszcze jak na jajku :???: NIe liczy sie ilość ale jakość Łukasz , przynajmniej ludzi mamy super I w tym sie zgadzam Bartek co do ekipy to jest zajefajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 tak ekipa warszawska nam się udała, nie powiem szkoda tylko, że chłopkom z Polski tak te spoty "ciężko " idą mnie wtorki wybitnie pasują :mrgreen: nic nie zmieniam, bo nie mam czasu na inne dni adamooo a ta krowa to u Ciebie w knajpie na Kępie :?: acha chłopaki czy już Wam mówiłem, że może mnie jutro nie być :?: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 acha chłopaki czy już Wam mówiłem, że może mnie jutro nie być Wiesz ze taka opcja nie wchodzi w grę :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wiesz ze taka opcja nie wchodzi w grę czekam do 1 w nocy na info od kolegi o bilecie na koncert...jak sie nie odezwie to będę , bo koncert też o 19 szkoda, że koncert we wtorek a nie w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom_mike Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Chlopaki niedlugo ja do was dolacze, wiec ekipa bedzie mocniejsza, ale na razie zupelnie nie mam czasu Wiec do zobaczenia wkrotce pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 NO to jak bedzie ktoś dzisiaj oprocz mnie ono pozka i bartka :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Chłopaki sorki ze tak późno..wypadł teatr dzisiaj..jak coś to dojade jak jeszcze będziecie..bede dzwonił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Chłopaki sorki ze tak późno..wypadł teatr dzisiaj..jak coś to dojade jak jeszcze będziecie..bede dzwonił.. No adamooo bo ja to juz zapomnialem jak wygladasz :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Panowie sorki za nieobecność ale dopiero dojechałem z działki do domu... wyjazd z żoną, sami rozumiecie... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 NO nie powiem ze liczylismy na Kolege :razz: to kiedy ty stawiasz krowe pozegnalna :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Chłopaki sorki ze tak późno..wypadł teatr dzisiaj.. widziałem w telewizorze, że jak jeden gość poszeł do teatru to wyrwał sobie wszystkie włosy....uważaj adamooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kiedy ty stawiasz krowe pozegnalna he he poziek, dobre pytanie Łukasz zapodał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi