MoorPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 najlepiej zjedź z nim z mostu do wisły..będziesz sławny może do jakiegoś serialu Cię wezmą.. M jak miłość , mój ulubiony chyba M jak Masturbacja.. [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 09:39_________________________________________________Spoko. to jak juz wykupisz AC to zrobimy spota na jakimś wiekszym parkingu żeby było troche miejsca i uderzysz w kilka samochodów.. Bo ja też mam kilka rzeczy do zrobienia.. A jak walniesz dobrze tak by była szkoda całkowita to mnie tylko zmotywujesz do zmiany fury..
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 najlepiej zjedź z nim z mostu do wisły..będziesz sławny może do jakiegoś serialu Cię wezmą.. M jak miłość , mój ulubiony chyba M jak Masturbacja.. [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 09:39_________________________________________________Spoko. to jak juz wykupisz AC to zrobimy spota na jakimś wiekszym parkingu żeby było troche miejsca i uderzysz w kilka samochodów.. Bo ja też mam kilka rzeczy do zrobienia.. A jak walniesz dobrze tak by była szkoda całkowita to mnie tylko zmotywujesz do zmiany fury.. Ej :bicz3: ja pierwszy bylem :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja pierwszy bylem :gwizdanie: Spoko. Damy rade.. Narazie czekajmy na rozwój wydarzeń
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba M jak Masturbacja.. nie mówimy o tobie
MoorPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba M jak Masturbacja.. nie mówimy o tobie Ja mam od tego ludzi.. :gwizdanie:
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba M jak Masturbacja.. nie mówimy o tobie Ja mam od tego ludzi.. :gwizdanie: tja 2 murzynów :polew:
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chyba M jak Masturbacja.. nie mówimy o tobie Ja mam od tego ludzi.. :gwizdanie: tja 2 murzynów :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tja 2 murzynów :polew: Jednym z nich jesteś Ty W tym miesiącu też chcesz trampki?
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tja 2 murzynów :polew: Jednym z nich jesteś Ty W tym miesiącu też chcesz trampki? czyzby ostatnio podeszwy sie stopily od ciagniecia :gwizdanie:
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja mam od tego ludzi.. :gwizdanie: od masturbacjii ??? kongratulejszyn
MoorPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Kolkov jak tam negocjacje zniżek na karting dla klubu?
Kolkov Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Kolkov jak tam negocjacje zniżek na karting dla klubu? póki co nic nie negocjuje, bo tor nie nagumowany plan z deszczówkami nie do końca się sprawdził i deszczówki się powycierały a na torze dalej ślisko aaaaaaaale niebawem będą lać jakąś żywicę na zakrętach
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 narazie trzeba sobie odpuscic bo szkoda kasy, no chyba ze ktos chce drifting cwiczyc bo warunki sa idealne
MoorPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Kolkov jak tam negocjacje zniżek na karting dla klubu? póki co nic nie negocjuje, bo tor nie nagumowany plan z deszczówkami nie do końca się sprawdził i deszczówki się powycierały a na torze dalej ślisko aaaaaaaale niebawem będą lać jakąś żywicę na zakrętach Spoko, jak juz co do czego dojdzie daj znać..
MoorPH Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Robimy Paintballa w niedziele ?? TAK!!
Rekomendowane odpowiedzi