PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Buba to nie zakładaj ...jutro założysz.... Moskal współczuje Ci czytałem parówa
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jakbym mial auto pod blokiem to bym sie nie martwil ale 800km po nie jechac to mi sie nie chce...
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Siema Moskal żyjesz po Świętach zyje zyje , ale ciężko było dojść do siebie , dopiero dzis jestem w 100% sprawny :kox: a ty jak ???? Moskal współczuje Ci czytałem :wallbash:parówa moze nie bedzie tak źle , odstawiłem auto do chłopaków , maja zerknąć co i jak , na razie mam z nimi dobrze bo odstawiam im fure a oni mi za free w niej grzebią , polecili mi szrot z którego wziąłem silnik to teraz niech ręczą za nich :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jakbym mial auto pod blokiem to bym sie nie martwil ale 800km po nie jechac to mi sie nie chce... Sory ... nie zazdraszczam Gdzie stoi auto 800km - za granicą czy 400+400 = 800 razem w dwie strony :gwizdanie Moskal to chociaż ok że grzebią za free , a co do świąt to mnie nie pytaj wczoraj miałem 1,3 promila
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gdzie stoi auto w wysokich bieszczadach :gwizdanie:
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 PIXI ale jak cie policja zatrzymala czy juz na dolku
PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 PIXI ale jak cie policja zatrzymala czy juz na dolku Nie śmigam po alko ....kumpel miał alkomat w domu i rano we wtorek po libacji się badaliśmy :gwizdanie: dlatego mnie wczoraj na spocie nie było ( chory byłem ) :gwizdanie: Dziś rano byłem na Opaczewskiej - zbadałem się ...wynik 0,00 ZDROWY i znów gorzała pomogła lepiej niż Apteka ....
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 PIXI ale jak cie policja zatrzymala czy juz na dolku Nie śmigam po alko ....kumpel miał alkomat w domu i rano we wtorek po libacji się badaliśmy :gwizdanie: dlatego mnie wczoraj na spocie nie było ( chory byłem ) :gwizdanie: bedziesz musial odpokutowac za nieobecnosc na spocie :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Obecność usprawiedliwiona - przecież chory byłem , a po za tym to dzień na żądanie Coś przegapiłem
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kumpel miał alkomat w domu nie wierz w takie alkomaty ja ci powiem co zrobiłem. W niedziele dałem w rure ze starym i w poniedziałek miałem jechac do wawy z Torunia. nie wiedziałem czy mam coś we krwi , kazałem Paulinie zatrzymać sie w Rypinie na Komendzie , wpadłem tam z nietypowym pytaniem , przebadałem sie , wynik 0,00 i rura , ogień z dópy :kox: :kox: bys widział gliniarza jak na mnie patrzył :polew:
PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kumpel miał alkomat w domu nie wierz w takie alkomaty ja ci powiem co zrobiłem. W niedziele dałem w rure ze starym i w poniedziałek miałem jechac do wawy z Torunia. nie wiedziałem czy mam coś we krwi , kazałem Paulinie zatrzymać sie w Rypinie na Komendzie , wpadłem tam z nietypowym pytaniem , przebadałem sie , wynik 0,00 i rura , ogień z dópy :kox: :kox: bys widział gliniarza jak na mnie patrzył :polew: oki wiem że to kiepski sprzęt ale chcieliśmy zobaczyć ile promili mamy Ty byłeś w poniedziałek .... a ja we wtorek to możesz sobie wyobrażić minę Pana Władzy jak powiedziałem że chcę się zbadać na zawartość alko po Świętach :gwizdanie:
mcm Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kumpel miał alkomat w domu nie wierz w takie alkomaty ja ci powiem co zrobiłem. W niedziele dałem w rure ze starym i w poniedziałek miałem jechac do wawy z Torunia. nie wiedziałem czy mam coś we krwi , kazałem Paulinie zatrzymać sie w Rypinie na Komendzie , wpadłem tam z nietypowym pytaniem , przebadałem sie , wynik 0,00 i rura , ogień z dópy :kox: :kox: bys widział gliniarza jak na mnie patrzył :polew: kumplowi idiocie za taki manewr zabrali okładki bo debil podjechał sam pod stojący na poboczu radiowóz i wydmuchał 0,9 :polew: :wallbash:
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kumplowi idiocie za taki manewr zabrali okładki bo debil podjechał sam pod stojący na poboczu radiowóz i wydmuchał 0,9 :polew: :wallbash: to faktycznie idiota , ja podjechałem z kobietą ale nawet nie interesowało go czy przyjechałem za kółkiem czy jako pasażer
Kolkov Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Coś przegapiłem taaa mój wyjazd z Arkadii
moro99 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Pany zna ktos jakas stacje diagnostyczna co robi przeglady bez zbednego czepiania sie szczegulow ? mam nie ori xenonki + brak spryskow a chcialbym miec przeglad
Kolkov Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Pany zna ktos jakas stacje diagnostyczna co robi przeglady bez zbednego czepiania sie szczegulow ? mam nie ori xenonki + brak spryskow a chcialbym miec przeglad skontaktuj się z TOM77 i zaopatrz się w krówkę dla niego
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No i c**j , mechanior obadał silnik , zero wycieków oleju , stan jest taki jak przed 500km. kopci na siwo po konsultacjach wychodzi na to , ze turbo sie kończy. dziwne jest to , ze fmic i orurowanie suchutkie , jedynie w tipie troszke oleju ale minimalnie. co to kórwa moze być ??????[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:24_________________________________________________Nosfer przyjezdzasz do mnie w niedziele na mecz o 18:00 ??? podaje składy : APATOR Toruń: 1. Wiesław Jaguś 2. Hans Andersen 3. Ryan Sullivan 4. Adrian Miedziński 5. Chris Holder 6. Darcy Ward Unia Leszno: 9. Jarosław Hampel 10. Troy Batchelor 11. Janusz Kołodziej 12. Damian Baliński 13. Leigh Adams 14. Sławomir Musielak widzisz gdzies słabe punkty ??? bo ja nie , bedzie rzeź w każdym biegu :kox: :kox:
PIXI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Coś przegapiłem taaa mój wyjazd z Arkadii Co jest Gregory coś się zjebało
Rekomendowane odpowiedzi