Buba Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moskal młodzieńcze ....zgadzasz się ze mną ..... a to ci niespodzianka nie przyzwyczjaj sie :naughty: :naughty: :naughty: Nie śmiał bym .... mój Panie ale wyznanie :gwizdanie:
Buba Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja pier***e.. BDSM-y cholerne najstarszy zaczal :gwizdanie:
Buba Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A to co BDSM http://pl.wikipedia.org/wiki/BDSM
Nosfer Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A to co BDSM To jest to jak traktuję Cię żona w domu.. To jest to jak po to żeby Ci stanęła pyta klęczysz przed nią, błagasz o litość i szczekasz jak kundel - do tego to Cię tytułujesz Ją per "Moja Pani", "Boginie" czy Bóg wie jak jeszcze http://pl.wikipedia.org/wiki/BDSM :polew:
moskal Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A to co BDSM skóry , pejcze , ból , rwanie sutów , ciągnięcie jąder i takie tam pierdoły
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ale mnie młodzież uświadomiła .....A jacy wszyscy zorientowani :gwizdanie:
Buba Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ale mnie młodzież uświadomiła .....A jacy wszyscy zorientowani :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A jacy wszyscy zorientowani :gwizdanie: nigdy cie stara za torbe nie ciągnęła ?? :shocked: :shocked: :shocked: nie wierze
Nosfer Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ale mnie młodzież uświadomiła .....A jacy wszyscy zorientowani :gwizdanie: To jest tak jak z Radumiem i ich "Królowa jest tylko jedna"
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A jacy wszyscy zorientowani :gwizdanie: nigdy cie stara za torbe nie ciągnęła ?? :shocked: :shocked: :shocked: nie wierze :polew: Ale mnie młodzież uświadomiła .....A jacy wszyscy zorientowani :gwizdanie: To jest tak jak z Radumiem i ich "Królowa jest tylko jedna" O żesz
Lukas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tak jak obiecałem zmieniamy miejsce spotów na Promkę Tylko czy to był poziom 3 czy drugi bo już dawno tam byłem ?
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tak jak obiecałem zmieniamy miejsce spotów na Promkę Tylko czy to był poziom 3 czy drugi bo już dawno tam byłem ? :oklaski: :oklaski: :oklaski: nareszcie :> .....ostatnie (zadaszone) piętro parkingu
PARAF Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ale mnie młodzież uświadomiła .....A jacy wszyscy zorientowani :gwizdanie: Dziadek, na starość też trzeba się uczyć... Tak jak obiecałem zmieniamy miejsce spotów na Promkę Tylko czy to był poziom 3 czy drugi bo już dawno tam byłem ? w końcu... :>
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 PARAF grabisz Sobie :gwizdanie: ........... :polew:
MRoger Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tak jak obiecałem zmieniamy miejsce spotów na Promkę Tylko czy to był poziom 3 czy drugi bo już dawno tam byłem ? Na reszcie będę mógł wpadać na spoty
Buba Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moja kobieta sie ucieszyla ze do promenady bede jezdzil... nie wiem czemu
Rekomendowane odpowiedzi