PIXI Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 spoko rozumiem twoje potrzeby :gwizdanie: :polew: Pixi najlepszego Dzięki Antalek1 ( Robet ) .......... a dla czego jeszcze nie śpisz
moskal Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 siema bydlaki Cześć parówy :naughty: nie wymieniaj imienia Pana Boga swego nadaremno :naughty: :naughty: Cześć parówy :naughty: parówa jest tylko jedna dokładnie PIXI stetryczały weneryku , wszystkiego naj naj najlepszego , nowej zastawki na sercu , itp itd. podeslij mi swój adres na PW bo zamówiłem ci promocyjną 5-litrową butelke Doppel-Hertez Pany ile kosztuje spawanie miski olejowej ??? bo miałem przygode i w mojej jest dziuurka :kox: :kox:
moskal Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 moskal wytrzezwiales? a miske da sie spawac nie wiem , rozglądam sie za drugą , mógłby ktoś sprawdzić w etce czy w AEB i ADR nie były przypadkiem takie same ????
Reggi Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 a miske da sie spawac Da się . Koleżka już dwa razy spawał..raz w Golfie i teraz w A4 PIXI najlepszego 100 Lat :banan3:
PARAF Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 BRY Siema Wstawać pijaki Kogo nazywasz pijakiem - pijaku...?! PIXI najlepszego Podpinam sie pod życzenia - StoLat!!!
moskal Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Da się . Koleżka już dwa razy spawał..raz w Golfie i teraz w A4 pier**le nie spawam , kupiłem drugą :kox: :kox: co tam , bogatemu wszystko wolno , do tego maska , chłodnica klimy i zderzak :kox: :kox: :kox:
musti Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Kogo nazywasz pijakiem - pijaku...?! Ciebie chlejusie przede wszystkim
PARAF Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Kogo nazywasz pijakiem - pijaku...?! Ciebie chlejusie przede wszystkim :laghing2: Do mnie pijesz...?! BTW: Założyłeś już folię na szyby?
PIXI Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Moskal,Edmondo,Raggaman i PARAF ........ dzięki za życzenia ( aż mi się łza w oku zakręciła) ..... chyba trzeźwieje
musti Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Moskal,Edmondo,Raggaman i PARAF ........ dzięki za życzenia ( aż mi się łza w oku zakręciła) ..... chyba trzeźwieje Adaśko gdzie ta butelka co o niej ostatnio mówiłeś
PIXI Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Moskal,Edmondo,Raggaman i PARAF ........ dzięki za życzenia ( aż mi się łza w oku zakręciła) ..... chyba trzeźwieje Adaśko gdzie ta butelka co o niej ostatnio mówiłeś chyba wczoraj poszła :>
Buba Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Siema dziewuszki Da się . Koleżka już dwa razy spawał..raz w Golfie i teraz w A4 pier***e nie spawam , kupiłem drugą :kox: :kox: co tam , bogatemu wszystko wolno , do tego maska , chłodnica klimy i zderzak :kox: :kox: :kox:
Buba Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 dzisiaj rozpoczalem moj pierwszy spor na allegro
Rekomendowane odpowiedzi