Buba Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Buba nie martw sie.. Zawsze moze być gorzej.. to tylko jeden z 5 egzaminow zreszta jedyny na ktory mam zamiar sie uczyc :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Buba nie martw sie.. Zawsze moze być gorzej.. Pewnie! Ja na przyklad jestem studentem od 2001 r
MoorPH Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 to tylko jeden z 5 egzaminow A widzisz.. Pewnie! Ja na przyklad jestem studentem od 2001 r I ciągle na pierwszym roku :polew:
Buba Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 znaczy wiecznym? :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 21:18_________________________________________________
Nosfer Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Kufa wlasnie dostalem przykladowe pytania z prawa jakie babka zadaje na egzaminie. ILE TEGO KUFA JEST :wallbash: Cieszę się, że nie tylko Ja cierpię
Buba Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Kufa wlasnie dostalem przykladowe pytania z prawa jakie babka zadaje na egzaminie. ILE TEGO KUFA JEST :wallbash: Cieszę się, że nie tylko Ja cierpię daj spokoj, od tego co to wykroczenie poprzez urlop maciezynski do kapitału w spolce zoo [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:06_________________________________________________ooo PIXI sie przyturlał
Nosfer Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Kufa wlasnie dostalem przykladowe pytania z prawa jakie babka zadaje na egzaminie. ILE TEGO KUFA JEST :wallbash: Cieszę się, że nie tylko Ja cierpię daj spokoj, od tego co to wykroczenie poprzez urlop maciezynski do kapitału w spolce zoo Wiesz co.. Ale dla mnie kompletną bzdurą jest wprowadzanie przedmiotu PRAWO - Co to ku***a za przedmiot ? W twoim języku, to tak jakby na Wydzialem Prawa był przedmiot Medycyna I miałbym egzamin od kataru przez choroby skóry po układ nerwowy :polew: Hasła wyrwane z kontekstu.. Tyle będę z tego wiedział i tyle mi się to przyda kiedykolwiek co Tobie pojęcie wykroczenia
PARAF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 to tylko jeden z 5 egzaminow A widzisz.. Pewnie! Ja na przyklad jestem studentem od 2001 r I ciągle na pierwszym roku :polew: Dwa kierunki, dwie uczelnie i tyyyyyyyyyyyyyyyyle lat
PARAF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Siema Magistry i inne Siema PIXI! Folie masz?
PIXI Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Siema Magistry i inne Siema PIXI! Folie masz? W środę myślę że najwcześniej pojadę do hurtowni ... dam zanać jak by co ( dzwoniłeś do Marcina ??? )
Buba Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Kufa wlasnie dostalem przykladowe pytania z prawa jakie babka zadaje na egzaminie. ILE TEGO KUFA JEST :wallbash: Cieszę się, że nie tylko Ja cierpię daj spokoj, od tego co to wykroczenie poprzez urlop maciezynski do kapitału w spolce zoo Wiesz co.. Ale dla mnie kompletną bzdurą jest wprowadzanie przedmiotu PRAWO - Co to ku***a za przedmiot ? W twoim języku, to tak jakby na Wydzialem Prawa był przedmiot Medycyna I miałbym egzamin od kataru przez choroby skóry po układ nerwowy :polew: Hasła wyrwane z kontekstu.. Tyle będę z tego wiedział i tyle mi się to przyda kiedykolwiek co Tobie pojęcie wykroczenia ja ci powiem ze mnie to akurat trochę interesuje wiec nie mam jakiegoś większego parcia ale faktycznie zakres materiału obowiązujący jest przesadzony na cholerę komuś wybieranie zarządu spółki akcyjnej i rady nadzorczej Ty mógłbyś mieć np wpływ wczorajszej kolacji w mc'u na układ płciowy w kontekście późniejszego pożycia małżeńskiego i problemów z układem krążenia wynikającego ze wzrostu cholesterolu we krwi co może powodować utrudniony przepływ w żyle głównej prącia i zaburzenia erekcji [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:40_________________________________________________moja teoria co do przyczyn wypadku w Smolensku chyba sie sprawdzi, wlasnie ujawnili ze gen Blasik byl w kokpicie przed katastrofa. I kto mi powie ze nie bylo naciskow.... Ląduj k**wa albo kible bedziesz czyscil...
Nosfer Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Wcześniej serce mi stanie, niż pytong przestanie
Buba Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Wcześniej serce mi stanie, niż pytong przestanie to tylko sucha teoria :gwizdanie:
bajk Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 chyba w końcu wytrzeźwiałem po sobocie sobotnia impreza zakończyła się wyprowadzką kumpla oraz przygotowanymi papierami rozwodowymi :gwizdanie:
poziek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 sobotnia impreza zakończyła się wyprowadzką kumpla oraz przygotowanymi papierami rozwodowymi :gwizdanie: ech...a mógł to być Nosfer :naughty:
bajk Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 sobotnia impreza zakończyła się wyprowadzką kumpla oraz przygotowanymi papierami rozwodowymi :gwizdanie: ech...a mógł to być Nosfer :naughty: Spoko - Nosfera kolej w sobotę :kox:
Rekomendowane odpowiedzi