Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sąsiad - kiedy rezanie :mysli: ..... :kox:

Sam montujesz , czy zawieziesz do "Kogoś" ....

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dojdzie paczka to w tym tygodniu będę chciał założyć - nie mam kluczy, żeby wyjąć, więc pewnie gdzieś oddam.. chyba, że ktoś chce pomóc.. :kox:

Muszę jeszcze ogarnąć moduł bluetooth bo mam jakiś nieoryginalny i nawet nie wiem jaki to :cool1:

Opublikowano

Muszę jeszcze ogarnąć moduł bluetooth bo mam jakiś nieoryginalny i nawet nie wiem jaki to :cool1:

łoo , jak BT to tylko AndyN :good:

Opublikowano

Jak dojdzie paczka to w tym tygodniu będę chciał założyć - nie mam kluczy, żeby wyjąć, więc pewnie gdzieś oddam.. chyba, że ktoś chce pomóc.. :kox:

Nie pomogę niestety .... :embarrassed:

Opublikowano

jakich kluczy?wyjmakow? nie swiruj ja mam to ci pozycze

Opublikowano

jakich kluczy?wyjmakow? nie swiruj ja mam to ci pozycze

:good: muszę ogarnąć jeszcze iso2 na szybko..

Opublikowano

na luzie :good:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 17:43_________________________________________________dobry :hi:

Opublikowano

nie piszcie tak szybko bo nie nadążam z przerzxucaniem stron :naughty:

:bry:

Opublikowano

nie piszcie tak szybko bo nie nadążam z przerzxucaniem stron :naughty:

myślałem ze tylko ja mam z tym problem :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 07:54_________________________________________________opowiadaj co tam bedziesz grzebał :kox: :kox: :kox:

AndyN rozmawialismy kiedyś o opłatach za ogrzewanie , ile ja ci wtedy podałem za GJ ??? pamiętasz ????

Opublikowano

ITG, FMIC, wydech musze poprawic i zastanawiam sie nad srodkowym przelotem

Opublikowano

zastanawiam sie nad srodkowym przelotem

to możemy zrobić w Nadarzynie , jest tam fachman , od reazu końcówki bym sobie przyspawał :wink4:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 08:24_________________________________________________albo zrób najpierw sam a ja zobacze jak to brzmi , czy nie bedzie za głosno bo z dzieciakiem jeżdże :thumbdown:

Opublikowano

to możemy zrobić w Nadarzynie , jest tam fachman , od reazu końcówki bym sobie przyspawał :wink4:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 08:24_________________________________________________albo zrób najpierw sam a ja zobacze jak to brzmi , czy nie bedzie za głosno bo z dzieciakiem jeżdże :thumbdown:

spox, musze tylko ogarnac jaka najlepiej dlugosc tego przelotu zeby sie dalo jezdzic

Opublikowano

spox, musze tylko ogarnac jaka najlepiej dlugosc tego przelotu zeby sie dalo jezdzic

tam jest całkiem spoko pod spodem bo wystarczy wywalić tłumik który jest w poprzek i wstawić ze skosa rurke około 1m długości , juz sie przymierzałem przy okazji wstawiania DP :wink4:

Opublikowano

AndyN rozmawialismy kiedyś o opłatach za ogrzewanie , ile ja ci wtedy podałem za GJ ??? pamiętasz ????

Nie pamiętam :no::embarrassed:

Możesz sobie poszukać w wątku :decayed:

Opublikowano

Albo na rachunkach :polew: :polew:

Opublikowano

Nie pamiętam :no::embarrassed:

Możesz sobie poszukać w wątku :decayed:

ale pamiętasz rozmowe ??? bo w zeszłym tygodniu przyszło mi rozliczenie za okres 31.5.2010 a 1.6.2010 i za ogrzewanie mam w tym okresie 10,119 GJ , a za 1GJ płace 26pln :decayed:

wtedy chyba podałem ci wiecej :gwizdanie:

Opublikowano

Wspólnie z kolegami zrobilismy przewrót we wspólnocie i został zmieniony sposób wyliczania opłaty za ogrzewanie.

1GJ jakieś 34 zł. Plus opłaty stałe/abonamentowe

Opublikowano

Przeczesujecie często allegro, otomoto etc.. Gdyby Wam wpadła jakaś ładna B6 - puścilibyście PW z linkiem :wink4:

Najlepiej 1.8T... 1.9tdi też przejdzie, ale tylko w 131kM :wink4:

Gdybyście znali łasucha na B5 bez klimy to tym bardziej pisać lub dzwonić :D:decayed:

W dobrej cenie oddam.