Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Giermek Poź już pewnie siedzi w stodole i do evki wsadza mixer który przerobi gnój na paliwo i doda stadninę koni :polew: :polew:

wyrosłem już z tego :wink4:

W końcu zabierasz się za kobiety :cool1::good: Czas i pora :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podziękowanie dla Bogiego za poświęcony czas i wypożyczenie kółek. :hi: :hi: :hi:

P.S. pierwszy raz na spocie ale było Super i zobaczyć na własne oczy takie RS4 :slina:

Spoko nie ma problemu

Pozdrawiam

p.s Zapraszamy częściej na spociki

Opublikowano

siema :hi:

pierwszy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:siema::kawa:true-sign.gif
Opublikowano

Giermek Poź już pewnie siedzi w stodole i do evki wsadza mixer który przerobi gnój na paliwo i doda stadninę koni :polew: :polew:

wyrosłem już z tego :wink4:

Dziadek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale napier...dala deszczem :wallbash:

Opublikowano

Siema ludziska :hi: Powoli zaczynam rozglądać się za robotą :wink4: Właśnie kończę studia (budownictwo na PL) i będę szukał pracy w budownictwie. Przede wszystkim zależy mi na firmie w której będę mógł zrobić uprawnienia (musi być ktoś kto mi podpisze wsio w książce praktyk). Gdyby ktoś miał jakieś info o takiej pracy to proszę o jakieś PW. Znajdzie się praca, zacznę przeprowadzkę do stolicy :) Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc w tym temacie :notworthy:

Opublikowano

Siema ludziska :hi: Powoli zaczynam rozglądać się za robotą :wink4: Właśnie kończę studia (budownictwo na PL) i będę szukał pracy w budownictwie. Przede wszystkim zależy mi na firmie w której będę mógł zrobić uprawnienia (musi być ktoś kto mi podpisze wsio w książce praktyk). Gdyby ktoś miał jakieś info o takiej pracy to proszę o jakieś PW. Znajdzie się praca, zacznę przeprowadzkę do stolicy :) Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc w tym temacie :notworthy:

pogadaj z wujem Moskalem - on ma uprawnienia na wszystko :naughty:

z tą przeprowadzka to nie szalej i zastanów się czy warto do stolicy - wkońcu tu same buraki mieszkaja ( przynajmniej tak słysze wiecznie na CB ) :naughty:

btw: YO ALL - pierwszy :decayed:

Opublikowano

siema :hi:

Właśnie kończę studia (budownictwo na PL) i będę szukał pracy w budownictwie.

no to melduj na PW co kończyłeś i co chciałbyś robić , itp , zaznaczam ze do łopaty mamy w c**j ludzi więc sie nie załapiesz :thumbdown:

Opublikowano

z tą przeprowadzka to nie szalej i zastanów się czy warto do stolicy - wkońcu tu same buraki mieszkaja ( przynajmniej tak słysze wiecznie na CB ) :naughty:

hehe no tak :wink4: Ale ja w sumie trochę warszawiak już jestem, bo się urodziłem w stolicy :gwizdanie: :decayed: I nie będę ukrywał że ostatnio coś mnie na tą stolicę wzięło, a bardziej ktoś... :gwizdanie: :)

Opublikowano

hehe no tak :wink4: Ale ja w sumie trochę warszawiak już jestem, bo się urodziłem w stolicy :gwizdanie: :decayed: I nie będę ukrywał że ostatnio coś mnie na tą stolicę wzięło, a bardziej ktoś... :gwizdanie: :)

przemyśl jeszcze, bo wyjazd z wawy na weekend będziesz miał taki jak ostatnio w środę: od marsa do kajki [korek]-> od kajki do miłosnej [korek] -> od wiązownej do wólki mlądzkiej [korek] -> od bociana do kołbieli [korek] byłem w szoku ale całe szczęście ja jechałem do wawy :wink4:
Opublikowano

krzyniek wiem że Warszawa to jeden wielki korek, ale w każdym innym większym mieście są korki... A w jakiejś małej miejscowości ciężko o dobrą pracę i przyzwoite zarobki :wink4: Im więcej A4 na drogach stolicy, tym więcej kultury :> Korki mnie najmniej martwią ;)

Opublikowano

oki :wink4:

Opublikowano

Zawsze można kupić sobie jakąś motorynkie na korki :decayed: I będzie git :)

Opublikowano

Zawsze można kupić sobie jakąś motorynkie na korki :decayed: I będzie git :)

+ kamizelka " omijam korki" :naughty:
Opublikowano

krzyniek wiem że Warszawa to jeden wielki korek, ale w każdym innym większym mieście są korki... A w jakiejś małej miejscowości ciężko o dobrą pracę i przyzwoite zarobki :wink4: Im więcej A4 na drogach stolicy, tym więcej kultury :> Korki mnie najmniej martwią ;)

Jak znasz Warszawę z opowieści znajomych to możesz się bardzo rozczarować :gwizdanie:

Korki w porównaniu do Lublina są ogromne.

Przyzwoite zarobki w Warszawie to często za mało żeby żyć na dobrym poziomie. O ile na początku mieszka się samemu i zarabia tylko na siebie to miasto jest rajem.

Ale za parę lat, masz żonę i dziecko. Trzeba kupić mieszkanie, rodzinę utrzymać i wtedy nie jest już tak różowo.

Nie to, że Ci odradzam ale jak masz szansę na dobrą pracę w mniejszym mieście to warto taką propozycję rozważyć bo 3k w Warszawie a 3k w Lublinie to zupełnie inne pieniądze.

Poza tym Warszawa jest fajnym miastem i gdybym miał wybór Warszawa vs Lublin. Wybrałbym Warszawę.