Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziekuje za zaangazowanie ZBOWIDOWCOWI , kokosowi i Bubie :kox: :kox: :kox:

Też brałem w tym pośrednio udział, ale po tym jak usłyszałem o wytłuczeniu z tego co wiem najdroższej szybki i że siedzenia nie są składane nie wiedziałem co powiedzieć :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak się skończyła ta historia?

Opublikowano

usłyszałem o wytłuczeniu z tego co wiem najdroższej szybki

za obie wyjdzie go 250pln , nie ma tragedii , w perspektywie miał rozjebanie zamka przez firme która by sobie policzyła odpowiednio+nowy zamek , szyby to mu ogarne pod blokiem :wink4:

że siedzenia nie są składane nie wiedziałem co powiedzieć :kox: :kox: :kox:

po zerwaniu kanapy masz obicie , zrywasz i w oparciu z blachy sa dziury technologiczne takie ze ledwo dłń wchodzi , później znowu masz tapicerke bagaznika , musti trzymał jednym palcem przez dziure tapicerke a ja latarka i drutem ciągnąłem kluczyki które były rzucone przy samym zamku klapy :decayed:

BTW wiedziałem ze na 100% są jakieś dziury w blaszce oparcia , dlatego kazałem mu tłuc[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 08:20_________________________________________________

jak się skończyła ta historia?

wziąłem mame mustiego i dwie kuzynki do parówy a musti ze swoja laska poleciał swoim autem z lekkim przeciągiem w środku. o 1:00 w domu :wink4:

Opublikowano

a czemu poszły dwie szyby?

Opublikowano

a czemu poszły dwie szyby?

w sumie to nie wiadomo , jak do mnie dzwonil za pierwszym razem to wydawało mi sie ze kluczyki zatrzasnęły sie w aucie a nie w kufrze , nic nie wspominal , to mu zasugerowałem zeby tłukl małą , drutem wyciągnął klucze i finał. [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 08:43_________________________________________________najlepsza była mina jego mamy gdy cieszyla sie ze jedziemy do domu a ja do niej mówie ze tym autem (parówą) miałem juz dwa konkretne dzwony , zarżnięty silnik , urwana miske , wysrane turbo , walnietą sonde wiec jest mało prawdopodobne zebysmy cało dojechali do domu :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Siema :hi:

Dzwonie do Adasia mowi ze juz wie, dzwonie do jakiejs firmy od zamkow co na cala polske dziala juz wiedza :>

Przed ETKA spedzilem pol godziny szukajac "wejscia" i specu kombinowal ale ciagle jakies problemy z tym samochodem :decayed:

Opublikowano

Witam,

Od tygodnia jestem posiadaczem A4. Chcialbym wpasc na zlot bo mam kilka pytan oraz skorzystac z VAG (jesli ktos dysponuje takim na spocie). Mam wiec pytanko, czy spoty w Promenadzie we wtorki sa aktualne?

Pozdrawiam

Opublikowano

Masz podwieszony pierwszy post co jak i gdzie :wink4:

Opublikowano

Witam,

Od tygodnia jestem posiadaczem A4. Chcialbym wpasc na zlot bo mam kilka pytan oraz skorzystac z VAG (jesli ktos dysponuje takim na spocie). Mam wiec pytanko, czy spoty w Promenadzie we wtorki sa aktualne?

Pozdrawiam

Spoty oczywiście nadal się odbywają w każdy wtorek ale najbliższy będzie miał miejsce na Torwarze :good:

Także zapraszam :cool1:

Opublikowano

a co w tym zlegoze US??

W sumie..

:siema:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 16:59_________________________________________________Podoba mi się.. Szkoda, że z USA :mysli:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1064392534

klubowe :)

Czyje ? Znasz auto ?

Opublikowano

jedynie przy rezaniu wydechu bedziesz musial chyba wywalic druga sonde ale to pozniej jak juz kupisz :tongue4:

Opublikowano

a co w tym zlegoze US??

W sumie..

:siema:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 16:59_________________________________________________Podoba mi się.. Szkoda, że z USA :mysli:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1064392534

klubowe :)

Czyje ? Znasz auto ?

wentyla :gwizdanie:

Opublikowano

tez wlasnie znalazlem i po zdjeciach drzwi do garazu poznalem ze to moze byc jego :decayed:

Opublikowano

Coś mi się nick z Allegro kojarzył :decayed:

Opublikowano

Dzień dobry :cool1:

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Zastrzasnąłeś kluczyk ? :polew:

A mówiłem Ci w czwartek, żebyś dorobił sobie go jak najszybciej :polew: :polew:

Opublikowano

A mówiłem Ci w czwartek, żebyś dorobił sobie go jak najszybciej :polew: :polew:

wyobraź sobie ze ja tez mu mówiłem :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

musti: dawaj fotostory :gwizdanie: :kox:

kórwa nie sądziłem ze nadejdzie kiedyś dzień w którym bede musiał w niedziele o 20:00 robić 300km w dwie strony zeby zdemolować kumpla auto czyli tłuczenie siekierą szyb , wyrywanie siedzeń , zrywanie tapicerki bagażnika :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

ale miszyn akompliszed - musti wrócił do domu z lekkim przewiewem w aucie :good:

dziekuje za zaangazowanie ZBOWIDOWCOWI , kokosowi i Bubie :kox: :kox: :kox:

Spoko :good:

:siema: Dziki Warszawskie :kox: