Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Malik[/b][/color] to nie do Ciebie było :wink4: , ale nie uwazasz ze to leciutka ,naprawde leciutka przesada ???

Rozumiem mycie ,woskowanie, itp ale : "Najprawdopodobniej tworzy dokładną cyfrową mapę grubości przeźroczystej warstwy lakieru z każdego panelu karoserii" to juz jest zboczenie

Ale ja nie biorę tego do siebie. To że napisałeś o kolesiu, że ma "nasrane w głowie" czy, że jest "zboczony" to też tylko opinia a nie fakt.

Rozumiem, że dla swojego auta absolutnie wystarczającym pakietem uznasz mycie na automacie z programem "wosk" i nic mi do tego.

Natomiast właściciel auta za prawie milion PLN może potrzebować trochę więcej "finezji" :decayed:

Nie chodzi tylko o zaspokajanie własnej próżności przez to że samochód cały czas wygląda jak nowy. Chodzi również o to, że tak utrzymane i zabezpieczone auto zachowuje odpowiednio wysoką cenę przy późniejszej odsprzedaży.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nic dodać nic ująć :wink4:

A propo tego:

Najprawdopodobniej tworzy dokładną cyfrową mapę grubości przeźroczystej warstwy lakieru z każdego panelu karoserii.

dokładnie tak jest. Program wykonuje bardzo dokładnie pomiary każdego elementu (robi wykresy, tabele itp) aby nie było sytuacji, że ktoś popełni błąd, a w przypadku takiego auta taki błąd może być bardzo kosztowny.

Sam miałem w ręku specjalną kamerkę dokładnie tak samo wyglądającą i oglądałem sobie lakier w bardzo dużym powiększeniu :tongue4:

Opublikowano

Rozumiem, że dla swojego auta absolutnie wystarczającym pakietem uznasz mycie na automacie z programem "wosk" i nic mi do tego.

akurat mam kilka pierdół z megłajersa i nie myje na automacie z opcja "wosk" :wink4:

Nie chodzi tylko o zaspokajanie własnej próżności przez to że samochód cały czas wygląda jak nowy. Chodzi również o to, że tak utrzymane i zabezpieczone auto zachowuje odpowiednio wysoką cenę przy późniejszej odsprzedaży.

mysle ze gościowi który ma auto za banke wisi koło pyndla to czy dostanie przy odsprzedaży o 30.000pln wiecej czy mniej ze wzgledu na ryske , itp.

Bardziej skłaniełbym sie ku temu ,ze ludziom z nadmiaru hajsu sie w głowach pierd.oli , najpierw wsadzaja swoim kobietom botoks i silikon gdzie tylko sie da , a jak juz babsko tym kipi , biora sie za przedłuzki swoich małych penisków czyli auta za 1.000.000 i "Najprawdopodobniej tworzą dokładną cyfrową mapę grubości przeźroczystej warstwy lakieru z każdego panelu karoserii"

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

biora sie za przedłuzki swoich małych penisków czyli auta za 1.000.000 i "Najprawdopodobniej tworzą dokładną cyfrową mapę grubości przeźroczystej warstwy lakieru z każdego panelu karoserii"

Ale mapę tworzy gość, który zajmuje się autodetailingiem, a wątpię czy chciałby popełnić błąd i zapłacić właścicielowi za malowanie całego elementu auta wartego 1.000.000 PLN :tongue4:

Opublikowano

biora sie za przedłuzki swoich małych penisków czyli auta za 1.000.000 i "Najprawdopodobniej tworzą dokładną cyfrową mapę grubości przeźroczystej warstwy lakieru z każdego panelu karoserii"

Ale mapę tworzy gość, który zajmuje się autodetailingiem, a wątpię czy chciałby popełnić błąd i zapłacić właścicielowi za malowanie całego elementu auta wartego 1.000.000 PLN :tongue4:

no ale ktos mu to zleca ----> gość z małym peniskiem :kox:

Opublikowano

mysle ze gościowi który ma auto za banke wisi koło pyndla to czy dostanie przy odsprzedaży o 30.000pln wiecej czy mniej ze wzgledu na ryske , itp.

Przy tak cennym "egzotyku" stan lakieru może decydować o znacznie większej sumie niż 30k PLN. A to czy mu to zwisa zależy od tego czy auto to dla niego obiekt kultu czy narzędzie służące do przemieszczania się z punktu A do B.

akurat mam kilka pierdół z megłajersa i nie myje na automacie z opcja "wosk" :wink4:

I git. Widać coś Cię przekonało do takiego kroku. Nie wnikam już co :)

Opublikowano

najpierw wsadzaja swoim kobietom botoks i silikon gdzie tylko sie da , a jak juz babsko tym kipi , biora sie za przedłuzki swoich małych penisków czyli auta za 1.000.000

Mówisz o koledze Żelberocie ? :kox: :kox:

Opublikowano

I git. Widać coś Cię przekonało do takiego kroku. Nie wnikam już co :)

to nie tak :wink4:

ty myslisz ze ja nie lubie dbać o auto , wręcz przeciwnie lubie jak jest czyste itp. ale to o czym rozmawiamy to jest juz lekka paranoja , ale to wszystko z nadmiaru kasy :wink4:

najpierw wsadzaja swoim kobietom botoks i silikon gdzie tylko sie da , a jak juz babsko tym kipi , biora sie za przedłuzki swoich małych penisków czyli auta za 1.000.000

Mówisz o koledze Żelberocie ? :kox: :kox:

cuś w ten deseń tylko ze on nie ma auta za bańke :kox: :kox: :kox: :kox:

ale jak pisałem o silikonie to moje mysli skłonily sie ku niemu :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ciekawa dyskusja się wywiązała....z chęcią dalej będę śledził. Jak rozumiem Moskal myje parówkę ludwikiem :gwizdanie: :polew: :polew:

Opublikowano

Kurvvvvvaaa jak ja bym chciał sobie zrobić mape lakieru. ehhh , słyszałem że po tych wszystkich zabiegach bryka strasznie zapiierdalaa ? prawda to ?

Opublikowano

Kurvvvvvaaa jak ja bym chciał sobie zrobić mape lakieru. ehhh , słyszałem że po tych wszystkich zabiegach bryka strasznie zapiierdalaa ? prawda to ?

mniejsze opory powietrza, lepszy poslizg itp :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: ma jeden mankament - kobita jeszcze szybciej spada z maski :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: ma jeden mankament - kobita jeszcze szybciej spada z maski :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hyhyhy

Opublikowano

zawsze to wolniej będzie się ześlizgiwać z tej maski jak nie ma wydepilowanego ślipka od groty nestle :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

zawsze to wolniej będzie się ześlizgiwać z tej maski jak nie ma wydepilowanego ślipka od groty nestle :kox: :kox: :kox:

właśnie jak ma to szybciej, bez włosków się przyssie :rolleyes:

jebaniutki :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Siema dziewczęta :hi:

Jak rozumiem Moskal myje parówkę ludwikiem :gwizdanie: :polew: :polew:

Jak sie spotkamy u Pozia to ci pokaże moja parówke , sam ocenisz z bliska czym jest myta :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ragga, skrzynkę oczyść

Opublikowano

Siema dziewczęta :hi:

Jak rozumiem Moskal myje parówkę ludwikiem :gwizdanie: :polew: :polew:

Jak sie spotkamy u Pozia to ci pokaże moja parówke , sam ocenisz z bliska czym jest myta :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ja skwary to widuję ale na patelni :polew: :polew:

Siema pipuszki :hi:

Opublikowano

Ja skwary to widuję ale na patelni :polew: :polew:

ja nie wnikam w twoje zabawy sado maso :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 09:23_________________________________________________Dzisiaj sie szykuje zayebisty wieczór , z Łatkiem i jeszcze trzema u kumpla z pracy na wynajetej chacie zestaw: X360+Tekken6+Forza3+FNR4+JackDaniels+browar+zioło+dobreżarcie.........masakra