moskal Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 :hi: Dobre info padło przed chwilą w TVN24 - to już ostatni strajk dzisiaj się odbędzie w Warszawie :polew: toż chyba nie pojadą strajkować do Wrocławia gdzie chójem trąca Wy już macie tam takiego jednego z PIS-u :polew: trochę mały ale jak u większości krawatów jest ich wiecej , a dlaczego jego akurat wymieniłeś pozostawiam innym do oceny
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A co powiecie na FORT WOLA ? :gwizdanie:
Buba Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A co powiecie na FORT WOLA ? :gwizdanie: a to jeszcze istnieje?
Lukas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 W forcie odbywały się kiedys spoty w sumie przed arkadią i nie było źle tylko że jak zwykle komuś musi być dalej a komuś bliżej oniak jak jechał na spota to brał kanapki z pasztetem i termos z herbatą także nie wiem czy będzie pasowało wszystkim :gwizdanie:
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 W forcie odbywały się kiedys spoty w sumie przed arkadią i nie było źle tylko że jak zwykle komuś musi być dalej a komuś bliżej oniak jak jechał na spota to brał kanapki z pasztetem i termos z herbatą także nie wiem czy będzie pasowało wszystkim :gwizdanie: Acha no to spoko grunt, żeby oniakowi pasowało :kox:
Flyer Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 W Forcie Wola bylo mega zimno... :gwizdanie: W Arkadii duzo cieplej i duzo lepszy wybor zarcia. Zreszta... mozemy przeniesc sie poziom wyzej. Parking kolo strzezonego/street'a (zolta strefa) jest zawsze totalnie pusty.
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 problemem nie jest sam parking problemem jest dojazd
Flyer Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 w FW zamarzaly mi palce u nog 2 lata temu... boje sie pomyslec co byloby np. zeszlej zimy. tegoroczna bedzie pewnie taka sama. a odnosnie zmiany parkingu - to chodzi o smrod, ktory niektorym mocno przeszkadza.
Reggi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 W Forcie Wola bylo mega zimno... :gwizdanie: W Arkadii duzo cieplej i duzo lepszy wybor zarcia. Zreszta... mozemy przeniesc sie poziom wyzej. Parking kolo strzezonego/street'a (zolta strefa) jest zawsze totalnie pusty. Żółty koło Bierhalle jest zawsze pusty problemem nie jest sam parking problemem jest dojazd Jak będziesz miały wygodne auto to i dojazd nie będzie straszny w FW zamarzaly mi palce u nog 2 lata temu... boje sie pomyslec co byloby np. zeszlej zimy. tegoroczna bedzie pewnie taka sama. a odnosnie zmiany parkingu - to chodzi o smrod, ktory niektorym mocno przeszkadza. FW to poracha jakich mało..zero szamy.. w Arkadii było ok. tylko zmienić sektor żeby nie śmierdziało padlinką I bliżej świąt można wyskoczyć po prezenty w ostatniej chwili jak się komuś zapomni
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 luzik, chłopaki dla mnie to rybka ja 30km do arkadii w korkach trzepał nie będę
soolek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 W Forcie Wola bylo mega zimno... :gwizdanie: W Arkadii duzo cieplej i duzo lepszy wybor zarcia. Zreszta... mozemy przeniesc sie poziom wyzej. Parking kolo strzezonego/street'a (zolta strefa) jest zawsze totalnie pusty. Przy wjeździe na strzeżony jest zazwyczaj sporo miejsca i ... wczoraj napewno nie śmierdziało. Można spróbować next week.
malik Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A co powiecie na FORT WOLA ? :gwizdanie: Ja powiem, że za***iście. W końcu spoty wrócą do oryginalnej formy, stania i gadania przy furach o furach. A nie ludzie przyjeżdżają i od razu spierdalają na górę na żarcie. Poza tym z Fortu Wola mam 5km do domu
Buba Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Jak puszczacie soczyste bąki to smierdzi
Reggi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 luzik, chłopaki dla mnie to rybka ja 30km do arkadii w korkach trzepał nie będę Przecie i tak albo nie przyjeżdżasz ..albo rozpalasz gorące dupeczki na Torwarze [br]Dopisany: Wrzesień 29, 2010, 10:30:41 _________________________________________________ A co powiecie na FORT WOLA ? :gwizdanie: Ja powiem, że za***iście. W końcu spoty wrócą do oryginalnej formy, stania i gadania przy furach o furach. A nie ludzie przyjeżdżają i od razu spie***ją na górę na żarcie. Poza tym z Fortu Wola mam 5km do domu Taaa..jak pamiętam to ludzie przyjeżdżali, a niektóre grubasy pociskały szamę na górze Piździło jak cholera i było mało miejsca.
Flyer Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Panowie... nie chodzi nawet o zarcie, bo w FW byly wyjebane kanapki grillowane W FW poprostu bylo mega zimno, nie dalo sie wytrzymac przy -5 na zewnatrz. Ciekawe co bylo jak utrzymywalo sie rok temu -15/-20 :gwizdanie:
Buba Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dobrze jest, mysle ze nic innego nie znajdziemy
poziek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 a może spoty będziemy robić w jakimś pubie/barze/restauracji ? :evil:
Flyer Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 nie ma takiego miejsca zeby wszystkim dogodzic. luzik, chłopaki dla mnie to rybka ja 30km do arkadii w korkach trzepał nie będę a do FW to masz duzo blizej i bez korkow? niewielka roznica
Lukas Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 czyli rozumiem że spoty przekładamy na weekenda i bedziemy jezdzić MZK na nie jesli ma byc pub ....
Rekomendowane odpowiedzi