Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No miło by było :) Zapraszamy.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W przyszły wtorek to i ja chyba w końcu zawitam :grin:

:audi:

Furka dzisiaj odebrana z warsztatu Rogala :a4fan:

Niestety to tylko rozrządy, oleje itp. sprawy były :embarrassed:, ale już zaczynam ciułać na sto parędziesiąt koników :cool:

Opublikowano

No prosze ile deklaracji sie sypie od Nowych osob :shocked: ale przejscie od slow do czynow dopiero we wtorek o 19 takze zapraszam :a4fan:

Oniak ale masz duuuze koła pelen kox :cheesy:

Opublikowano

Oniak ale masz duuuze koła pelen kox

to pewnie z szesnastki :evil::cheesy:

Opublikowano
Oniak ale masz duuuze koła pelen kox

to pewnie z szesnastki

dokladnie, jakie duuuze? :rolleyes:

normalne "16 :afro:

Opublikowano

tak uwazacie ze sie myle ? za kare bede JA polewal w sobote :grin:

Opublikowano

ziomki dzisiaj pokazał mi się błąd w radiu J285 ??? i któryś głosnik robi jakieś spięcie z przodu ale nad tym popracyje....

Odnośnie tego mojego nieszczęśliwego wentylatorka to jakoś bydle zaczęło chodzić ale przy 107oC dopiero się załącza i jakoś wolno chodzi. Jak się włączy klimę to się kręci i tak powinno być, pytanie z mojej strony brzmi ... dlaczego zapina się przy tak wyskiej temp ??? można to jakoś zmienić ? może zmiana czujnika pomoże ??

Już nie wiem co mam robić .... dla przypomnienia to TDI 130 KM (mniejszy paździoch) :wink: :wink: :wink:

Opublikowano

dla przypomnienia to TDI 130 KM

hornet nie zawracaj nam gitary takimi malymi pazdziochami my to pow 200 kucy tylko :cheesy:

Stary no innego wyjscia nie ma jak czujnik widocznie ma zla rezystancje i zle zapina

Opublikowano

f*ck ...trzeba robić nie ma wyjścia w weekend popatrze jak z tem dokładnie

Opublikowano

Panowie - jestem pelen podziwu dla rezanka tri-xenon :evil: nie wiem co marudzicie na te 12k K - sa poprostu KOX idealne. Chlopaków puscilismy juz do Was wiec spodziewajcie sie ich za 3h - strasznie wolne to B6 adasia :evil:

Opublikowano

Ale Murzyn wogole to jedzie ?

Opublikowano

tak po chinsku.... jakotako. Spodziewalem sie miazgi, a narazie (ponoc - rex widzial) kopci zamiast jezdzic, ale spokojnie. To jest program na dotarcie turbiny wiec zywie nadzieje ze pozniej bedzie o niebo lepiej

Opublikowano

a czyli jeszcze dostaje :bicz: od Ciebie a Poz wstawil tego swojego pazdziocha czy oddal go tam na zyletki :grin:

Opublikowano

ano lanko bylo :grin: - dla usprawiedliwienia Adasia dodam ze ten programik nie dosc ze lightowy (1,3 bara) to widac niedopracowany. Po wymianie turbulum na wieksze zawsze sa problemy z za duza iloscia Nm i batorym. Nie wiem czy moge zdradzic ale wyszlo 190KM i 440Nm, ktore nijak maja sie do osiagów na drodze... moze to wina sprzegla....sam juz nie wiem. POŹ zostawil.... czy na rezanko czy na zyletki to ciezko wyczuc :grin: mysle ze jak odbeirze pojezdzi, zrobi korekte, to nam wszytskim zrobi z tylkow jesien sredniowiecza :evil:

Opublikowano

Warszafka w domu - jazda kulturalna - Adaś się nie ciął, on tylko muskał gaz :afro:

Mój został...

Opublikowano

Warszafka w domu - jazda kulturalna - Adaś się nie ciął, on tylko muskał gaz :afro:

Mój został...

he he he ... :evil:

i jak tam .. turbognojek Adasia gniecie czy tylko puszcza baki .... :afro:

Opublikowano

powiem tak : dołdowanie obecnie max 1.4 bara (docelowo 1.8), dawki paliwa zminiejszone w większosci zakresu, moment stępiony do 440Nm :afro: Jest rezerwa :cool:

Opublikowano

Mówili w teleexpresie że wczoraj w nocy był smoog nad górnym śląskiem jak za czasów gierka hyhyhy

Opublikowano

Czyli jeszcze nie bylo banana na twarzy u Adasia ? jedynie baki czuje ze ja musze sie zaczac rozgladac za kompresorem :evil: tylko po co :wink:

Opublikowano

a ta pani to miala kiece chociaz

To jedyne na co sie zwracało uwagę. Była taką wersją, że w razie czego gazeta na twarz byłby niezbędna :evil:

ja bede wracal raczej do domu

No, bracie. Całą drogę w jedna i drugą stronę będę Cię karmił ptasim mleczkiem waniliowym (w powrotnej mogę tylko mieć lekkie logistyczne problemy :rolleyes:)

chlopaki bierzecie kobiety?

U mnie lekki foch (pisany z małej), ale jak najbardziej moja jedzie. Teraz jakbym nie zabrał to byłby gigafoch i jej zdjęcie w przedbiegach wygrałoby mój własny konkurs. :grin:

I jak Qniak ? git nie ? hyhyhy

Ty no, żarty sobie robisz-fotomontaż :shocked:. Photoshop? Też bym se takie zrobił :grin:[br]Dopisany: 18 Maj 2007, 09:39:48_________________________________________________

Mój został...

Zepsuł się! :grin: :grin: :grin:

No wiem, wiem, ale nie mogłem się powstrzymać :tongue: