Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w ten weekend, czy następny?? bo w ten mam parapet u Oli, kupiła mieszkanko zara obok Oniastego, a tak apropos co on taki cichy???

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To w ten weekend, czy następny?? bo w ten mam parapet u Oli, kupiła mieszkanko zara obok Oniastego, a tak apropos co on taki cichy???

Jak to pisał Lukas może jeszcze sprząta i zmywa hahaha

Opublikowano

To jakieś tornado u niego przeszło, czy foch "żony"? :bicz:
Opublikowano

To jakieś tornado u niego przeszło, czy foch "żony"? :bicz:

Wiesz nie wnikałem bo ja mam focha ze swoja i juz 9 dzień leci więc ciężko się zapowiada.... niektórzy to wystarczy że pogłaszczą :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Ja nie wymiękam nie odezwe się i już ... w weekend wyjeżdzam i odpocznę a raczej popracuje :(

Odnośnie tego ciołka to zaraz ustale na zumi pl

Opublikowano

Ja nie wymiękam nie odezwe się i już ... w weekend wyjeżdzam i odpocznę a raczej popracuje :(

Odnośnie tego ciołka to zaraz ustale na zumi pl

Stary Ciołka przejeżdzasz w 1 min. słownie jedną. nie ma co ustalać. Brynia dojedzie w 15 min. pomimo tego ,że jej nie znam, ale wierze ,ze tego dokona bez mrugnięcia :wink:
Opublikowano

Do d*py z tym moin netem via kom. Ja 1 post - wy 17 :shocked:

telefon do Wita zasze pomaga :cheesy:

:grin: :grin: :grin:

To w ten weekend, czy następny??

Ta sobótka. Ty to zawsze znajdziesz cóś coby się wykręcić :cheesy:. Chociaż w tym przypadku to Ci się nie dziwię :evil:

Opublikowano

Do d*py z tym moin netem via kom. Ja 1 post - wy 17 :shocked:

telefon do Wita zasze pomaga :cheesy:

:grin: :grin: :grin:

To w ten weekend, czy następny??

Ta sobótka. Ty to zawsze znajdziesz cóś coby się wykręcić :cheesy:. Chociaż w tym przypadku to Ci się nie dziwię :evil:

wiesz,że żałuje i nie tylko ja.... :cool:
Opublikowano

Norbi to jest nas dwóch co nie może w ten weekend a to już można założyć związek zawodowy :bicz:

Opublikowano

Brynia licz ok 30 min. Automapa podaje ok 7 km, ale jakbyś nie jechała, to musisz przebić się przez najruchliwsze części miasta. W sytuacji biznesowej lepiej być wcześniej, no chyba, ze chodzi o ... :evil:

Ogłaszam konkurs na emot "foch'a". Jutro z roboty założę odpowiedni wątek, w którym będzie się umieszczać wyłącznie propozycje emotfochów, konkurs będzie trwał 2 tygodnie. Później wielkie głosowanie, nagrody (tak będą) i jesem przekonany, że uda się przekonać Hugo aby wtedy już oficjalnyfochemot umieścić w gonie naszych emotów. No, chyba, że mi ktoś pomysł podkupi i akcję przeprowadzi już dzisiaj :bicz:

Opublikowano

Brynia licz ok 30 min. Automapa podaje ok 7 km, ale jakbyś nie jechała, to musisz przebić się przez najruchliwsze części miasta. W sytuacji biznesowej lepiej być wcześniej, no chyba, ze chodzi o ... :evil:

Ogłaszam konkurs na emot "foch'a". Jutro z roboty założę odpowiedni wątek, w którym będzie się umieszczać wyłącznie propozycje emotfochów, konkurs będzie trwał 2 tygodnie. Później wielkie głosowanie, nagrody (tak będą) i jesem przekonany, że uda się przekonać Hugo aby wtedy już oficjalnyfochemot umieścić w gonie naszych emotów. No, chyba, że mi ktoś pomysł podkupi i akcję przeprowadzi już dzisiaj :bicz:

Spoko jak ktoś to zrboi to go znajdziemy a wtedy :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

Ja już mam kilka emotek :P

Opublikowano

POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM WITKA :afro:

a jak ktoś ma problemy z fochem do mozna zawsze swoją Panią podesłać do mnie - widocznie ja jakoś inaczej głaszcze :afro: :afro: :afro: :afro: :grin:

Opublikowano

Wy tak piszecie ze ja nie daje rady tego czytać , co klikam to 3 nowe strony.

Czyli biała w sobote.... mmmm coooolll :D

Opublikowano

POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM WITKA :afro:

a jak ktoś ma problemy z fochem do mozna zawsze swoją Panią podesłać do mnie - widocznie ja jakoś inaczej głaszcze :afro: :afro: :afro: :afro: :grin:

Ok w takiem razie podeślę Ci moją i to na sobotę heheh

Odnośnie emotek mam kilka wyjechanych w kosmos ale nie wstawię ich bo nie wiem jak .. jestem debilem :bicz:

Opublikowano

Wy tak piszecie ze ja nie daje rady tego czytać , co klikam to 3 nowe strony.

Czyli biała w sobote.... mmmm coooolll :D

te sasiad wartaloby jakas ognista wode zrobic po sasiedzku:)..tylko z czasem kiepsko :embarrassed:

no i Norbi bedzie bywal w okolicach czesciej :grin:

wit.s patenet z konkursem jest psze :tongue:

Opublikowano

..tylko z czasem kiepsko :embarrassed:

No co kiepsko. Już się wygadałeś, ze w sobotę będziesz już po pracy, więc nie kręć. :grin:

Widzimy Cię.

Opublikowano

Zółw myslal o jakims wczesniejszym terminie niz sobota chyba go suszy :cheesy:

Opublikowano

Aaaaaaa :embarrassed:to sorka :grin:

Opublikowano

Zółw myslal o jakims wczesniejszym terminie niz sobota chyba go suszy :cheesy:

hehe mialem na mysli sasiedzka popijawe z oniakiem i kobialkami :tongue: sorry, ze tak publicznie :embarrassed:

a sobote nie pracuje..jestem zwarty i gotowy :afro:

bedzie adamooo z ..moze byc ciekawie :tongue:

Opublikowano

no wlasnie mi wychodzi w jego grafiku bicie kotletow ale moze sie myle :rolleyes: zapomnialem sie go spytac dzisiaj