Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie dzisiejszego spocia... chyba będzie padać więc może od razu spotkamy się w promce tam gdzie ostatnim razem ??

Nie, no - tam piździ, a ja dziś tylko w marynarce. Jak z przyczajki, to może przeżyję (pójdę z dziewczynami po kawę :grin:), ale jak planujemy, to wybierzmy coś cieplejszego PLS

Wiciu damy radę ..... Jest dzisiaj ciepło a lekki wiatrek jeszcze nikomu nie zaszkodził

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spotykamy się na Torwarze, później się pomyśli co dalej...

Opublikowano

Odnośnie dzisiejszego spocia... chyba będzie padać więc może od razu spotkamy się w promce tam gdzie ostatnim razem ??

Nie, no - tam piździ, a ja dziś tylko w marynarce. Jak z przyczajki, to może przeżyję (pójdę z dziewczynami po kawę :grin:), ale jak planujemy, to wybierzmy coś cieplejszego PLS

Wiciu damy radę ..... Jest dzisiaj ciepło a lekki wiatrek jeszcze nikomu nie zaszkodził

Wiem, ze dacie radę. To mnie będzie piździc po nerach. W temacie temperatury, zwłaszcza niskiej to ja zdecydowanie wrażliwy jestem. No, chyba, że zabrałeś ze sobą zimową kurtkę, bo ja nie jestem tak wytrzymały jak pewien kolega na grillu w samej marynarce :grin:

Opublikowano

oj zaszkodzil, zaszkodzi - jestem tego (ledwo)zywym przykladem ehh ta :afro: krew

Opublikowano
Wiem, ze dacie radę. To mnie będzie piździc po nerach. W temacie temperatury, zwłaszcza niskiej to ja zdecydowanie wrażliwy jestem. No, chyba, że zabrałeś ze sobą zimową kurtkę, bo ja nie jestem tak wytrzymały jak pewien kolega na grillu w samej marynarce grin

Najlepszym się zdarza ....

Ok to o 19 na towarze .. mogę się trochę spóźnić ale to jakoś się znajdziemy

Opublikowano

ZACZYNAMY na Torwarze nic mi tu nie zmieniac !

Opublikowano

Lukas rozluźnij bica :angel:

Opublikowano

jestem wyluzowany :afro: ale nie zmieniamy miejsca spotkania w ten sam dzien co spot bo niektorzy nie maja dostepu do netu 24h na dobe i np. nowi moga nie trafic :tongue: a ze pogoda pikna to jeszcze lepiej ze na powietrzu :a4fan:

Opublikowano

pikna to była :/

Opublikowano

To gdzie ten spot, bo nie wiem w którym kierynku napędzać suszary :grin:

Opublikowano

NO gdzie sa wszyscy ja juz prawie godzine w domu siedze :cool:

hornet dawaj foty

Opublikowano

SebMis, poprosze o logi ;)

Opublikowano

priv właśnie poszedł

Opublikowano

Witam

Dzięki za spotkanie, byłem dzisiaj pierwszy raz i mam nadzieję, że nie ostatni :))))

Trochę info już łyknąłem więc nie jest źle :)

Pozdrowionka

Łukasz

Opublikowano

Zółwiczku prosiłbym zebyś nie wysyłał zadnych PW do naszego oniaczka wiesz w jakiej sprawie :cheesy:

Oniak to o co chodzilo z ta fuszka Pozia bo mowiles ze jest tu gdzies temat nawet ale nie moge znalesc :wink:

Opublikowano

Zółwiczku prosiłbym zebyś nie wysyłał zadnych PW do naszego oniaczka wiesz w jakiej sprawie :cheesy:

nooo jeszcze nie wyslalem :cheesy:

oniaczek pewnie grzecznie zmywa naczynka albo odkurza :afro:

moze wujek poziek usunal tematacik :tongue:

Opublikowano

ale temacik o czym ?? ledach??

też prośba do horneta o fotke...te wiesz, którą :afro:

Opublikowano

ale temacik o czym ?? ledach??

ten, który oniak zalozyl i zapraszal na twoja impre gosci :tongue::cheesy:

poziek, myslalem, ze ja mam wypasiony profil.....ale mnie przebijasz bachu :cheesy::grin:

Opublikowano

Żółwiu podpis się liczy...podpis :afro::quattro:

Opublikowano

NO gdzie sa wszyscy ja juz prawie godzine w domu siedze :cool:

hornet dawaj foty

dopiero wszedłem do domu wait zaraz wysle na rapid share bo nie wiem jak wrzucic tu :bicz:

Jak się zamieszcza te cholene zdjęcia na forum ??? wwrr

[/img][br]Dopisany: 16 Maj 2007, 00:13 _________________________________________________Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/31529840/Warszawaskie_Spociki.rar.html

Your Delete-Link #1: http://rpidshare.com/files/3152984/Warszawaskie_Spociki.rar?killcode=2661652837

Proszę bardzo - zdjęcia nie były obrabiane więc po ściagnięciu uprasza się o skasowanie ponieważ widać tablice rej. !!!