Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm jakieś dziwne ale człowiek przywyknie

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wit.S, ja właśnie zakończyłem doprowadzenie do stanu sprzed kolizji swojej furki i musisz uważać bo ubezpieczyciele lubuja sie teraz w proponowaniu napraw na częściach nieoryginalnych, szczególnie, że robisz ze swojego AC... >:( (mi się udało zrobić w ASO - z OC sprawcy)

koszty amortyzacnji liczą na podstawie wieku auta, a to znacznie zaniża kwotę odszkodkowania...

bądź czujny, a o ASO to chyba możesz zapomnieć...

powodzenia

Opublikowano

[..]ubezpieczyciele lubuja sie teraz w proponowaniu napraw na częściach nieoryginalnych, szczególnie, że robisz ze swojego AC...

[..]koszty amortyzacnji liczą na podstawie wieku auta, a to znacznie zaniża kwotę odszkodkowania...

bądź czujny, a o ASO to chyba możesz zapomnieć...

Niekoniecznie. To zalezy od tego jaka masz umowe z Ubezpieczycielem. Zasadniczo jest tak, ze jak masz tansza umowe z amortyzacja to na ASO nie ma co liczyc albo jedziesz do ASO i doplacasz. Jezeli masz umowe na pelna wartosc to oczywiscie mozesz isc do ASO, ale tylko bezgotowkowo. Jezeli cchesz isc do kasy i odbrac to po wycenie wg Audatex, ktory podaje cene czesci nieoryginalnych z homologacja. Dziwnym przypadkiem wiekszosc od jednego dostawcy >:(. U mnie wycenili calosc szkody na 1200PLN podczas gdy sama lampa ORI kosztuje 930PLN a dotego kierunkowskaz, klepanie i lakierowanie blotnika, lakierowanie zdezaka i kilka innych rzeczy. Robie bezgotowkowo w ASo i niech mnie w trabke pocaluja. :)

A tak bajdelej to w j...nym szewczyku termin tej drobnej robotki to od wt. rano do sr. wieczorem, ale nastepnego tygodnia. Umowilem sie specjalnie 2tyg. wczesniej zeby nie bylo obsowy a oni zaczeli go robic w czwartek po poludniu. >:(

Opublikowano

zgadza się, że dużo zależy od tego jakie masz ubezpieczenie... ale też gdzie jesteś ubezpieczony - w Warcie i Cignie (i może jeszcze gdzieś) z AC zapłacą Ci tylko za części nieoryginalne jeżeli auto nie jest objęte gwarancją, nie ważne gdzie chcesz robić... możesz straszyc ich sądem, nie popuszczą...

z OC sprawcy jest łatwiej - nie mają takiego prawa (jest nawet orzeczenie NSA w tej sprawie), ale ciągle próbują... mi w pierwszej wersji też z amortyzacją policzyli, a później rozkoszniutka pani mówi, że udało się znieść tę amortyzację w moim przypadku... aż się zajeżyłem! :D

też robiłem w Szewczyku - z tygodnia, w którym mieli się ogarnąć z robotą zrobiły się dwa... ale majowe wolne dni były więc nawet się nie gotowałem... ;)

Opublikowano

tochę z innej beczki - może mi ktoś polecić dobry (sprawdzony) warsztat w Wawie gdzie zrobię przegląd klimy?

i jaka cena takiej usługi - pewnie odgrzybienie, uzupełnienie czynnika i sprawdzenie...

z góry dzięki.

Opublikowano

tochę z innej beczki - może mi ktoś polecić dobry (sprawdzony) warsztat w Wawie gdzie zrobię przegląd klimy?

i jaka cena takiej usługi - pewnie odgrzybienie, uzupełnienie czynnika i sprawdzenie...

z góry dzięki.

Kolego spytaj w dziale Elektryka , Klimatyzacja i Wnętrze

Opublikowano

myślałem, że w "dziale warszawskim" szybciej uzyskam odpowiedź...

Opublikowano

No chlopaki maja gdzies niedlugo jechac to pewnie pochwala sie cena ;)

Opublikowano

a gdzie sa moje wczorajsze posty ::)..lipa >:(

to forumn dziala juz komercyjnie czy tylko testy?

napisalem wiadomosci i wyrzucilo mnie do strony glównej spociki ::) tak ma byc?

po wejsciu na warszawski watek nie wrzucilo mnie na ostatnio przeczytany post tylko na poczatek strony WTF >:(

Opublikowano

Ja też jak otwieram to wrzuca mnie na warszawski spocik ale gdzieś w środek .....

Opublikowano

a mnie na początek - na I strone

Opublikowano

Ksiakieś mało czytelne jak na początek :-\ I gdzie ajkonki Quattro i A4 klub ???

Opublikowano

I faktycznie po napisaniu wyjebuje na 1 strone :-\

Opublikowano

ustawcie w profilu - wyglad forum-Domyślnie powracaj do wątków po wysłaniu wiadomości.

powinno byc OK i jest OK przetestowalem osobiscie i zmienilem skórke na Babylon li zdecydowanie lepiej sie czyta ;)

Opublikowano

Spokojnie chlopaki takie forum juz zostanie tylko dostosuje sie je zeby bylo podobne do ostatniego ;)

Opublikowano

i Bogu niech będą dzięki a może Lukasowi hihi

Opublikowano

skorzystałem ze wskazówek Żółwia - i jest lepiej !!

brakuje tylko biczowania i A4fun

Opublikowano

hehe

Opublikowano

PARAFIA WARSZAWSKA POPROSZE O NUMERY VIN AUTEK, NR.REJ, IMIE I NAZWISKO ZAINTERESOWANYCH NA PW

Opublikowano

dlaczego wszystkie inne tematy widze jak jest nowy post a tego nei widze !!