Buba Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jeszcze koncowki drążków do zrobienia ale to pod blokiem sobie ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jeszcze koncowki drążków do zrobienia ale to pod blokiem sobie ogarne czy pod szpitalem w grodzisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 musze tutaj dojechac najpierw :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czym różni sie zawieszenie 1BE od 1BV bo według kodów z forum audi jest podobnie "Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czym różni sie zawieszenie 1BE od 1BV bo według kodów z forum audi jest podobnie "Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie-" Jednak miałem co do Ciebie dobre przeczucie, żeś rodzynek :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czym różni sie zawieszenie 1BE od 1BV bo według kodów z forum audi jest podobnie "Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie-" Jednak miałem co do Ciebie dobre przeczucie, żeś rodzynek :kox: :kox: :kox: poziomka :gwizdanie: :gwizdanie: nie chcesz to nie odpowiadaj twoj komentarz jest zbedny, a dla twojego usmiechu moge ci powiedziec ze dzisiaj A4 BDG sie popsulo z lewego przedniego kola ucieklo powietrze juz jest banan na twarzy?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 popsulo z lewego przedniego kola ucieklo powietrze No to ładnie , w BKN w życiu by ci nie zeszło Ale co to ? Gadaliśmy wszystko fajnie grzecznie , a teraz widzę że ty masz ośkę ? I tak jak pisałeś wybrałeś 2.5 TDI oske zamiast 3.0 TDI Q ? Ja pier***e no fenomen , czym ty sie kierowałes ? o czym myślałeś ? co sie stało z twoim mózgiem ? sprzedawca chyba podprogowo cie zmanipulował , bo nie wierze że są zdrowe osobniki które tak myślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 teraz widzisz? a wszesniej nie widziales? moze jednak cos z twoja glowa jest nie tak i o ile mi wiadomo to mózg to chyba pisze sie przez Ó, a tym autem jezdze ja nie ty wiec.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Iphone zmienia sobie wyrazy jak chce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weekendowy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Deaktywowałem sobie konto na fejsbuku Super, że nas o tym poinformowałeś. Dzwonili już z Naszej Klasy z podziękowaniami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ESA DO ODEBRANIA ja odebrałem przedwczoraj , okazało sie ze nie jest j**nięty przewód do wysprzeglika a silownik skrzyni. wymienili siłownik + heble bo miałem koniec z przodu skasowali 700pln + 270pln przewód który kupiłem w sumie niepotrzebnie ale i tak kiedys musiałbym go wymienić bo tam zrobiona była wczesniej prowizorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 wymiana łozyska + wymiana przegubu + wymiana 2x osłon przegubów wewn + wymiana czujnika temp + wymiana sworznia w wahaczu + nowe sruby + sprawdzenie sond + tankowanie bo przyjechałem z pustym bakiem 800zl z czesciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 wymiana sworznia w wahaczu że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 wymiana sworznia w wahaczu że co? w tylnym kole tam gdzie jest sruba do ustawiania zbieznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 no i stało sie coś dziwnego , odkad kupiłem ese świecil zie wieeeelki czerwony wykrzyknik na fisie , własciciel twierdzil ze pompa abs-u zj***na , kupiłem pompe - nie pomogło , podpiałem vaga - j**niety sensor w przednim lewym kole. po wymianie hebli nic sie nie swieci , wyswietla normalnie spalanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 doprawdy dziwne jak auto dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ciesze sie Waszym szczesciem dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ciesze sie Waszym szczesciem dziewczyny :jerk: :jerk: :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 To o Was moj sasiad w tym gra. szkoda ze sie nie pochwalil tez bym pogral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siema chłopaki Zamierzam jechać w poniedziałek lub wtorek po Opla Astrę II z 2003r dla kolegi bo jest nią zainteresowany, auto znajduje się w Komorowie na ul Prusa. Macie sprawdzony serwis żeby tam można było podjechać i sprawdzić auto bo nie chce jechać do serwisu od tego gościa z komisu bo może być to jego znajomy itd itp.. Opel Kwietniak w Ożarowie. Chyba najlepszy serwis Opla w Polsce. Miałem kiedyś Vectre i ogarniałem u nich bez zastrzeżeń. http://www.kwietniak-opel.pl/ Z Komorowa 20 minut drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi