Lukas Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Ale zobaczymy sie za 6 dni jak rozumiem ale juz bezemnie i bez Pozka
Kamill Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Chyba nigdy na tego spota nie dotre, troche mi sie pokrzyzowaly plany, ehh mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu nie zrobie takiej wpadki.
bartte Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 DObrze Pozike spokojnie , wykresik zrobię na początku czerwca jak kupię zegary i podnisę ciśnienie doładowania O sprzęgle gadałem z Radzikowskim i nie wiele więcei podobno da się z nim zrobić nie wiem czy w Sasch racing poporstu nie zainwestuje. Cociaż wczoraj jak sobie pary razy docisnąłem tobyło dobrze.
Lukas Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Chyba nigdy na tego spota nie dotre No nie powiem ze nie czekalismy na Ciebie ostatnio Cociaż wczoraj jak sobie pary razy docisnąłem tobyło dobrze. Oj cos czuje ze nie tylko kilka razy no chyba ze bylo skapo w benzynce :razz:
bartte Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Oj cos czuje ze nie tylko kilka razy no chyba ze bylo skapo w benzynce :razz: Jakbyś zgadł niestety
Lukas Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 I jak tam Bartek furak dalej sobie radzi dzisiaj zrobiłeś jakieś testy :mrgreen:
bartte Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 No teraz byłem i pobawiłem się troche, ale warunki tragiczne ślisko i nic nie widać więc sądzę że dopiero w weekend coś potestuje
Kunio Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 noo wyjechałbym też, ale dzisiaj zabrali mi prawko przyleciałem do wawy na kwitku pokrzyzowały mi pały plany na weekend
bartte Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 Zabrali CI prawko :| jakoś pecha macie strasznego albo ja szczescie ze jeszcze nigdy mandatu nie dostalem. A fakt faktem ze wczoraj smerfow bylo od groma, s, a i w spalone
Lukas Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 Bo w czwartki zawsze pieskow jest duzo na miejscowkach dlatego lepiej w ten dzien nie ryzykowac
Kunio Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 mnie drapneli poza warszawa. tak poprostu na kontrole Jak powiedział poźniej "chcial obejrzec autko" Jechalem do swojej niuni, i zatrzymalem sie pod jej brama, a oni za mna
Lukas Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 było wjechac i powiedziec zeby sobie poczekali az skonczysz :mrgreen: bo teraz nie masz czasu na kontrole a auto moga sobie zobaczyc zza bramy
bartte Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 Kurcze Kunio przykra sprawa pecha miałeś strasznego.
poziek Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 witam Panow zza wielkiej wody:) tutaj w NY tez deszczowo... Kunio z cos ty przeskrobal, ze zabrali prawko a nie dowod np. zbyt wolna jazda?? Bartek na czwartki to najlepsza jest ta miejscowka co ostatnio bylismy:)
Lukas Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 Hello Poziek jak tam leci jak zona jak dzieci :?: :mrgreen:
bartte Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 Tylko ,że ja tam nie trafię jeszcze , gadałem nawet z Krzyśkiem i on też nie za bardzo pamięta jak tam dokładnie się jechało a wczoraj była taka pogoda że nie chciało mi się błądzić. Fajnie że już tam jesteś - pozdrawiam z pracy i wracaj szybko bo nie mam z kim jezdzic
poziek Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 w mojejsytuacji to chyba ty bedziesz sie moim scigal... a ja bede patrzyl z boku...
Lukas Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 Poziek jak nie masz kierowcy to ja bardzo chetnie :razz:
bartte Opublikowano 19 Maja 2006 Opublikowano 19 Maja 2006 No tak nie pomyslalem . Ale przecież nie muszisz się ścigać wystarczy, że będziesz wrazie co teraz to ja Cie powoże
Rekomendowane odpowiedzi