Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: znacie jakiegoś dobrego lakiernika w okolicy zderzaki do obmalowania mam.

Kokos ma jakiegoś :mysli:

Zagadaj do niego. A jak już będziesz miał namiar to puść mi PW. :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jest c**j , dostałem wycene za obdarty bok w esie , Nosfer pomyliłeś sie o 500pln , nie przyznali mi 1500 tylko 2000 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Stwierdzili ze do wymiany są tylko tylne drzwi i dali mi na nie 220pln , i jeszcze zaznaczono "dostawca : AUDI" :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

1.Części zamienne - 220,72 pln

2.Materiał lakierniczy - 348,78 pln

3.Blacharz - 591,70 pln

4.Lakiernik - 390,40 pln

5.Mat.drobne i dodatkowe - 4,41 pln

Ad.4 - ciekawe gdzie oni znaleźli lakiernika który pomaluje 3 elementy za 390pln ?? :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no tak, lepiej pakować kasę w ledy, czy zderzaki, a auto będzie jeździć jak kupa

Żadne ledy czy zderzaki. Nic nie zmieniam. A dla mnie auto jeździ dobrze na tym zawiasie, to jest diesel a nie drogowy killer.

dokladnie, soft i zawias to podstawa

od szybkiej jazdy bede miał moto. Planuje jeszcze przed wakacjami coś kupić także w aucie nie bede nic rezał. Zostaje tak jak jest i mi to pasuje.

Opublikowano

od szybkiej jazdy bede miał moto

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

hopeless :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no tak, lepiej pakować kasę w ledy, czy zderzaki, a auto będzie jeździć jak kupa

Żadne ledy czy zderzaki. Nic nie zmieniam. A dla mnie auto jeździ dobrze na tym zawiasie, to jest diesel a nie drogowy killer.

dokladnie, soft i zawias to podstawa

od szybkiej jazdy bede miał moto. Planuje jeszcze przed wakacjami coś kupić także w aucie nie bede nic rezał. Zostaje tak jak jest i mi to pasuje.

Jeszcze niedawno wymieniałeś długą listę modów - zmieniasz zdanie jak 13tka :kox:

Opublikowano

twój dystans własnie sie turla po pasie startowym na okęciu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

panowie od koparki widzieli go przynajmniej :>

Opublikowano

bajk racja, wymieniałem ale pojeździełem troche i widze ze nie jest to auto, która zapiernicza. jeździ przyjemnie, jest czym przycisnac ale to dalej diesel. podliczylem sobie i bardziej pasuje mi opcja A4 jako auto to sprawnej i przyjemnej jazdy na codzien a moto to zapierniczania przy dobrej pogodzie. Finansowo nie wyrobie jednoczesnie na mody i na moto wiec musialem wybrac. a drugiego sezonu bez moto juz chyba nie wytrzymam. tez jeszcze nie mowie ze na 100% kupie bo nie wiem czy napewno uda mi sie tak szybko uzbierac kase ale bede sie starał. A moja A4 pasuje mi taka jaka jest teraz, jest wygodnie, przyjemnie i mi to wystarcza. Po to ja kupiłem w tym sprawdza się doskonale.

Opublikowano

jest to też jakieś wyjście..

Opublikowano

za pol roku sprzeda 3.0TDI i kupi B5 1.9 + STI :kox:

Opublikowano

Autem bede sie na maxa jarał jak w końcu zrealizuje moje marzenie czyli czerwone RS4 B5.

FLY to jest też jakieś wyjście aczkolwiek mało realne bo dobrze mi się jeździ swoją B7 i na starsze nie bede zmieniał tak do jazdy na codzień. ;)

Opublikowano

bajk racja, wymieniałem ale pojeździełem troche i widze ze nie jest to auto, która zapiernicza. jeździ przyjemnie, jest czym przycisnac ale to dalej diesel. podliczylem sobie i bardziej pasuje mi opcja A4 jako auto to sprawnej i przyjemnej jazdy na codzien a moto to zapierniczania przy dobrej pogodzie. Finansowo nie wyrobie jednoczesnie na mody i na moto wiec musialem wybrac. a drugiego sezonu bez moto juz chyba nie wytrzymam. tez jeszcze nie mowie ze na 100% kupie bo nie wiem czy napewno uda mi sie tak szybko uzbierac kase ale bede sie starał. A moja A4 pasuje mi taka jaka jest teraz, jest wygodnie, przyjemnie i mi to wystarcza. Po to ja kupiłem w tym sprawdza się doskonale.

a jezdziles kiedys motorem? nie pytam w stylu pojechalem 100 m i sie zatrzymalem tylko troche dluzej zapoznales sie z tematem... jak nie to proponuje max 500cm na poczatek :decayed:
Opublikowano

Autem bede sie na maxa jarał jak w końcu zrealizuje moje marzenie czyli czerwone RS4 B5.

to sie spiesz bo latka lecą a pewnie wiesz ,ze ich juz nie produkują a ogólnie chyba wyszło coś ponad 4000 sztuk , z czego połowa raczej juz na drzewch/słupach/rowach skończyła swój żywot :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a jezdziles kiedys motorem? nie pytam w stylu pojechalem 100 m i sie zatrzymalem tylko troche dluzej zapoznales sie z tematem... jak nie to proponuje max 500cm na poczatek

Mam prawko od 6 lat. Zaczałem od skutera potem była aprilia rs 125 zrobiona na 160 i do zeszłego roku gsx-r 750 także troche jeździłem i jakies tam pojęcie mam więc spokojnie. Teraz też bede chciał kupic gsxr'a 750 bo mi strasznie pasuje ten motocykl. Masa 600tki a osiągi na miasto wystarczające. :good:

Moskal 2-3 lata temu postawiłem sobie za cel, żeby przed 30 rokiem zycia kupić zadbane RS4, zrobić z niego 100% ori, odświeżyć co trzeba i jeździć dla przyjemności, bez żadnego modzenia, wyciskania. 100% seria i każdna nawet najmniejsza śrubka ori. Mam jeszcze ponad 7 lat na to także dam rade :)

Opublikowano

a jezdziles kiedys motorem? nie pytam w stylu pojechalem 100 m i sie zatrzymalem tylko troche dluzej zapoznales sie z tematem... jak nie to proponuje max 500cm na poczatek

Mam prawko od 6 lat. Zaczałem od skutera potem była aprilia rs 125 zrobiona na 160 i do zeszłego roku gsx-r 750 także troche jeździłem i jakies tam pojęcie mam więc spokojnie. Teraz też bede chciał kupic gsxr'a 750 bo mi strasznie pasuje ten motocykl. Masa 600tki a osiągi na miasto wystarczające. :good:

pytam tylko profilaktycznie nie ma jak to jezdzaca trumna :( ale jak wiesz co robisz to :good:
Opublikowano

Moskal 2-3 lata temu postawiłem sobie za cel, żeby przed 30 rokiem zycia kupić zadbane RS4, zrobić z niego 100% ori, odświeżyć co trzeba i jeździć dla przyjemności, bez żadnego modzenia, wyciskania. 100% seria i każdna nawet najmniejsza śrubka ori. Mam jeszcze ponad 7 lat na to także dam rade :)

Pamiętaj o podpisaniu zgody na oddanie organów. Młody jesteś - jeszcze masz zdrowe organy :good:

Opublikowano

Mam jeszcze ponad 7 lat na to także dam rade :)

ale ja nie miałem Ciebie na myśli pisząc że latka lecą tylko tych RS-ów , pamietaj ze z kazdym rokiem cena rosnie gdyż jest ich coraż mniej.

W tej chwili znaleźć dobrą sztuke jest nie lada wyczynem a co dopiero za 3-4 lata ????

zrobić z niego 100% ori, odświeżyć co trzeba i jeździć dla przyjemności, bez żadnego modzenia, wyciskania. 100% seria i każdna nawet najmniejsza śrubka ori.

takie bajki to nie na tym forum :wink4:

Opublikowano

Pamiętaj o podpisaniu zgody na oddanie organów. Młody jesteś - jeszcze masz zdrowe organy :good:

ja bym tego nie podpisywal :no: :no: :no:
Opublikowano

Tak czy siak handlują i rodzina nic nie wie :wallbash:

Opublikowano

Tak czy siak handlują i rodzina nic nie wie :wallbash:

no wlasnie dlatego trzeba im utrudnic sprawe, moj znajomy przez to stracilby zycie a tak po dwoch latach jest prawie w pelni sprawny, mendy tylko czekaja na okazje zeby hajs przytulic :wallbash: tak na marginesie szpital na lindleja
Opublikowano

W tej chwili znaleźć dobrą sztuke jest nie lada wyczynem a co dopiero za 3-4 lata ????

jestem cierpliwy wiec napewno sie uda. a że kasy trzeba bedzie miec duzo to wiem, dlatego daje sobie jeszcze czas.

takie bajki to nie na tym forum

to nie bajki, to moje marzenie od lat. I koniecznie musi być czerwony :)

Nic takiego nie podpisuje, bo wiem, że nie chciałbym żeby ktokolwiek z mojej rodziny był krojony po śmierci i takie samo podejście mają moi bliscy. Z resztą nie planuje sie rozwalać. Jeżdże już troche czasu i żadnego poważnego wypadku na moto nie miałem. Mam nadzieje, że tak zostanie. :good: