moskal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 pany gdzie w okolicy zrobić przegląd i nabicie klimy? klime nabijałem w tej wsi za milanówkiem , tam gdzie ten pacjent ma zabytkowe autobusy itp. serwis jest naprzeciwko a przegląd to jaki chcesz ???? chcesz miec pieczątke czy chcesz sprawdzić auto ???
Przemots Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 klime nabijałem w tej wsi za milanówkiem , tam gdzie ten pacjent ma zabytkowe autobusy itp. serwis jest naprzeciwko Otrębusy.Też tam nabijałem
Sqizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 podobno w Milanówku na podwiejskiej jest dobry typ od klimatyzacji. a przegląd to jaki chcesz ???? chcesz miec pieczątke czy chcesz sprawdzić auto ??? :decayed wuja klimatyzacji przegląd (odgrzybienie i reszta pierdół z nią związanych) [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 17:15_________________________________________________ klime nabijałem w tej wsi za milanówkiem , tam gdzie ten pacjent ma zabytkowe autobusy itp. serwis jest naprzeciwko Otrębusy.Też tam nabijałem ile biorą za nabicie i odgrzybienie?
moskal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 klime nabijałem w tej wsi za milanówkiem , tam gdzie ten pacjent ma zabytkowe autobusy itp. serwis jest naprzeciwko Otrębusy.Też tam nabijałem o to to to [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 17:16_________________________________________________ wuja klimatyzacji przegląd (odgrzybienie i reszta pierdół z nią związanych) to pisz kórwa wyraźnie
Sqizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 to pisz kórwa wyraźnie to się nazywa trzeźwe myślenie :> chlapnij browara
Kamyk Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 to pisz kórwa wyraźnie to się nazywa trzeźwe myślenie :> chlapnij browara sposób dobry na wszystko :polew:
Norbi Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 pany gdzie w okolicy zrobić przegląd i nabicie klimy? klime nabijałem w tej wsi za milanówkiem , tam gdzie ten pacjent ma zabytkowe autobusy itp. serwis jest naprzeciwko a przegląd to jaki chcesz ???? chcesz miec pieczątke czy chcesz sprawdzić auto ??? Padalcu Ci dam wsi, to zajebiaszcza metropolia z sołtysem za szefa )
moskal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 chlapnij browara własnie chlapie [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 18:05_________________________________________________ Padalcu Ci dam wsi, to zajebiaszcza metropolia z sołtysem za szefa ) tak w całej metropolii jest zakret a na zakręcie skrzyżowanie :kox:
moskal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 moskal słyszałem że rondo jest nie przejezdzałem tam przez rondo , moze "za miastem" gdzieś jest ale w mieście czyli "zakręt i skrzyżowanie" nie zauważyłem
Norbi Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Kurva tu wszystko jest, co tylko se zapragniesz... kury, kaczki, drób hyhy
Kamyk Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no pany są tacy co się interesują, są tacy co nie ale 3majcie kciuki dzisiaj MU jedzie zaległy mecz z Chelsea co prawda na wyjeździe i będzie chyba ciężko, ale coś mi mówi że..... mam takie feelin' że 2 night będzie dobra night spójrzcie bo warto
Kolkov Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Kamyk pewnie wiesz, że Giggsowi jutro pęknie 20 latek w barwach MU http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/premier-league/2010-2011/giggs-moje-20-lat-z-mu_sto2686773/story.shtml
Kamyk Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 wiem wiem ostoja tak jak Neville i Scholes po odejściu całej trójki ta paka będzie już innym zespołem ale póki co - grają (przynajmniej 2 z nich) i to jak ..... dobra, komu w drogę temu impreza pod Marriottem w Champions CY [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 19:48_________________________________________________ karwa jego mać ............ a było tak dobrze do przerwy
moskal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Siema z rana Moskal were are you siema bydlęta musti wstretny pedozwierzu zacznij odbierać telefony bo jak cie spotkam to Ci potłuke okulary :naughty: :naughty:
Kamyk Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Siema z rana Moskal were are you were czy where ?? bry bry
Rekomendowane odpowiedzi