bajk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 przypadkiem sobie dzisiaj otworzyłem pierwszą stronę wątku i co widzę POZIEK był kiedyś miły :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 przypadkiem sobie dzisiaj otworzyłem pierwszą stronę wątku i co widzę POZIEK był kiedyś miły :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 przypadkiem sobie dzisiaj otworzyłem pierwszą stronę wątku i co widzę POZIEK był kiedyś miły :decayed: o nie... poczytaj pierwszych kilkadziesiat stron. jest tego wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskalito ile Ty w ogóle masz lat? a profil to c**j ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskalito ile Ty w ogóle masz lat? a profil to c**j ???? A ty nie jesteś '79 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 przypadkiem sobie dzisiaj otworzyłem pierwszą stronę wątku i co widzę POZIEK był kiedyś miły :decayed: o nie... poczytaj pierwszych kilkadziesiat stron. jest tego wiecej cholera, to ten jego poprzedni dealer wyjechał czy ki uj za pięknie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskalito ile Ty w ogóle masz lat? a profil to c**j ???? A ty nie jesteś '79 ?? tak , cudny rocznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Moskalito ile Ty w ogóle masz lat? a profil to c**j ???? A ty nie jesteś '79 ?? tak , cudny rocznik Wiesz.. może ja liczyć nie umiem ale jezeli jesteś '79 to ni uja nie masz 42 lat Wobec tego wracając do tematu matek - moja teściowa jest niewiele starsza od Ciebie : :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Wobec tego wracając do tematu matek - moja teściowa jest niewiele starsza od Ciebie : :polew: :polew: to ty z teściową przyjechałeś na pejntbola ????? :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 to ty z teściową przyjechałeś na pejntbola ????? :kox: :kox: :wallbash: Tamta to byla moja poprzednia laska a teraz moją żoną jest kto inny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Tamta to byla moja poprzednia laska a teraz moją żoną jest kto inny :gwizdanie: przeciez w Polsce malzenstwa homoseksualne sa nielegalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Tamta to byla moja poprzednia laska a teraz moją żoną jest kto inny :gwizdanie: przeciez w Polsce malzenstwa homoseksualne sa nielegalne O pardon.. a teraz moją żoną jest inna kobieta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 to ty kochliwy jestes :naughty: :naughty: :naughty: niedlugo po paintballu sie zeniłes a na nim byłeś z wcześniejszą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 to ty kochliwy jestes :naughty: :naughty: :naughty: niedlugo po paintballu sie zeniłes a na nim byłeś z wcześniejszą :gwizdanie: Moskal.. nie wnikaj proszę w szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 prawdziwy pies na baby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 to ty kochliwy jestes :naughty: :naughty: :naughty: niedlugo po paintballu sie zeniłes a na nim byłeś z wcześniejszą :gwizdanie: Moskal.. nie wnikaj proszę w szczegóły sam sie chwalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 ale macie rozkminkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 JEŻ JERZY zwiastun 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 100 lat Nosfer, 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi