moskal Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pany czy silnik z eSy wejdzie mi w całości do bagażnika tylko tak żebym niczego nie rozwalił a czym chcesz go włożyć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pany czy silnik z eSy wejdzie mi w całości do bagażnika tylko tak żebym niczego nie rozwalił a czym chcesz go włożyć ??? rencoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pany czy silnik z eSy wejdzie mi w całości do bagażnika tylko tak żebym niczego nie rozwalił Wejśc to może i wejdzie. Ale co się z nim stanie przy gwałtowniejszym hamowaniu albo nie daj boże czołówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pany czy silnik z eSy wejdzie mi w całości do bagażnika tylko tak żebym niczego nie rozwalił a czym chcesz go włożyć ??? rencoma powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 i tak bedzie do rozebrania wiec od razu to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pany czy silnik z eSy wejdzie mi w całości do bagażnika tylko tak żebym niczego nie rozwalił Wejśc to może i wejdzie. Ale co się z nim stanie przy gwałtowniejszym hamowaniu albo nie daj boże czołówce. he, he. Gazety napisza ze wypadek byl straszny, kierowca nawet nie drasniety, a silnik znalazl sie w bagazniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 i tak bedzie do rozebrania wiec od razu to zrobie mi było ciężko we dwójke wsadzić 1.8 w kufer do passata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pany czy silnik z eSy wejdzie mi w całości do bagażnika tylko tak żebym niczego nie rozwalił podobno lodowki przewoza, to silnik nie wejdzie ? a na powaznie - on troche wazy, plyta bagaznika wytrzyma ? moim zdaniem upchnac to, to bedzie masakra o ile sie w ogole da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Buba - mam auto dostawcze jeśli potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Buba też mam auta do przewiezienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 a wiecie że dzisiaj jest kazimierza ?? właśnie wróciłem z imienin jakiś mam taki radosny nastrój po 3 ballantines :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego cycuszkowie :drunk: jakiś mam taki radosny nastrój po 3 ballantines :gwizdanie: o tej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dzięki wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego cycuszkowie :drunk: jakiś mam taki radosny nastrój po 3 ballantines :gwizdanie: o tej porze jak z lodem, to i o 12tej można się napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 a wiecie że dzisiaj jest kazimierza ?? nic nie mow, moja babka namawiala moja matke zeby mnie tak nazwala... (bo urodzilem sie dzis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 a wiecie że dzisiaj jest kazimierza ?? nic nie mow, moja babka namawiala moja matke zeby mnie tak nazwala... (bo urodzilem sie dzis) Fly mordo ty moja oprócz życzeń - od dziś mówię ci kaziu i nie dziękuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Kaziu nawet pasuje do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Kaźmierz Podejdź no do płota - chyba tak to leciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi