Buba Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 moskalowi nie chodzi o diesla czy benzyne tylko mu szkoda esy. Jeszcze na gwincie po polach smigac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 jebne jak zaczniesz jezdzic klekotem,juz Kali mnie zwalil na glebe Kokos Esa zostaje , chyba nie myslisz ze sprzedałbym swoje cacuszko i zamienił na dizla :naughty: :naughty: astra to bedzie trzecie auto , szkoda mi esy katowac po bezdrożach , DK8 strasznie rozjebana , nawet w tej chwili nie mam gdzie zjechać do chłopaków na odcinek bo wszedzie chójowe pobocze Esa zostanie na wieczorny/weekendowy lans , to co zaoszczedze na astrze pójdzie w Power Horse tej pierwszej , a astra zwróci sie juz po 3 miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 PRZEKONALES MNIE,kupuje gazownika,szkoda mi audi na c**jowe warszawsko-pruszkowskie dziurawe drogi,audi zostanie na ogladanie jej w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 PRZEKONALES MNIE,kupuje gazownika,szkoda mi audi na ciulowe warszawsko-pruszkowskie dziurawe drogi,audi zostanie na ogladanie jej w garazu - masz wsiadz jutro w swój kibel i zrób trase mszczonów-rawa , zobaczymy jak bedziesz śpiewał . ja tą trasa+okoliczne bezdroża zrobie jakies 3000km miesiecznie przez 1,5 roku. z reszta co ja ci bede tłumaczył - jakbys miał ese to wiedziałbys ze to kultowe auto i go szkoda ,masz pospolitego gnojowoza i stad takie twoje podejście Esa nie zostanie do ogladania tylko do wieczornego lania po piz*zie ze świateł takich chłopków jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 moskalito ile $$ za tego isuzu zapierdalacza?? desiżyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 moskalito ile $$ za tego isuzu zapierdalacza?? desiżyn 3000pln stan bdb , jeszcze do poniedziałku zrobi mi amory z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 byłem, odebrałem i wróciłem z mławy do wawy 50min za***rdala jak mały samolocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 prosiłem o szczególy na PW , taki kórwa z ciebie kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 PRZEKONALES MNIE,kupuje gazownika,szkoda mi audi na ciulowe warszawsko-pruszkowskie dziurawe drogi,audi zostanie na ogladanie jej w garazu - masz wsiadz jutro w swój kibel i zrób trase mszczonów-rawa , zobaczymy jak bedziesz śpiewał . ja tą trasa+okoliczne bezdroża zrobie jakies 3000km miesiecznie przez 1,5 roku. z reszta co ja ci bede tłumaczył - jakbys miał ese to wiedziałbys ze to kultowe auto i go szkoda ,masz pospolitego gnojowoza i stad takie twoje podejście Esa nie zostanie do ogladania tylko do wieczornego lania po piz*zie ze świateł takich chłopków jak ty ale cie ruszylo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ale cie ruszylo pw Kokos przeciez ja : Za ta astra nie przemawia fakt ze jest w ON tylko to ze jest PEWNIAK w za***istym stanie i nie bedzie szkoda mi jej tłuc codziennie po tych dziurach Gdyby to samo trafiło sie w PB wziąłbym w ciemno. mam 3000pln na dojazdy wiec budżet nawet jak na ese jest bogaty. po prostu juz po 3 dniach mi jej szkoda. Czy mam specjalnie dla ciebie robić swapa na 1.4 Pb ??? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 3000pln stan bdb , jeszcze do poniedziałku zrobi mi amory z przodu Który rok?? HTB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 3000pln stan bdb , jeszcze do poniedziałku zrobi mi amory z przodu Który rok?? HTB? nie wiem ale stara jak c**j , nadwozie "kupe" z czterema furtkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 prosiłem o szczególy na PW , taki kórwa z ciebie kolega ku.wa nie mialem kiedy, dopiero wróciłem do chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 prosiłem o szczególy na PW , taki kórwa z ciebie kolega ku.wa nie mialem kiedy, dopiero wróciłem do chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 PIXI... w Avivie nie ubezpieczysz fury.. :/ cholera matoły pytają o modyfikacje i w ogóle ze względu na sama zmiane układu hamulcowego dają zwyżkę Nie mówiąc w ogóle o zwiększeniu mocy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 PIXI... w Avivie nie ubezpieczysz fury.. :/ cholera matoły pytają o modyfikacje i w ogóle ze względu na sama zmiane układu hamulcowego dają zwyżkę Nie mówiąc w ogóle o zwiększeniu mocy.. Danke za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi