Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 a która tam godzina u Ciebie teraz 6 lub 7 do tyłu niechce mi sie sprawdzac w zegarku
Hugo Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 a która tam godzina u Ciebie teraz 6 lub 7 do tyłu niechce mi sie sprawdzac w zegarku Houston mamy problem - 6 godzin
Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 :razz: bo zapomnialem wkoncu gdzie on polecial wiem ze tam gdzie ja bede to 6 :mrgreen:
Hugo Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 :razz: bo zapomnialem wkoncu gdzie on polecial wiem ze tam gdzie ja bede to 6 :mrgreen: Cholera myślałem , że już tam jesteś i będe mógł prześcignąć Cię w postach , ale widze , że musze poczekać jeszcze tydzień
Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 Hehe Hugo bylem w zamosciu a tam nie mam netu dalatego czasem w weekend sie nie odzywam a tak pozatym za kazdym razem jak przelatuje przez Lublin to ja sie dziwie jak ten Hugo tu jezdzi :shock: a co do wylotu to w niedziele o 9:35 a wiec sie szykuj
Traviz Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 lukas23, ja za jakiś miesiąc będę ok. 1'200 mil od Ciebie w stronę północy (bliżej jez. Michigan) Może reflektujesz na spota "Made in USA" ? hahaha
Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 No prosze to bylby juz Poziek Ja i Traviz tylko ze ja to mam napiety harmonogram bo tylko 3 tyg tam bede :roll:
Traviz Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 tylko ze ja to mam napiety harmonogram w sumie ja będę tam trochę ponad 4 miesiące (17-18 tygodni), pracy będzie 60 godzin tygodniowo, a nie wiadomo jeszcze jak z dodatkowymi godzinami, ale weekendy raczej wolne i będę mógł śmiało pozwiedzać Będę w stanie Wisconsin w okolicach Milwaukee Obiecuję wrzucać ulotki A4-Klubu za wycieraczki napotkanym A-czwórkom
Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 bartte, z tym zlotem na mazurach bo niby adamooo sie zadeklarowal z chata ze bedzie zalatwiona tylko teraz termin by sie przydal taki juz naprawde a moze bys skonczyl troche wczesniej urlop i z morza przyjechal 21 lipca juz do nas no bo jak nie to plany trzeba zrobic na 28,29,30 lipiec tylko adamooo zeby lokum mial wtedy juz wolne co wy panowie na to wiem ze ono i T-zołw adamooo i ja sa chetni tylko brakuje Bartka a bez niego to nie bedzie to
Hugo Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 jak przelatuje przez Lublin to ja sie dziwie jak ten Hugo tu jezdzi :shock: Tam gdzie ja jeźdze powstają nowe , ładne nawierzchnie Do pracy własnnie kończą mi budować nową 3-pasmową ulicę :twisted: , więc mój dojazd do pracy skroci się do jakichś 5 minut
Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 No chyba ze tak bo jak ja przelatuje przez obwodnice to malo mi glowa nie odpadnie :mrgreen:
bartte Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 No zasadniczo to 21 lipca już by mi wmiare pasowało, jesli nie da się inaczej to skróce pobyt o te 3 dni i jeszcze jedno Panowie , ja przyjade z drugą połówka swoją , nie da się inaczej
Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 Nie no stary spoko jak sie podzielisz to mozesz z druga polowa zawitac :mrgreen: ŻARTOWAŁEM :razz: musze do adamooo przedzwonic i sie dowiedziec jak z chata
ono Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 Ja tam jestem elastyczny bede kiedy trzeba Bartt ja zabieram na zlot pare litrów nie wiem czemu ty tylko połówke , słabą głowe masz chopie hehe.
Lukas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 Bartt ja zabieram na zlot pare litrów nie wiem czemu ty tylko połówke Bartek pewnie chce pozniej jeszcze samochodem wracac dlatego tylko pół :mrgreen:
bartte Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 Hmm :> szczegóły ilościowe jeszcze się uzgodni , ja miałem raczej na myśli jedną połówkę zabiorę na siedzeniu obok i parę w bagażniku
poziek Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 heheheh chłopaki wróciłem z roboty i pierwsze co to wszedłem na forum rozbawiliście mnie do łez leże na podłodze i kwicze jak świnia :) no Bartek ja już twoją połówke widziałem Panowie moge śmiało powiedzieć, że to dobra połówka jest :D:D ma pełne prawo siedzieć z przodu na fotelu pasażera w każdej z naszych A4 czy za kierownicą to już zależy kto jaką ma głowe:) ja swoją A4 daje swojej połówce czy według nomenklatury Ono (starej) dopiero po litrze :D heheheheh ale mi się post udał D:D:D:D
bartte Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 Dzięki Poziek Miło Cię słyszeć a raczej czytać
ono Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 No Barta kobitki nie widzialem ale twoja Poziek wydaje sie spoko taka normalna NIE PLASTIKOWA
Lukas Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 ja to swoja polówke woże w bagazniku wiem ze mam sedana ale jakos sie miesci :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi