Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 zachlajmordy,wie ktos gdzie w wawce mozna dobrze i niedrogo kupic graty do kompa,np.twardziela? giełda przy stodole w weekend, ew. allegro jak pilny temat to jeszcze ewentualnie warszawska giełda elektroniczna na niepodległości, koło GUS z tego co widziałem, to mają wszystko w niezłych pieniądzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jeżeli masz już wybrany sprzęt to jest dużo sklepów internetowych z odbiorem osobistym w Warszawie (np oraty, morele) gdzie wyjdzie o wiele taniej niż na giełdzie czy pod gusem. A jeżeli nie wiesz co wybrać to mogę pomóc, ostatnio tez chcę zrobić upgrade kompa więc troszkę liznąłem wiedzy w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a taxi po norwegii to wy kiedy jeździli ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a taxi po norwegii to wy kiedy jeździli ?? :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jezdzi ktos w okolicach Pozka ? ...bo musze wyrwac od niego kompresor klimy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jezdzi ktos w okolicach Pozka ? ...bo musze wyrwac od niego kompresor klimy :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :gwizdanie: Buba wypłacili mi za urlop , zgadnij ile :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :gwizdanie: Buba wypłacili mi za urlop , zgadnij ile :naughty: :naughty: :naughty: ekwiwalent ? za ile dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :gwizdanie: Buba wypłacili mi za urlop , zgadnij ile :naughty: :naughty: :naughty: 10k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 będzie na rezanie esy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 będzie na rezanie esy raczej remont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ekwiwalent ? za ile dni ? tak, za 37 dni 10k 10.200 :naughty: raczej remont Ty , nie kazda esa jest tak zajechana jak Twoja :polew: :polew: moja remontu nie potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: :polew: :polew: no ja wczoraj rzuciłem termin to nikt sie (prócz Ciebie ofkoz ) nie odezwał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: :polew: :polew: no ja wczoraj rzuciłem termin to nikt sie (prócz Ciebie ofkoz ) nie odezwał :gwizdanie: jak to karwa nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: dzwonie po dziwki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi