poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: dzwonie po dziwki ja załatwiam KOKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: dzwonie po dziwki ja załatwiam KOKS BĘDĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: dzwonie po dziwki ja załatwiam KOKS BĘDĘ ho ho - lista się zapełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: dzwonie po dziwki ja załatwiam KOKS BĘDĘ ho ho - lista się zapełnia a Ty jak wujek, będziesz ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: dzwonie po dziwki ja załatwiam KOKS BĘDĘ ho ho - lista się zapełnia a Ty jak wujek, będziesz ? :gwizdanie: dziwki, koks itp, a zwykła zimna wódka też będzie ???? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak, za 37 dni kiedy Bierhalle ? :kox: :naughty: dzwonie po dziwki ja załatwiam KOKS BĘDĘ ho ho - lista się zapełnia a Ty jak wujek, będziesz ? :gwizdanie: na chwilę obecną, i owszem a jeszcze dodatkowo mnie te dziwki przekonują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 siema. na Mineralnej mi zawołali 150 za diagnostykę i 500 za ewentualne czyszczenie turbo. trochę drogo co? warto wydać to u nich i mieć pewność że wiedzą co robią czy polecacie jeszcze gdzieś zapytać? będę wdzięczny za radę bo mi się szykuje niedługo wyjazd i muszę zrobić porządek z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jak to karwa nie?? umknąłeś mi w tłumie konusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 siema. na Mineralnej mi zawołali 150 za diagnostykę i 500 za ewentualne czyszczenie turbo. trochę drogo co? warto wydać to u nich i mieć pewność że wiedzą co robią czy polecacie jeszcze gdzieś zapytać? będę wdzięczny za radę bo mi się szykuje niedługo wyjazd i muszę zrobić porządek z autem Polecam MEGACAR na przasnyskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 siema. na Mineralnej mi zawołali 150 za diagnostykę i 500 za ewentualne czyszczenie turbo. trochę drogo co? warto wydać to u nich i mieć pewność że wiedzą co robią czy polecacie jeszcze gdzieś zapytać? będę wdzięczny za radę bo mi się szykuje niedługo wyjazd i muszę zrobić porządek z autem Polecam MEGACAR na przasnyskiej robią turbo? znalazłem jeszcze cos takiego http://site.scrollproducts.com/?gclid=CLDu5fTJhagCFc1jfAod0H4FtA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jak ktoś chce oszczędzać to raczej nie do Megacaru - do najtańszych Adam już nie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 siema. na Mineralnej mi zawołali 150 za diagnostykę i 500 za ewentualne czyszczenie turbo. trochę drogo co? warto wydać to u nich i mieć pewność że wiedzą co robią czy polecacie jeszcze gdzieś zapytać? będę wdzięczny za radę bo mi się szykuje niedługo wyjazd i muszę zrobić porządek z autem jaką diagnostykę?? logi? vagowanie?? ja ci zrobie za 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 powtórzę jeszcze raz - może by tak w końcu wrócić do promenady? Ja jestem za, jak wrócimy do Promki, to i ja sie w końcu pokaże [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 20:37_________________________________________________ zachlajmordy,wie ktos gdzie w wawce mozna dobrze i niedrogo kupic graty do kompa,np.twardziela? Ja kupuję w Giga multimedia na giełdzie koło Gus, ale zawsze możesz iść do komputronik i zapłacisz ze 20 zł więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Nowa konkurencja na zlot! Najbardziej bolesny wyścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 siema. na Mineralnej mi zawołali 150 za diagnostykę i 500 za ewentualne czyszczenie turbo. trochę drogo co? warto wydać to u nich i mieć pewność że wiedzą co robią czy polecacie jeszcze gdzieś zapytać? będę wdzięczny za radę bo mi się szykuje niedługo wyjazd i muszę zrobić porządek z autem 500zl za czyszczenie turbo, to w sumie jak na nich i tak normalna cena. za wymiane turbo placi sie w wawie 250-400PLN, a do tego jeszcze zabawa z czyszczenie, rozbieraniem skladaniem... za co te 150PLN za diagnostyke? bo tutaj to juz mozna sobie darowac... a co do Przasnyskiej - oni dzialaja czasami jak ASO, raczej w czyszczenie turbo sie nie bawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 siema. na Mineralnej mi zawołali 150 za diagnostykę i 500 za ewentualne czyszczenie turbo. trochę drogo co? warto wydać to u nich i mieć pewność że wiedzą co robią czy polecacie jeszcze gdzieś zapytać? będę wdzięczny za radę bo mi się szykuje niedługo wyjazd i muszę zrobić porządek z autem 500zl za czyszczenie turbo, to w sumie jak na nich i tak normalna cena. za wymiane turbo placi sie w wawie 250-400PLN, a do tego jeszcze zabawa z czyszczenie, rozbieraniem skladaniem... za co te 150PLN za diagnostyke? bo tutaj to juz mozna sobie darowac... a co do Przasnyskiej - oni dzialaja czasami jak ASO, raczej w czyszczenie turbo sie nie bawia. kurvy i zlodzieje - nie jedz tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi