Norbi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 kurvy i zlodzieje - nie jedz tam no decayed kurvy i zlodzieje - nie jedz tam :decayed ale kto Przasnyska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Aż tak się pogorszyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no wlasnie chce tam oddac auto :\ moze mi ktos powiedziec gdzie w wawie latwo i tanio sprawdzic szczelnosc dolotu ? - autko nadal nie jedzie :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 moze mi ktos powiedziec gdzie w wawie latwo i tanio sprawdzic szczelnosc dolotu ? - autko nadal nie jedzie :\ wybierz sobie ładny , słoneczny dzień , rozbierz calutki dolot i sprawdź sam. jesli to nic nie da wtedy oddaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 siema. na Mineralnej mi zawołali 150 za diagnostykę i 500 za ewentualne czyszczenie turbo. trochę drogo co? warto wydać to u nich i mieć pewność że wiedzą co robią czy polecacie jeszcze gdzieś zapytać? będę wdzięczny za radę bo mi się szykuje niedługo wyjazd i muszę zrobić porządek z autem 500zl za czyszczenie turbo, to w sumie jak na nich i tak normalna cena. za wymiane turbo placi sie w wawie 250-400PLN, a do tego jeszcze zabawa z czyszczenie, rozbieraniem skladaniem... za co te 150PLN za diagnostyke? bo tutaj to juz mozna sobie darowac... a co do Przasnyskiej - oni dzialaja czasami jak ASO, raczej w czyszczenie turbo sie nie bawia. kurvy i zlodzieje - nie jedz tam siema z rana czyli Przesnyska odpada? a co do diagnostyki na Mineralnej to najpierw zapytałem o logi dynamiczne żeby wogóle sprawdzić co mi się dzieje. bo przecież nie jest powiedziane że to kierownice. widziałem na forum że może być jeszcze pare innych rzeczy. No to mi gość powiedział że logi to mało i że trzeba zrobić pełną diagnostykę - cokolwiek to znaczy. kurde ale terminy mają tam straszne. na koniec kwietnia mi powiedzieli. a jak myslicie ile im to moze zająć jak juz auto wstawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no wlasnie chce tam oddac auto :\ moze mi ktos powiedziec gdzie w wawie latwo i tanio sprawdzic szczelnosc dolotu ? - autko nadal nie jedzie :\ następny co od d*py strony się zabiera do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mineralna zawsze była mega droga jak dla mnie przasnyska też cenowo mocno stoi coraz gorzej w PL a do tego: http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,ztm-szykuje-drastyczna-podwyzke-cen-biletow,157341.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 z tymi biletami to jest przegięcie. zobaczyli ruch w interesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 to lipa, zostaje rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Bilet kosztuje 2.80 ? Ja pitole myślałem że z dyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 to lipa, zostaje rower albo skuter - 3l/100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no wlasnie chce tam oddac auto :\ moze mi ktos powiedziec gdzie w wawie latwo i tanio sprawdzic szczelnosc dolotu ? - autko nadal nie jedzie :\ następny co od d*py strony się zabiera do roboty Buba temat to jest od spotu jak sie ze mna przejechales... Sprawdzilem DV ale to nie on.. nie mam pomyslu co i jak i dodatkowo nie mam wiedzy co gdzie porozkrecac [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:04_________________________________________________ albo skuter - 3l/100km potwierdzam na miasto za***ista sprawa ale wychodzi drozej niz ztm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 http://www.bonjourmadame.fr/ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 http://www.bonjourmadame.fr/ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i jest dostępna .apk na Androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 skuter to giejnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 http://www.bonjourmadame.fr/post/3161393995/propose-par-damien :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 http://www.bonjourmadame.fr/ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:18_________________________________________________13 marca do mnie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 skuter to giejnia ale w korkach nie stoi, a jak go podkręcisz to nawet niewąsko popier**la... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 http://www.bonjourmadame.fr/ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 10:18_________________________________________________13 marca do mnie przemawia poziu ja mam całą listę tych które przemawiają ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi