Sqizzy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no panowie, to jedziemy z koksem ... 2 godziny żywszego bicia serca przede mną Glory Glory Man United !!!! kuśka już wytarmoszona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no ja pierdzielę na wyjeździe 0/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no ja pierdzielę na wyjeździe 0/1 widzę, że Ci ciśnienie zeszło tym bardziej że MU na Stamford Bridge nie wygrali od 9 lat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no zeszło i uj że od 9 - dzisiaj wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Co z tą Promką? Nie ma chętnych na świeże powietrze? Może jakiś Admin zrobiłby ankietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grodek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 w Wyszkowie bywasz mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grodek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Widze kolega też zza Buga taa..cały czas w WWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dzyndzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 cyce pytanie poważne - kto ma blisko na Trakt Lubelski mam tam coś do odebrania, a z Bemowa to dość średnio chce mi się tam zapierd ..... kto pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :polew: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 siema. wstawiłem auto do mechanika po złapaniu notlaufa i własnie dzwonił ze nic nie znalazł. twierdzi ze ok wszystko. ale nie robił logów dynamicznych. nie wiem juz sam czy on sie zna czy rzeczywiscie ok. jest szansa żeby ktos z forum mi zrobił logi dynamiczne dla pewności? oczywiście krowę stawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 OMG .... a co on bez logów sprawdził :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi