Kowal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no ja włąśnie nie wiem co. pod kompa mówi że podpiął i pewnie ogólnie organoleptycznie.
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 OMG .... a co on bez logów sprawdził :polew: autoscana zayebał i tyle a skasował pewnie ze 150 pln :naughty: :naughty:
Lukas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Co z tą Promką? Nie ma chętnych na świeże powietrze? Może jakiś Admin zrobiłby ankietę? Makaron chciałbyś w taką pogodę jak dziś stać w promce na 3 piętrze raczej mało przyjemne. Majówki zaczniemy od promki no chyba ze bedzie nacisk :gwizdanie:
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ale nie robił logów dynamicznych. mowilem ze za 100 ci zrobie
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no ja włąśnie nie wiem co. pod kompa mówi że podpiął i pewnie ogólnie organoleptycznie. szczerze to nie znam mechanika, ktory ogarnie logi... takiego 'nieforumowego' oczywiscie
MRoger Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A no widzisz .... ktoś tu ostatnio ganił kolesi z Przasnyskiej a oni temat ogarniają.
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A no widzisz .... ktoś tu ostatnio ganił kolesi z Przasnyskiej a oni temat ogarniają. :good:
Kowal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 OMG .... a co on bez logów sprawdził :polew: autoscana zayebał i tyle a skasował pewnie ze 150 pln :naughty: :naughty: nic nie wziął jeśli o to chodzi. nic nie znalazł wiec nic nie wziął. proste. jeżdżę do niego z innymi duperelami bo może nie ogarnia wszystkiego ale zasady ma...
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A no widzisz .... ktoś tu ostatnio ganił kolesi z Przasnyskiej a oni temat ogarniają. oni tak, zreszta ja ich chwale na kazdym kroku, nie zrozumieliscie posta Adaha...
Korzeń Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 OMG .... a co on bez logów sprawdził :polew: autoscana zayebał i tyle a skasował pewnie ze 150 pln :naughty: :naughty: nic nie wziął jeśli o to chodzi. nic nie znalazł wiec nic nie wziął. proste. jeżdżę do niego z innymi duperelami bo może nie ogarnia wszystkiego ale zasady ma... W Markach jest koleś który ogarnia logi, ale nie wiem czy on nie robi tylko VW
Kowal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no chyba pojade w koncu na tą Przesnyską i dam im zarobić chociaż mi do niech za***iście niepodrodze
letallec Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no chyba pojade w koncu na tą Przesnyską i dam im zarobić chociaż mi do niech za***iście niepodrodze A co sie dzieje?
Kowal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no chyba pojade w koncu na tą Przesnyską i dam im zarobić chociaż mi do niech za***iście niepodrodze A co sie dzieje? objawy notlauf'u. szukam kogos kto mi zrobi logi dynamiczne bo moj lokalny mechanik nie ma mozliwosci.
PARAF Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 j**ane psy :ranting1: Czyżby 500 PLN i 10 pkt. ... ?
Rekomendowane odpowiedzi