hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jakbyście nie wiedzieli co robić z wolnym czasem w długi weekend, to polecam How do the gypsies spend their leisure time Dobra ściema :polew: klepie bo po ramieniu
PARAF Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jakbyście nie wiedzieli co robić z wolnym czasem w długi weekend, to polecam How do the gypsies spend their leisure time Dobra ściema :polew: klepie bo po ramieniu ale ten co "padł" w kierunku drzwi to chyba przytomność stracił
musti Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 R.TEC W URSUSIE 5-10 pln sztuka Dzięki Paweł
Pepin Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 6-8 czerwiec będę w stolicy za pomocą PKP Chętnie bym odwiedził spot wa-wski czy we wtorek ktoś byłby w razie co pomocny i zabrał mnie na Waszego spota z okolicy Siennej i/lub Placu Zawiszy and return?
Nosfer Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 6-8 czerwiec będę w stolicy za pomocą PKP Chętnie bym odwiedził spot wa-wski czy we wtorek ktoś byłby w razie co pomocny i zabrał mnie na Waszego spota z okolicy Siennej i/lub Placu Zawiszy and return? Pracuję zaraz obok. Żaden problem
Buba Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 zimny lech to nie grzech 6-8 czerwiec będę w stolicy za pomocą PKP Chętnie bym odwiedził spot wa-wski czy we wtorek ktoś byłby w razie co pomocny i zabrał mnie na Waszego spota z okolicy Siennej i/lub Placu Zawiszy and return? Pracuję zaraz obok. Żaden problem a ty bywasz na spotach facjaty nie kojarze
spetsnaz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a ty bywasz na spotach facjaty nie kojarze coś tam mówił, że we wtorek będzie P.S. modziłeś coś z hamulcami Nosfer?
Nosfer Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a ty bywasz na spotach facjaty nie kojarze coś tam mówił, że we wtorek będzie P.S. modziłeś coś z hamulcami Nosfer? Wszystko ogarnięte. Jeszcze nie zakładałem, bo jest taka historia, że nikt na świecie nie ma klucza, żeby rozebrać te zaciski do malowania 3 Maja, gość z Angli wraca z Norwegii i wtedy sprawdzi, czy nie ma takiego klucza, bo coś mu się wydaje, że ma.. Jeśli ma - to będę Je jeszcze malował - jak się okaże, że nie ma - to zakładam bez malowania, albo polamuję w domu na blacie metodą "natryskową" [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________ 6-8 czerwiec będę w stolicy za pomocą PKP Chętnie bym odwiedził spot wa-wski czy we wtorek ktoś byłby w razie co pomocny i zabrał mnie na Waszego spota z okolicy Siennej i/lub Placu Zawiszy and return? Pracuję zaraz obok. Żaden problem a ty bywasz na spotach facjaty nie kojarze Bo nigdy nie wysiadasz z samochodu :tongue4:
Buba Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 to co to za heble [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:06_________________________________________________ja się boję wysiadać bo przyjeżdżam i wszyscy sobie pisiorki pokazują
Pepin Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wszystko ogarnięte. Jeszcze nie zakładałem, bo jest taka historia, że nikt na świecie nie ma klucza, żeby rozebrać te zaciski do malowania 3 Maja, gość z Angli wraca z Norwegii i wtedy sprawdzi, czy nie ma takiego klucza, bo coś mu się wydaje, że ma.. Jeśli ma - to będę Je jeszcze malował - jak się okaże, że nie ma - to zakładam bez malowania, albo polamuję w domu na blacie metodą "natryskową" Jakby co to za miesiąc mogę przywieźć trochę PROXXON 23640 komplet kluczy 86 elemetów
hornet Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :hi: weeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnndddddddddddddddddd
Rekomendowane odpowiedzi