hornet Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Chcesz sobie na początku imprezy od razu humor popsuć ? :naughty: Nie wiem czy mi wóda będzie wchodziła przy blond włosach moskala...... to jakimś akrelem było robione ? :polew:
moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Nie wiem czy mi wóda będzie wchodziła przy blond włosach moskala...... to jakimś akrelem było robione ? :polew: przestań kirać butapren chłopie
hornet Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Nie wiem czy mi wóda będzie wchodziła przy blond włosach moskala...... to jakimś akrelem było robione ? :polew: przestań kirać butapren chłopie bute już mnie nie rusza :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 bute już mnie nie rusza :gwizdanie: mam w swoich zasobach coś co Cie ruszy , spytaj Poziowego o piątkowego bucha/nokauta w BT :naughty: :naughty: BTW partnerze zorganizowałbyś jakiegos grilla w Castle :good: :good:
wit.s Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 pier**lony srAjFon. Za cóż Bozia mnie chciała pokarać, ze podsunęła pomysł o zakupie tego g*wna ... To nie ajfon jest posrany tylko Ty już jesteś za stary na takie nowinki techniczne :naughty: Ssij srajfona
poziek Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 bute już mnie nie rusza :gwizdanie: mam w swoich zasobach coś co Cie ruszy , spytaj Poziowego o piątkowego bucha/nokauta w BT :naughty: :naughty: BTW partnerze zorganizowałbyś jakiegos grilla w Castle :good: :good: Grill odbędzie się 28.05
moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Grill wstępnie odbędzie się 28.05 załatwiać "osprzęt" ???? :naughty: :naughty:
Kolkov Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 yebana awaria prądu :sick3: _________________________________________________ mam w swoich zasobach coś co Cie ruszy... BTW partnerze zorganizowałbyś jakiegos grilla w Castle :good: :good: właśnie
lukaszr Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Grzesiu, jak odjechałeś ze spota to została po Tobie różowa plama - chyba cieknie Ci z chłodnicy lub magla
Kamyk Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 BTW partnerze zorganizowałbyś jakiegos grilla w Castle :good: :good: Grill wstępnie odbędzie się 28.05 28 maja cyce to jest finał Ligi Mistrzów liczyłem na jakieś wspólne oglądanie
poziek Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 BTW partnerze zorganizowałbyś jakiegos grilla w Castle :good: :good: Grill wstępnie odbędzie się 28.05 28 maja cyce to jest finał Ligi Mistrzów liczyłem na jakieś wspólne oglądanie Na ostatnim grillu u mnie było oglądanie właśnie TV w altance :gwizdanie: Dlatego nie wykręcaj się
Kamyk Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 BTW partnerze zorganizowałbyś jakiegos grilla w Castle :good: :good: Grill wstępnie odbędzie się 28.05 28 maja cyce to jest finał Ligi Mistrzów liczyłem na jakieś wspólne oglądanie Na ostatnim grillu u mnie było oglądanie właśnie TV w altance :gwizdanie: Dlatego nie wykręcaj się no killer, aleś mnie zażył .... :mysli:
Kolkov Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 Grzesiu, jak odjechałeś ze spota to została po Tobie różowa plama - chyba cieknie Ci z chłodnicy lub magla taaa króciec się rosi
Kamyk Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 takich to mamy SZPRYTNYCH policjantUF :naughty: http://moto.onet.pl/1643530,1,srubokret-zamiast-kluczyka,artykul.html?node=2
hornet Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Grill odbędzie się 28.05 fakju... 31 maja leci do Paryża więc muszę być na miejscu. Może jakieś wolne weźmiecie i od środy do czwartku zrobimy bibę. :gwizdanie: Tego z budżetówki nie musicie brać
moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Grill odbędzie się 28.05 fakju... 31 maja leci do Paryża więc muszę być na miejscu. Może jakieś wolne weźmiecie i od środy do czwartku zrobimy bibę. :gwizdanie: Tego z budżetówki nie musicie brać od 28 do 31 są 3 dni , boisz sie ze nie dojedziesz ??? :naughty: :naughty:
hornet Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Grill odbędzie się 28.05 fakju... 31 maja leci do Paryża więc muszę być na miejscu. Może jakieś wolne weźmiecie i od środy do czwartku zrobimy bibę. :gwizdanie: Tego z budżetówki nie musicie brać od 28 do 31 są 3 dni , boisz sie ze nie dojedziesz ??? :naughty: :naughty: Przeca piszę, że 3 dniowa biba
moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Przeca piszę, że 3 dniowa biba po co 3 dni ??? przyjedź tylko na sobotni wieczór i zapewniam Cie ze nie bedziesz załował
hornet Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Przeca piszę, że 3 dniowa biba po co 3 dni ??? przyjedź tylko na sobotni wieczór i zapewniam Cie ze nie bedziesz załował No nie mogę bo w piątek wraca moja - blondyno
Rekomendowane odpowiedzi